Reklama

Liposukce III.

martina (Út, 19. 4. 2005 - 21:04)

Dovedu si predstavit, jak se odpovida na emaily, tedy velka cast me prace spociva ve vyrizovani emailovych dotazu, vzdy tam na zaver radim, ze by bylo lepe prijit osobne, protoze nemusi byt tak uplne jasne, jestli si rozumime. Mozna je lepsi jit za kazdym osobne. Tezko se neco resi, pokud se nevidite. Ted si zahraju Halinu P.- plyne nam z toho pouceni, chodte na konzultace osobne, mozna zjistite, ze ani nejste boubelky nebo ze ceny se daji pocitat z ruznych uhlu.

Petra (Út, 19. 4. 2005 - 21:04)

Ja mam vnejsi stehna delana zaroven s temi banany pod zadnici, az uplne dozadu, skoro i s vnitrnimi. Puvodne jsem chtela jit i na vnitrni stehna samostatne, ale nebylo uz treba, tak jak to odsal, uz se to stahlo a nebylo treba nic dalsiho. Ted jdu na drzaky lasky - t.j. bedra a pas a kus z boku bricha a boku.( ty spicky co mi koukaji z bokovych jeansu) Tak to uz je asi tak 6 oblasti u tveho doktora Ivco ne? Ono je to jedno, ja myslim, ze ty ceny maji vsichni dobre spocitany a zadarmo nikdo z nich delat nebude. Zalezi jen jak nam to vysvetli. Me o penize nejde, mam hodneho manzela, od ktereho to mam uz podruhe jako darek k narozeninam, takze jdu kde to znam a kde jsem byla moc spokojena. Navic pan doktor je moc moc prijemny clovek a jeho manzelka taky, drzela me za ruku, starala se o me jako o svou dceru, porad se mi venovali, byli tam jen pro me. Hlavne, mam to moc hezky.

Ivča (Út, 19. 4. 2005 - 21:04)

Martino, já jsem u ní na konzultaci nebyla, rozeslala jsem hromadně stejný dotaz několika doktorům, několika jsem zatelefonovala.Ptala jsem se kolik by stály první 4 konkrétní partie, které uvádím v předchozím příspěvku.Můžu ti říct, že jsem byla dost překvapená, jak diametrálně se ty ceny lišily.Odpíchla jsem se od těch nejlevnějších nabídek a pak jsem teprve začala pátrat dál - zajímala mě možnost splátek, doba praxe lékaře, možnost reklamace atd.Můj postup se mně vyplatil, jsem velmi spokojená, ale nikomu nevyvracím jeho vlastní.

martina (Út, 19. 4. 2005 - 21:04)

To ja nevim jestli neco menila, ale pokud znel dotaz co stoji jednotlive partie, asi se neda odpovedet jinak. Ale vim, ze na konzultaci si te prohledne a dohodnete co se bude delat a tez cena - tedy za 1 liposukci. Pokud je nekdo silny, musi predpokladat, ze pujde treba dvakrat, protoze vezme max. 2 litry tuku. Taky by me zajimalo tedy co je tech tvych 7 partii? A take jake mnozstvi tuku bylo odebrano.

Ivča (Út, 19. 4. 2005 - 21:04)

Petro, takže vyjmenovávám mých 7 oblastí:1. vnitřní stehna2. vnější stehna3. bedra4. podprdelníky /banány/5. spodní břicho6. horní břicho7. pas /oblast zad/Když jsem se rozhodovala, ke komu půjdu, informovala jsem se e-mailem nebo telefonicky asi u 10 lékařů, kteří liposukci provádějí. Ptala jsem se na ceny a pokud vím členění oblastí je převážně všude stejné.Ceny se různí celkem dost, mnozí nabízejí slevy za provedení několika oblastí najednou / např. stehna vnitřní + vnější, břicho horní + spodní atd/

Ivča (Út, 19. 4. 2005 - 21:04)

Martino, když jsem se rozhodovala, ke komu půjdu, posílala jsem dr.Procházkové e-mailem dotaz na cenu konkrétních partií, o které jsem měla zájem.Její odpověď obsahovala ceny za skutečné konkrétní partie, tak jak je rozdělují všichni ostatní. Presně mi vypsala, kolik za 4 oblasti, o které jsem měla zájem, zaplatím. Takže pokud od té doby změnila ceník a nerozděluje tělo na odsávané oblasti, je klidně možné.

Petra (Út, 19. 4. 2005 - 21:04)

Ivco, aby to bylo objektivni, co je tech 7 oblasti o kterych pises?

martina (Út, 19. 4. 2005 - 20:04)

To je zvadejici co pises Ivco. Nekdo dela jednu liposukci za nejakou cenu a muze obsahovat i vice oblasti a nekdo si plochu rozdeluje na oblasti a za ty uctuje. Mozna si neco usetrila, mozna ne. Ceny jsou ruzne. Napr. u Dr.Prochazkove stoji liposukce 15 tis. a odsaje ti co potrebujes a co na jednu liposku jde udelat, nedeli si to na zadna uzemi. Mozna mi taky zbyde na Karibik a ty co nepotrebuji odsavat litry tuku uz se na Karibiku valeji davno. Zacinam Zuze rozumet, proc sem uz nechodi. A uplne nejvic usetrite, kdyz si to udelate doma i odsavani i Karibik.

Ivča (Út, 19. 4. 2005 - 20:04)

Martino, můžu tě ubezpečit, že reklamu nedělám, ale pokud si to myslíš, máš stejnou možnost.

Ivča (Út, 19. 4. 2005 - 20:04)

Petro, máš pravdu.Každý má prostě jiné ceny a je na každém z nás, koho a podel čeho si vybere. Já mám odsátých 7 oblastí po těch 5 000, Kč /první za 10 000,-/ a jsem taky spokojena.Když si spočítám, že jsem na každé oblasti ušetřila 12 000,- /když počítám jen těch 17 000,- co se tu uvádí/, tak mám na slušnou dovolenou v Karibiku pro 2 osoby/.Nevím, pro někoho možná peníze nehrají roli, ale proč kupovat na jednom rohu draze, když na druhém je stejná kvalita za zlomek ceny.

martina (Út, 19. 4. 2005 - 19:04)

Ivco, to je teda reklama! Cetla jsem na jeho strankach, ze vyplaci provize za privedene klinetky, tak se snazis co?

Petra (Út, 19. 4. 2005 - 19:04)

Spickovy doktor=spickove ceny, jak je videt, nikdo z objednanych nema s tim zadny problem (skoda, uvolnilo by se pro me misto na driv), pripada mi docela nevhodne se tim zabyvat,ani houska nestoji v kazdem obchode stejne. Kazdy ma proste nejakou cenu. Byla u nej vloni v Breclavi, to taky teda neni zadny velkomesto a cena byla stejna.

Ivča (Út, 19. 4. 2005 - 19:04)

Eliz nevím proč má dr.Linzer tak vysoké ceny. 25 000,- i 17 000,- za jednu oblast je hodně.Dr.Foldyna má několik let postavenou vlastní soukromou kliniku, neplatí nájem, a proto si může dovolit tyto normální ceny.Za první oblast si účtuje 10 000,- a za každou další 5 000,-.Myslím, že by asi těžko někdo dělal ve velkém něco, na čem by prodělával.Havířov není Praha, je to pohraniční město, kde je poměrně vysoká nezaměstnanost a vyšší ceny by si v tomhle regionu patrně nemohl dovolit.Je chvályhodné, že vlastně umožní liposukci i ženám s nižšími příjmy, čímž si vybudoval dobré jméno a věhlas.Nemyslím si, že by tyto nízké ceny vedly ke zpochynění kvality jeho výkonů.Za tolik let liposukční praxe je jednim z nejlepších odborníků.

Denis (Út, 19. 4. 2005 - 19:04)

ahoj holky!me to fatk neda a zastanu se pana doktora!choval se ke mne uplne PERFEKTNE!je fakt spicka, celej zakrok sem prosmala a byl vazne uzasnej!on od nikoho reklamu nepotrebuje, je v jednom kole a dokonce i klientky odmita, pokud si mysli, ze by to nebylo reseni!a to uz o necem svedci, ne?a jen tak pro informaci, on z tech zakroku ma 20% z ceny, takze to taky neni nic moc!!!samozrejme, at si kazdy jde kam chce, ale prijde mi nefer ho tady nejak hanit! ja sem s nim maximalne spokojena - je to fakt profik a navic mate pocit, ze je se o vas vazne stara a ne ze ste jenom jedna z rady!!!takze pane doktore, jestli tohle ctete, nic si z toho nedelejte!!!jinak s tema modrinama ste me docela uklidnily, mam to fakt hrozny!a kdyz opadnou modriny, tak se ty nohy jeste zmensi, ze?diky za vase zkusenosti - hrozne mi to pomaha to vsechno prekonat a tesit se na dalsi dny!

Petra (Út, 19. 4. 2005 - 19:04)

Myslim si, ze doktor Linzer je skutecne spicka, proto take ma stale plno a to jak jsem zjistila dela vsech 7 dni v tydnu tri denne, snazila jsem se je umluvit, ale proste vic toho zvladnout nemuze, takze jsem take nahradnik nahradniku. Jasne, ze nepotrebuje zadnou reklamu, taky si myslim, ze Zuza neni reklama, proste byla s nim spokojena a mela zkusenosti i s jinyma, mohla porovnavat. Termin mam az na cerven, ale jdu tam,, kde to mam overene. Jak tu pise nekdo o opravach, ze je nechtel delat, tak tomu neverim, jeste na konzultaci uvadel, ze pripadna oprava je zdarma, svou praci garantuje. A ty ceny? Jsou stejne jako jsem platila v Breclavi, bala jsem se, ze v Praze to bude drazsi, ale neni. Nektere informace tu jsou teda dost zavadejici jak to ctu, to si nekdo dela legraci?

klari (Út, 19. 4. 2005 - 18:04)

V Praze jsou jine ceny nez v Jihlave..objednej se do Jihlavy a budes to mit za tech 17.000Kc...

elis (Út, 19. 4. 2005 - 17:04)

Marketo, já si myslím, že v tomto nemáš pravdu. Volala jsem k Linzerovi, ptala jsem se, kdy bych mohla jít na ten zákrok. Sestra říkala, že až v červnu, že mají jinak plno, dokonce mají i náhradníky a náhradníky nahradníků :)) Opravdu si myslíš že takový doktor potřebuje aby mu nějaká Zuzana lanařila klientky? Co se mi ale zdálo divný, byla ta cena... 25.000,- to je skoro jako když dělal v Medikomu... myslela jsem, že od nich odešel právě kvůli tak zbytečně vysoko vyhnaným cenám. Ještě před dvěma měsíci mi sám pan Linzer říkal (tehdy ještě v Jihlavě), že to bude stát do 17. 000 se vším všudy... A ještě k cenám: jak je možný, že Mudr Foldyna si dovolí udělat jednu oblast za 5.000 a ještě na tom vydělá (jinak by to přeci nedělal, že :) )a Mudr. Linzerovi nestačí ani 20.000? Že by v Praze dávali oblečky od Armaniho? :))

Mirka (Út, 19. 4. 2005 - 16:04)

Už se to tady začíná zvrhávat a mě zajímá jen to moje břicho !!!!Napiště ještě některá, co jste byly za poslední rok na břichu, jaký to má harmonogram hojení - hi,hi,hi,A nepiště pořád o tom, který doktor je nejlepší, protože nejlepší je MUJ !

Marketa (Út, 19. 4. 2005 - 16:04)

Eliz, ty ceny u dr. Linzera jsou sileny, ale Tana ma pravdu, ze on fakt neni nic moc. Zuza opravdu pro nej pracovala, proto ta chvala, proto ta propagace, proto to lanareni a doporucovani.Proc by jinak nekomu tak evidentne zalezelo na tom, kam kdo jde. Vse byla cilena snaha ziskat co nejvic novych pacientek, ze kterych Zuzana tezila. Mela vyhody nejruznejsiho druhu, nebudu jmenovat.Bylo to dobre promyslene. Pod maskou poradniho organu se skyval velmi dobry bysnys.Nad otazkou kvality provedenych vykonuby dalo dlouze diskutovat.Stejnou reklamni kampan tu lze spustitna kterehokoli jineho lekare- specialistu, provadejici liposukce. A verim, ze podobne dobrych, ne-li lepcich je u nas dalsi desitka. Udelat z nich bohy neni problem.Jenze se tu o nich nepise a tudiz se o nich nevi.Ale jsou.

Ivča (Út, 19. 4. 2005 - 16:04)

Jarko, v Olomouci je dr.Šimek, je celkem vyhlášenej, ale osobní zkušenost s ním nemám. Byla jsem u něj na konzultaci, ale nakonec jsem se rozhodla jít jinam. Napouští totiž injekcema, což mně trošku odradilo.Jsou holky, co u něj byly a jsou spokokojeny.I tady jsem četla od nich pár příspěvků.Ale co vím, tak u něj byla Šárka, která sem občas taky přispívá, třeba se ti ozve a poreferuje.

Reklama

Přidat komentář