Reklama

Liposukce II.

lucy (Ne, 2. 1. 2005 - 16:01)

zany, muj názor je asi takový : pokud se opravdu trápíš a moc ti na tom záleží a domníváš se, že tak bude líp, podstup to. stejně by ti to nedalo a stále bys měla pocit, že jsi pro věc neudělala vše. btw až ti bude těch padesát budeš ty špeky řešit taky, ona dnes je opravdu jiná doba a na pláži (jak to popisuje zuza ) chodí i padesátileté...:)životní styl dvacetileté a čtyřicetileté je sice odlišný, ale vzhled je v současné společnosti a karieře důležitý (bohužel) pro obě :)))zuzo ono, devadesátá léta a přelom devadesátých a současnosti není žádný velký rozdíl věř mi...zdravím a děkuji za diskuzi

Zuza (Ne, 2. 1. 2005 - 15:01)

nevim co se kde povida, reci typu jedna baba povidala me uz moc neberou:-), doba se od poloviny devadesatych let dost zmenila a klasickou metodu z velke casti nahradila metoda nova, tumecencni, kde se daji resit i jen jemne korekce (nakonec nejedna modelka s dokonalym telem podstoupila jeste liposukci, aby lepe obstala v konkurenci...co by asi rekl udajny plasticky chirurg tem modelkam?:-))))Doba je jinde. Cviceni je urcite stale potreba, protoze telo zpevni, ale resit radikalne jen urcite prebujele partie na tele neumi...a nedovedu si predstavit, ze by dnes nekdo neco takoveho nekomu zodpovedne radil. Leda by slo o navstevu choromyslne anorekticky, ale to je extrem...a na tom se snad famy stavet nebudou...i kdyz kdo vi:-)))

zany (Ne, 2. 1. 2005 - 15:01)

lucy takže ty s tím souhlasíš? podle tebe bych se teda měla ještě xx let trápit a až budu stará baba tak si to teprve nechat odsát? potom mi to ale bude jedno! teď se chci válet po plážích, nosit bokový kalhoty a krátký trička. v padesáti mi to bude jedno, špek sem, špek tam. jak už jsem psala, zkoušela jsem cvičit. Nejsem celkově při těle, jen mám místo boků dvě boule po babičce a nic s něma holt nenadělám. Nemyslím, že je liposukce špatný řešení, naopak. nevidím nic logickýho na tom, tahat se s tím do padesáti a pak si to nechat odsát, pochop mě.

lucy (Ne, 2. 1. 2005 - 15:01)

zany, jen ještě do diskuze : pamatuji si, jak jsem před několika lety požádala jednoho plastického chirurga , jestli bych se k němu mohla objednat na facelift nebo co by doporučil. tehdy mě prohlédl a řekl, abych přišla za několik let (možná už je čas :)). stejně tak tehdy v druhé polovině devadesátých let se říkalo v Praze, že jeden z nejrenomovanějších plastických chirurgů v Praze tě ohledně liposukce prohlídne a taky se ti může stát , že ti na této první konzultaci řekne právě to "vám postačí padesát sklapovaček denně". uvádím to tu jen , abych ujasnila, kde jsem k tomuto nepopulárnímu receptu přišla...a upřímně rečeno, považuji takové jednání doktora za velmi profesionální (bez ohledu na to, že přišel o kšeft)

lucy (Ne, 2. 1. 2005 - 15:01)

zany a zuza, omlouvám se za záměnu jmen, sedím u compu, mám plné oči chřipky a blbě na to vidim, už několikátý den...

zany (Ne, 2. 1. 2005 - 14:01)

Kikino, v Olomouci je MUDr. Alexandr Šimek (má www stránky, tak koukni). Názory na něj se různí. Prý jde ale "do všeho".

zany (Ne, 2. 1. 2005 - 14:01)

Jitko, já jsem taky z Moravy (Kroměříž)a rozhodla jsem se pro MUDr. Franců (Brno) V pondělí jdu na konzultaci a do 14 dní snad na samotnou lipku. Dám vědět jak dopadla. Cena více než příznivá :-) (teda když to porovnám s ostatníma)

zany (Ne, 2. 1. 2005 - 14:01)

lucy, ta studentka jsem ja :-)

Kikina (Ne, 2. 1. 2005 - 14:01)

Holky nemáte někdo zkušenosti z Olomouce? Nevíte, kdo to tam dělá?

Zuza (Ne, 2. 1. 2005 - 13:01)

Ale je tu hodne dalsich, co maji jine zkusenosti nez ja, snad se k nam do diskuze zapoji, aby to bylo objetivni...nebo Jitko napis svuj email, treba se ti ozvou soukromne. To co se zde objevi je jen desetinka toho co se resi soukromne:-)))) bohuzel.

Zuza (Ne, 2. 1. 2005 - 13:01)

Skoro bych rekla, ze idealni kombinace super cena a super vykon neexistuje. Moje zkusenost deli lekare na odsavace a tvarovace:-). Zni to desne, ale dvakrat jsem mam odsato a jednou pekne vytvarovano. Tvarovani bylo nejdrazsi:-)

Zuza (Ne, 2. 1. 2005 - 13:01)

Jitko, na verejnem serveru jsem daleka primemu doporuceni, navic to je opravdu individualni zalezitost. ja vim dost dobre kam bych nesla a taky vim, ze cena je pro nekoho zasadni zalezitost (taky jsem tomu podlehla), ale za malo penez muze byt i malo muziky. Pokud mas zajem, napis mi na mail, muzem o tom podiskutovat. tech kriterii je nekolik, jednim dost dulezitym kriteriem je taky tva postava, uz jsem to tu psala, jde o to co presne potrebujes, kazdy lekar je na "neco jineho" a tak asi preci jen soukroma diskuze by ti byla prospesnejsi. nemuzu tu propagovat jednoho nebo druheho, protoze to by bylo nefer a byla bych asi pekne podezrela.A nic tu nevedu....jen me bavi o tom diskutovat:-)jedine co muzu zodpovedne komentovat jsou moje zkusenosti dobre i spatne

Zuza (Ne, 2. 1. 2005 - 13:01)

No vzhledem k tomu, ze je mi 42 let, tak studentske leta mam jiz davno za sebou, ale to neznamena, ze bych se na svou postavu vykaslala a usoudila jako rada vrstevnic z meho okoli, ze proste po 40 uz s tim nejde nic delat.Cvicim stale, delam aerobik, ale bohuzel naopak se partie na cm nezmensovaly, ale narustaly...ale asi jako vetsina v tomto veku uz mam nejaka ta omezeni v pohybu, zmeny na krcni pateri, takze nektere cviky jsou uplne tabu, pokud nechci stravit nasledujici tyden ve spolecnosti sve migreny a hory sedativ.No,rekla bych, ze kdyz me bylo treba 35...nejaka liposukce pro me byla sci-fi( a to i pres to, ze mam dve deti), protoze k tomu nebyl jediny duvod, muzu za to vdecit dost dobrym genum a ne sobe. Sportuji cely zivot, snazim se jist zdrave a primerene, presto asi dik veku, hormonum a vlivem zivotniho stylu a prostredi a gravitace:-) jsem po 40 letech usoudila, ze je potreba nejake zmeny udelat a i kdybych se umlatila sklapovackama ci jinyma cvikama, tak efektniho, rychleho a trvanliveho vylsedku nedosahnu ani nahodou:-))))). takze odtud plyne muj posmesny pohled:-), proste mam uz nejaky zkusenosti a a k cili se da jit komplikovane nebo rovnou. Je na kazdem kterou cestu si chce zvolit. Je demokracie, at si kazdy vybere co uzna za vhodne.

Jitka (Ne, 2. 1. 2005 - 13:01)

Zuzo, tak koho doporucuješ? Kdyz teda kanyly se používají různé.Doporuč mi doktora se slušnou cenou a s dobrým výsledkem.Jak to tady tak pročítám, myslím, že tu máš nejvíc příspěvků a celou diskusi vedeš.Dám na tebe.Raději bych na Moravě, jsem z Prostějova.Dík.

lucy (Ne, 2. 1. 2005 - 13:01)

zuza, proboha, je mi líto, že jsem tě tak rozčílila, nebylo to mým úmyslem. "problémy" postavy řeším několik desítek let:) a přestože moje profese je taková, že vzhled je pro ni podstatný, snažím se na vše dívat s rozumem (vlastním). dovedu si představit, jak to pro tebe musí být těžké a důležité, když jako studentka musíš ušetřit na takovou záležitost...uznávám tvůj argument, že možná luci sklapovačky nepomohou (co jiné posilovací cviky?)

Zuza (Ne, 2. 1. 2005 - 10:01)

Jeste k Jitce: kdyz si zminila ty kanyly, tak ver never, nemaji je stejne, ba ani podobne:-)))) a to muzu zodpovedne rict, protoze jsem prosla 3 lipkami u trech ruznych lekaru. Jen jeden mezi nimi mel dokonalou vybavu specialne upravenych kanyl pro konkretni ucely a taky jediny to ma skutecne rovne. Dokonaly tvar. Na tech dalsich mistech meli jen dve kanyly silnejsi a tenci a vybavu znatelne chudsi. A to berte skutecne jako osobni zkusenost.

Zuza (Ne, 2. 1. 2005 - 10:01)

Lucy, pro cloveka, ktery se tomuto problemu venuje dost intenzivne a ma ledacos za sebou jsou tve navrhy proste smesne...a mimo to, z ceho usuzujes, ze ma luci jen tam "maly" problem?Ale spis se tu dost mozna nekdo dobre bavi:-)))))Uz jsem to tu psala nekolikrat, ale klidne to napisu znova. Pokud se nekomu usazuje tuk pouze na nektere partii a jinak je stihly, tezko s tim muze neco delat, kdyz jeste bude hubnout, tak nesmyslne zhubne i kde nechce a nepomer mezi partiemi stale zustava, pokud zacne na partii makat, vybuduje si navic k tomu svalovou hmotu a partie jeste nabira tim padem na objemu, takze to ma opacne ucinky...v pripade, ze na chvilku cviceni vynecha ( a co si budem povidat, kdo se rad odsoudi k ustavicnemu cviceni s tim, ze musi postupne pridavat na intenzite a casu, jinak si telo zvyka)objem roste. Obecne mohu rict, ze dnes ma kazdy na to, aby si sve problemy resil smysluplne. Odsati neznamena zadna rizika, vyber lekaru je velky, cenovy rozsah taky, existuje moznost splatek ...atd. Efekt je veliky a proc se trapit nesmyslnymi cviky, ktere navic mohou zpusobit bolesti zad zpusobene nepomernym zatizenim svalu. Cviceni jako celkovou zalezitost pro zdravi a protazeni vsech partii tela doporucuji, intenzivni zatezove cviceni na regulaci jedne partie rozhodne ne, je to skodlivejsi nez nejaka liposukce. Navic ne kazdy muze urcite cviky provadet prave treba z duvodu jinych zdravotnich problemu. Nemusi se jeste k tomu odsoudit k velkymu zadku nebo rajtkam na stehnech.A na otazku proc jsou ceny rozdilne i kdyz neni mirena na me muzu rict, ze zijeme v trzni spolecnosti. Do nakladu se promitaji ruzne dalsi okolnosti, nejen kvalita lekare, ale i naklady na provoz(t.j. i pronajem za prostory, ktere budou jine na okraji maleho mesta a jine v centru Prahy:-)). A z osobnich zkusenosti muzu rict, ze pro me neni rozhodujici mnozstvi odebraneho tuku, ale tvar, ktery po vykonu zustal. Tim se nezastavam vysokych cen, jen si myslim, ze cenova politika by mela byt veci te firmy(lekare), ktera vykon poskytuje a zda za to ty penize dame nebo nedame vyresi trh sam. Asi se taky neptame vyrobce Mercedesu proc je cena auta prave takova, kdyz Skodovka je taky auto a cena je jen polovicni.

zany (Ne, 2. 1. 2005 - 10:01)

Nechápu, jak vyřeší sklapovačky problém s tukem na zadku... a jestli si lucy myslíš, že ten kdo chodí na liposukci, už "neví, kam s penězma" tak se pěkně pleteš. Aspoň za sebe, coby student, můžu říct, že jsem na to šetřila horko těžko a půjdu v lednu. Už jsem vyzkoušela nějakých diet a cvičení a dosáhla jsem akorát toho, že jsem zhubla v obličeji a ztratila prsa. Nicméně boky jsem měla pořád. Kéž by můj problém vyřešily "všemocné" sklapovačky...

Jitka (Ne, 2. 1. 2005 - 10:01)

Zajímalo by mně, z jakého důvodu se ceny výkonů na jednotlivých pracovištích plastické chirurgie tak diametrálně liší.Proč se pohybuje cena jedné odsávané partie v rozmezí dejme tomu 5 - 27 tisíc korun.Nechápu to.A přitom všichni, co jsem si zatím zjišťovala, používáte zhruba stejné anestetukum, stejnou tumescenční tekutinu,odsávačku, kanyly atd.Myslím, že i nároky na vybavenost operačního sálu jsou tu minimální.Obecně chápu, že i tady se platí za "značku",nicméně mi částka 27 tisíc připadá silně přehnaná.Co Vás vede, pane doktore k tak vysoké ceně za tento výkon?Děkuji za odpověď.

lucy (So, 1. 1. 2005 - 22:01)

co je na tom návrhu ohledně sklapovaček tak pobuřujícího, pokud má luci tak malý problém? já lipusukci nezavrhuji, ale pro pro "vážnější případy".

Reklama

Přidat komentář