Reklama

Liposukce VI. pro 2006

Zuza (Pá, 3. 2. 2006 - 09:02)

Mila moje "fanynko", jednak si myslim, ze vsichni maji svuj rozum a kazdy si bude delat jak sam uzna za vhodne a nemusi cekat az jim poradis co maji delat:-)))) a za druhe k Dr.Linzerovi:samozrejmne ze opravuje - s korekci se bezne pocita a provadi je zdarma a velmi ochotne, tvarovani tela je proces. Taky jsem videla par holek s korekci a treba i s druhou korekci - nektere jsou me kamaradky, takze vim o co slo. Ten problem je v kvalite kuze. To pak ani zazrak nepomuze, kdyz je kuze "naplisovana", nedrzi a kdyz ji chybi ta tukova vypln, proste se nesmrskne jak ma a nedrzi tvar. Vetsina to ale vi predem, ovsem ne kazdy to pak taky prizna, ze byl varovan. Liposukce neni pro kazdeho a ne kazdy si to da taky vymluvit. Ovsem i za techto okolnosti se snazi udelat pro ne maximum.Nikdy jsem zadne lzi nepsala, nemam duvod, moje snaha je pouze o to, aby se zbytecne nekdo nenapalil, jinak je mi srdecne jedno kdo kam pujde, ja z toho nic nemam :-).Ani me to nijak zasadne nezajima, jen je mi lito, kdyz nekdo zbytecne trpi.A posledni vec, chapu, ze nektera pracoviste z toho co pisu primo šílí, protoze maji sve stare metody a nemaji zajem, aby se vedelo, ze to jde taky jinak....potrebuji hloupe klientky bez informaci, jen at se ksefty hybou....no a ja se snazim presne o pravy opak - at je informaci ci nejvice a kazdy si pak muze vybrat bez toho, aby mu nekdo vesel na nos buliky....Takze chapu, ze se tu ze me snazi porad nekdo udelat blazna - asi je to jednodussi nez zmenit sve metody:-) a pritup. I kdyz neverim, ze by tahle diskuze byla pro liposukcni trh tak zasadni:-)Za svymi nazory si stojim:-)

Anti-zuza (Pá, 3. 2. 2006 - 09:02)

holciny pokec se presunul na www.liposukce.xf.czpresunte se tam vsechnyjenom zuzo ty zustan tady navzdyna tvoje zvasty tam neni nikdo zvedaveja ty lzi co pise zuza nectete vsechno si vymysli znam dve holciny ktere musel linzer sam opravovat protoze byly vysledky katastrofalni a ani po oprave to nebylo dobry

Pepa z depa (Čt, 2. 2. 2006 - 22:02)

hlásím odchod

Zuza (Čt, 2. 2. 2006 - 22:02)

Mirecko, osobni zkusenost nemam, ja uz cekam spis na ty vnoucatka:-))), ale o jedne holce vim, ze ma mimco po lipce bricha a o vysledek neprisla. Ono taky neni duvod, tehotenstvi kuzi sice vytahne, ale tuk se na brise neuklada o nic vice nez na jinych mistech....kuze se zase stahne a zadny problem neni.

Zuza (Čt, 2. 2. 2006 - 21:02)

Joe, na fotky se vybodni:-)))), stejne nekteri ani neprezentuji svoje, dej na zkusenosti ostatnich - ale radeji tech co uz maji za sebou hmatatelne vysledky a ne tech co se chystaji nebo maji za sebou prvni dny nebo tydny. Vysledky se poznaji az po 5 mesicich definitivne - teprve pak muze nekdo teprve zodpovedne rict, zda to ma dobre nebo spatne. Jinymi slovy receno, to co je tu overene je tu dost popsane, ja osobne muzu rucit vybornym vysledkem od Dr.Linzera, jini tu maji vyborne vysledky Dr.Prochazkove a urcite tu dalsi budou prezentovat jine, treba Dr.Foldynu. Ke zbytku se vyjadruji bud zaporne nebo vubec...mozna je to nahoda, mozna to neco znamena, to nedokazu posoudit, ale pokud bych se rozhodovala ja znova - sla bych vyslovene po overene kvalite a zadne experimenty bych se svym telem nedelala.Jo a k te prvni fotce, to je opravdu spatna prace, evidentne vyjete drazky kolem hyzdoveho svalu - chudak holka.

Dear Joe (Čt, 2. 2. 2006 - 20:02)

Zuzo, ale ty mluvis o fotce prvni, ale ty dalsi jsou myslim super. A uprimne, uz ta pani prvni mela postavu dost jako udesnou, tim myslim, vypracovany zadek, rovne nohy a jen ty boky, mam dojem, ze uz tam ani neslo s ni neco udelat a kdyz se podivam na fotogalerii p. Prochazkove, nebo pana Linzera, mam dojem, ze ty jejich fotky ve mne moc duvery nevzbuzuji ... a jestli jak sama ty pises, jsou na www strankach jejich nejlepsi prace, tak pak uz teda vazne nevim kam jit. Asi se drive z toho vseho zblaznim, nez se nekam odhodlam :)

Mirečka (Čt, 2. 2. 2006 - 16:02)

Souhlasím ze Zuzou. V CA jsem byla před šesti lety (zároveň s maminou) a už bych do toho NIKDY nešla, radši bych zůstala tlustá. Ta bolest hned po probuzení, kanyly, které byly na jizvičkách a bandasky, do kterých odtýkala tekutina - fuj. A fakt to děsně bolelo, zvracela jsem.Zítra jdu na tumescenční a doufám (dle referencí jiných), že to bude obrovský rozdíl.Zuzo, už jsem se ptala, nevíš něco o lipo břicha a následném těhotenství (třeba za 2 roky). Jít do toho teď a nebo počkat? Dík

Zuza (Čt, 2. 2. 2006 - 14:02)

Ale docela je vtipny, jak zaujata slova pise NEZAUJATA :-))))))) - nejak se to vzajemne vylucuje ne?...ja jen, ze tahle diskuze neni jen pro uzavreny okruh lidi, ale pro celou sirokou verejnost, ty slova tady zustavaji, nikam nejdou a kazdy si muze tyhle myslenky precist kdykoliv ma chut..a o tom to je:-))))

Zuza (Čt, 2. 2. 2006 - 13:02)

:-))), ja si vystacim sama:-)))))

NEZAUJATA (Čt, 2. 2. 2006 - 11:02)

ZUZANA TU ZUSTALA SAMA. HLAVNE AT NEPREJDE K VAM NA VASI NOVOU WEB.TADY AT SI KRAKORA TY SVOJE TRAPNY MOUDRA.

Zuza (Čt, 2. 2. 2006 - 11:02)

Evino, kazdy ma na vybranou - kdyby mi daval doktor nejaka ultimata, tak jdu proste jinam:-) - jsou to moje penize a za ne chci pro sebe to nejlepsi - ten doktor je tu k mym sluzbam a pokd se neshodneme na necem spolecne, tak jdu o dum dal. Taky jsem cetla - myslim na serveru plastiky v K.Varech, jak je lepsi to delat v CA, protoze u lokalu to nemusi byt rovne....myslela jsem si ze jim preskocilo, ale spis to bude tim, ze to proste v nove metode neumi a asi je jednodussi, kdyz neni obecna znalost mezi lidmi tvrdit taky blbosti....jo a jeste kdyz se dela lipo na sucho - bez tumescence(ktera tuk rozpusti a ten se pak lehce odsaje) - tak se tuk ostrou hranou silne kanyly seskrabava a ten se odsava. Takze rozdil bude pak i nejen v hojeni - protoze zavesy kuze se porusi a kompres skutecne kuzi musi drzet na tele, aby nesjela ( u tumescence se nic neporusi a kompres ma jen ochranou funkci, nenahrazuje kuzi) - ale i v bolestech po lipo behem hojeni.

Zuza (Čt, 2. 2. 2006 - 11:02)

Jo jinak rozdil v kanylach (sondach), kterymi se odsava v CA a kterymi v lokale si nechte ukazat - to rozhodne stoji za to. Rukojet od varecky nebo tenky pletaci drat:-))))- tak jestli si muzu vybrat cim se m i nekdo bude stourat pod kuzi, tak radeji tim nejtencim cim mi toho znici co nejmene a ne co nejvice.

Zuza (Čt, 2. 2. 2006 - 11:02)

Na fotky jsem koukla - do fotogalerie se davaji jen ty nejlepsi fotky:-), ale kdyz vidim tu prvni, tak se divim, ze ji na server nekdo vubec dal, to je ale otresna prace, fuj!!!!Ja jsem zasadne proti CA, takze z me strany nic pozitivniho asi nikdo neuslysi - taky nejsem zastance odsati vseho najednou. Preci jen o liposukcich neco vim o metodach, moznostech a taky o doktorech, hodne me to zajimalo(i z hlediska me puvodni profese), ted uz jen okrajove. Napad jit, usnout a probudit se kompletne odsata je lakava myslenka chapu, ze tomu kde kdo rad podlehne, zni to fakt jak z pohadky. Jenze clovek se potom taky vzbudi a musi nejak fungovat. Ja mam normalni rodinu - fungovat musim nejen ted, ale i v budoucnu a tak se snazim eliminovat nasledky svych zkraslovacich napadu na co nejmensi miru. Metoda, kterou jsem si vybrala - byla pro me zajimava hlavne tim, ze me to nijak nezatezuje a muzu fungovat normalne uz hned po liposukci. Kazdy neni stejny jako ja a nekomu proste nevadi se odbourat na nekolik tydnu. CA telo nici uz tak sama o sobe. K tomu zmordovane telo velkym ubytkem tuku (telo na to samozrejmne reaguje - je to pro nej sok) - to uz jsou dve az moc velke zateze na organismus. Nic neni zadarmo a nekde se to projevi jinde. Co me vadi nejvic na CA je ze telo lezi v jinem svalovem napeti, nez je skutecnost - tedy i tuk pak lezi jinak. Kdyz jsem pri vedomi, muzu kontrolovat odsavani, kdyz nahodou zajede kanylou kam nema, hned to citim, hlasim a nemuze mi tedy ublizit a znicit vnitrni tkan...v bezvedomi me muze treba prospikovat, neucitim nic, ani ten doktor! jak rikam, ja bych na to nesla, ani kdyby me to nabizeli zadarmo. Ale kazdy sveho stesti strujcem, nebranim nikomu ve vyberu, jen rikam, ze pro me metody v CA jsou krok zpet k minulemu stoleti. Neco jako slapaci sici stroj a elektricky s mnoha programy. Oba sijou...:-)Pro me treba bylo jednodussi jit jednou za cas na kus oblasti, tech 10-14 dni v kompresu preziju aniz by si nekdo vsiml, ze se neco deje a ubyvat jaksi postupne, plynule, aniz by si nekdo vsiml. Vypadalo to, jakoze hubnu prirozene...v mezicase jsem si mohla rozmyslet co chci dal a co se k cemu hodi. Jinak bych jeste pockala na vysledky tech co jdou nebo uz byli na liposce v CA ...a taky na zpravu, jestli by nektera z nich sla na to same znova...ja treba vim, ze kdyz nekdy bude neco potreba, nebudu vahat ani minutu...tim jsem si jista.

Jája (Čt, 2. 2. 2006 - 09:02)

TROCHU ODLEHČÍME TÉTO DISKUZI JÁ SI TAKTO ODLEHČUJI ČEKÁNÍ....Ve tři v noci zazvoní profesorovi telefon, ozve se tichý hlas: "Probudil jsem tě?" "Hmm, ano..." "Tak to je dobře, protožejá se ještě učím, ty hajzle!" ;===================================================================== ; Baví se dva mladíci: ; "A víš jaký je rozdíl mezi policajtem a debilem?" ; Najednou se spoza rohu vynoří policajt: "No, jaký, jaký !?!?!" ; "Žádný." ; "No proto!!!" ;===================================================================== ; Mladý adept právnického doktorátu dostane u zkoušek otázku: "Co je to podvod?" "Podvod je, jestliže mě teď nechátepropadnout." "Jak to?", ptá se profesor. "Protože paragraf 265 trestního zakoníku zní: Kdo zneužije nevědomosti něčí aby jej poškodil, dopustí se podvodu..." ;

evina (Čt, 2. 2. 2006 - 07:02)

Někdo se ptal proč jsem si vybrala v CA? Bohužel jsem nedostala na vybranou. Pan doktor řekl, že je to velká oblast, takže jinak ji dělat nebude. A fakt je, že si myslím, že to klasická tumenescenční nebyla, protože ze mě potom nic nevytýkalo. Měla jsem zalepené dvě dírky naprosto suché.Ale jinde to třeba dělají v CA tumenescenčně, nevím. Tohle se týká vyloženě Hradce Králové.

Mirka (Čt, 2. 2. 2006 - 07:02)

Holky, kdo chcete plkat o liposukcí, a jste před nebo po, přeskočte hbitě na:http://www.liposukce.xf.cz

Dear Joe (St, 1. 2. 2006 - 22:02)

A u tumenesc. mohou vzit o kolik mene, vi se to?! Zvladnou mi udelat vice oblasti najednou?!

mila (St, 1. 2. 2006 - 21:02)

Holky, přestante s CA! J eto velice škodlivé a nedomnívejte se, že Vám toho odsají hodně! Chirurga hlídá anesteziolog a nedovolí mu pracovat dlouho, tak chirurg spěchá pokud toho má být více a pak to stijí za prd! Taky to nelze vestoje zkontrolovat a tak bývají časté reklamace. Je to návrat do doby temna. Navíc nemáte přehled, co opravdu udělali a kolik odsáli. Tvrdit můžou cokoliv, pravda je většinou jiná!

Dear Joe (St, 1. 2. 2006 - 21:02)

Asi je setrenejsi vid?! A praktictejsi, co?! Ja uz z toho zacinam blbnout ... pomalu nemam v hlave nic jinyho, nez to, ze furt nevim kam na tu lipku pujdu ... ted ty stresy, ze mi utika cas, ted aby byli sikovni, fakt uz z toho zacinam sedivet ... ted kdyz toho chci, ze jo odsat vic, jako vic lokalit, tak zase nevim no, abych pak nemusela na tu tumenescencni vicekrat za ix tisic, holky zacinam se v tom dobre utapet ... nerozhodnost je desna vlastnost!

Dear Joe (St, 1. 2. 2006 - 21:02)

Zuzo, mrkni kdyztak na www.plastikapraha.cz pak na odkaz liposukce a na napis FOTO, zdaji se mi, ty vysledky uzasny ... co ty na to?! Nebo myslis, ze je to nesrovnatelne jako narocnejsi nez ta tumenescencni?!

Reklama

Přidat komentář