Reklama

Liposukce VI. pro 2006

Katka (So, 11. 2. 2006 - 18:02)

Mne zajima ten Augmentin...Taky jdu k Prochazkove na vnitrni....To je antibiotikum?!?!? :-(((

lejla (So, 11. 2. 2006 - 17:02)

Aha. Tak díky.

Dorotka (So, 11. 2. 2006 - 16:02)

Vit. C nemá chránit ani tak před tumescencí, jako před anestetikem, co obsahuje. Paní doktorka je mimo jiné chirurg na jipce a říkala, že ho dávají před operacemi v megadávkách injekcí. Nejsem odborník, prostě to prý chrání mozek před nežádoucími účinky anestetik...

lejla (So, 11. 2. 2006 - 15:02)

Ahoj Dorotko,jsem ráda, že jsi v poho, já už mám za sebou 11 dnů a už se cítím taky jakž takž. Můžeš mi vysvětlit to: Vitamin C týden před i po se bere, aby byl mozek chráněný před vlivem tumescence. ?????

Zuza (So, 11. 2. 2006 - 11:02)

Super elaborat Dorotko, drzim palce k rychle rekonvalescenci, napsala jsi to opravdu moc hezky a prehledne.

Dorotka (So, 11. 2. 2006 - 11:02)

Ahoj baby, tak to mám za sebou a podělím se s vámi se svými čerstvými zážitky (bude to delší). Byla jsem včera v Jihlavě na vnitřních stehnech a kolenech. Ambulance fungl nová, paní doktorka sympatická, sestra taky. PŘÍPRAVYErární triko, ponožky a papírové kalhotky. Malování, focení, informace o zákroku.NAPOUŠTĚNÍPro mě nejnepříjemnější část zákroku. Mají na to přístroj, žádné píchání injekcí, jak tu někdo psal. Bohužel jsem tak trochu jiná, než většina

Zuza (So, 11. 2. 2006 - 10:02)

Mimochodem, Milo, pises, my mame nervy vporadku...mam to chapat tak, ze za temi smyslenymi nicky jsi ty? To totiz bylo na ty co si tu vymysli nova jmena a doktorske tituly a navic jeste ani nevi, jak se dotycny doktor pise spravne....jen aby to vypadalo, ze me ma v zaludku vice lidi, nez jen jedna ma soukroma psychopatka...a tu uz mam na krku dost dlouho, nekolik let rekla bych..jenze ona je vazne dusevne nemocna a jeji porucha chodi v zachvatech. Tolik na vysvetlenou:-).

Zuza (So, 11. 2. 2006 - 09:02)

Milo:-))) to si delas legraci ne? Ani zubar ti nepichne vice mezokainu nez je povolene mnozstvi:-), to ze umi resit zastavu srdce neznamena, ze ji sam bude umyslne vyvolavat. Z tech tvych uvah se tu vsichni popadaji za bricho:-)- leky maji vedlejsi ucinky a taky je moznost, ze se tim nekdo predavkuje:-))) - ale tady se bavime o tom, ze lekar radeji zvoli moznost nepredavkovat...ale jak tedy vyresit vetsi plochu, kdyz optimalne naredena tekutina dolovi jen jednu oblast? Zamysli se na tim ...treba na to prijdes i sama:-))))

mila (So, 11. 2. 2006 - 00:02)

Zuzo, bavíš mě! My máme nervy v pořádku, ale ty asi ne! Víš o tom, že můžeš mít zástavu srdce i po aspirínu? prostuduj si všechny dostupné léky a klepne tě! U všech hrozí nebezpečí, tak zbývají jen byliny, ale ani tam to není jisté! Tak nešil a přestaň spekulovat o šizené tum.tekutině. Je to největší blábol jaký jsem kdy četla.Doktoři ví co mají dělat, zástavu můžeš mít i u odběru krve nebo trhání zubu, a chirurg si jistě poradí a umí resuscitovat.

Zuza (Pá, 10. 2. 2006 - 13:02)

proc nekdo musi sidit tumesc. tekutinu jsem podrobne vysvetlila - tedy je jasne proc by to nekdo delal, protoze jedine tak muze bez rizika odsat v lokalu vice oblasti najednou, pri spravnem davkovani to proste nejde!!!! asi je to lepsi nez si vzit na svedomi neci zastavu srdce.Jinak ze vas to bavi porad vymyslet nova a nova jmena a predstirat dav lidi prostestujici proti me, to jsem takovy fenomen ze to nekomu stoji za to? :-)))) - piste si co chcete, vemte kalendar jmen utokem od shora az po konec, me to je fakt jedno, budu stejne psat co chci a kdy chci, je to marna snaha....a klidne si davejte tituly, protoze z textu je stejne poznat, ze to je spis nekdo chudy na duchu, takhle by nikdo ze vzdelanych lidi nepsal, tim mene nejaky doktor:-), je to hodne trapny a jen vizitka jak zoufala je vase situace s nervama:-)

Pavla (Pá, 10. 2. 2006 - 12:02)

Kde to žije, tam je Mattoni - pardon, Zuza

mila (Pá, 10. 2. 2006 - 11:02)

Mila Martino,chtěla jsem ti vysvětlit, že někdy je člověk citlivější a nikdo neví proč. Taky oblast břicha je asi citlivější než nohy. Nechápu, proč jdeš znovu tam, kde nejsi spokojená (že ti vzali málo píšeš) a protože tě to bolelo hned spekuluješ se Zuzou o šizené tum tekutině! nechápu proč by to nějaký doktor dělal? Přece se lépe pracuje když je pac. v pohodě!

Zuza (Čt, 9. 2. 2006 - 22:02)

Me zase dostal MUDr.Lienzer:-))))), chudak doktor, jeste ze to tu uz necte, ranila by ho mrtvice z toho zkomoleneho jmena:-)))) - pro ty chytraky co to nevedi, jmenuje se Walter Linzer. Proboha tady zase nekomu silne strasi ve vezi. Jako vzdy...pod cizimi jmeny same hovadiny. To je nekonecny:-(

A´ja (Čt, 9. 2. 2006 - 22:02)

no nazdar,tak já se snažím sehnat nějaké informace a zkušenosti o lipo nebo plastice a tady je místo toho válečná zóna.tak ahoj a brzký mír.Alča

mart (Čt, 9. 2. 2006 - 17:02)

Mila Milo,snad zde mohu napsat sve pocityaniz by se nekdo do me navazel!!!Byla jsem na lipo a nic nebolelo a bylo v poradku.Byla jsem protopo druhe a brisko bolelo opravdu moc a opravdunechapu co to ma spolecne s Linzerem ktereho ani neznam a s trhanim tvych hloupku?M

Katka (Čt, 9. 2. 2006 - 16:02)

Tak MUDr. Kvapilova me fakt dostala :-)))))))))))))))))))))))

Jana (Čt, 9. 2. 2006 - 15:02)

v co se to tady vlastně zase zvrhlo? Kam se všichni normální poděly?

MUDr. Kvapilová (Čt, 9. 2. 2006 - 14:02)

Kolego, neřešte to. Většina klientek pochopila, a že Vám udělala medvědí službu. S duševně narušeným člověkem se musí jednat opravdu opatrně. Hlavně - neodporovat. Nechat vyšumět.

MUDr. Kvapilová (Čt, 9. 2. 2006 - 14:02)

Kolego, neřešte to. Většina klientek pochopila, a že Vám udělala medvědí službu. S duševně narušeným člověkem se musí jednat opravdu opatrně. Hlavně - neodporovat. Nechat vyšumět.

MUDr. Liezner (Čt, 9. 2. 2006 - 13:02)

Zuzo, vy jste opravdu nemocná žena. Přejděte na diskuzi "Duševní poruchy", snad Vám něko odborně poradí.

Reklama

Přidat komentář