Reklama

Liposukce VI. pro 2006

Dorotka (Čt, 2. 3. 2006 - 17:03)

No, nechtěla jsem to dramatizovat, ale měla jsem zatnuté pěsti až z nich tekl pot a celou dobu jsem se modlila: ať to nebolí, ať to nebolí... jak kafemlejnek. Byla jsem tu bolest upozorněná a taky mi paní doktorka řekla, že čím víc vydržím a dovolím jí pracovat, tím lepší to budu mít... No ženská vůle je jako skála :-) nechla jsem si líbit úplně všechno. Taky proto se paní doktorka chystá zavést na břicho nový postup - napůl anestetika v tumescenci a napůj přispat anesteziologem (jen kapačka do žíly, žádné hadice a tak...) Takže kdo se bojí bolesti, tak si počkejte do dubna... Teď už je to zase pohoda, žádné prášky na bolest nemusím. Vzala jsem si dovolenou a jen ležím. Ani mi v té vodorovné poloze nestihlo otéct přirození :-) No, jak už jsem říkala, teď jsem zvědavá na to hojení. Budu to tady pro případné zájemce hlásit... D

Zuza (Čt, 2. 3. 2006 - 15:03)

jezis, to je podobne jako kdyz byla u Simka ta moje kamaradka - ale ta je o dost mladsi...u koho byla ta pani?

Jinak gratulace bricharkam, docela vam zavidim ze to budete mit hezke hned najednou, ja blbka vybrala na bricho Francu a pracne se to muselo opravovat.

kobliha (Čt, 2. 3. 2006 - 14:03)

Ahoj Dorotko,včera jsem na tebe myslela s přestávkama celý den a držela ti pěsti.Hlavně proto,že jsem včera mluvila s paní(zhrube 50 let),která na břichu byla 8.2. a byla úplně na zhroucení.Říkala mi,že na sále omdlévala bolestí,že ji při zákroku dali 3brufeny a pak ještě při odchodu další 3.Byla na tom ve středu a dva dny se utápěla v obrovských boledtech.V pátek prý pro ni musela přijet rychlá,byla v bezvědomí a za dva dny se dostala z nejhoršího.Teď po měsíci ji to prý pořád bolí ani si nemůže sednout,má spáleniny,krusty a stále modřiny.Teď musím přerušit nutně psaní,pak ti to dopíšu.kobliha

Sára (Čt, 2. 3. 2006 - 09:03)

Ahoj Dorotko, mně břicho dělala Procházková v pátek (27.1.) a brala mi víc než tobě- 1100ml. Do práce jsem šla už v pondělí a to rovnou na 10 hodin a zvládnout se to dalo v pohodě. Jen zvol volnější oblečení, já měla černou sametovou sukni do áčka, mírně nařasenou do gumy a jelikož je ta sukně dlouhá, vytáhla jsem ji až pod prsa a překryla sáčkem, nikdo si ničeho nevšiml, ta sukně je navíc docela elegantní. Největší otok opadne do týdne a pak to jde velmi pomaloučku každý den, ráno je to lepší, večer horší, chce to trpělivost.Přeji příjemné hojení i splaskávání :-)

Dorotka (Čt, 2. 3. 2006 - 08:03)

Tak ahoj, už jsem zase o 0,75 litru menší. Tentokrát na bříšku. Musím říct, že břicho je něco jinačího, než vnitřní stehna a to i co se napouštění týká a pak i při odsávání. No, je to horší... Ale vydržet se to rozhodně dá. Podle doktorů je břicho nejhorší.

Říkám "doktorů", protože jsem v Jihlavě tentokrát potkala MUDr. Linzera. Je to velký srandista - takhle jsem si ho nepředstavovala. Na vedlejším sále dělal postupně 2 liposukce a po celou dobu se odsud ozýval smích... Občas přišel i za mnou, že prý jde zkontrolovat paní doktorku, jestli moc netlačí a nevylézají mi kanyly nosem... No měla jsem co dělat, aby mi to břicho moc neskákalo.

Teď mám před sebou velký oteklý buben a jsem moc zvědavá, jak rychle se bude hojit. Stehna se tedy hojí výborně... No uvidíme. Napište mi prosím někdo, za jak dlouho opadne ten největší otok? V pondělí jdu do práce a mám hrůzu, jak to zamaskuju... Díky D

Dorotka (St, 1. 3. 2006 - 08:03)

Čau Kobliho, tak to ti moc gratuluji a jsem ráda, že to je OK. Já beru tablety na odvodňování a proti otokům NonSalt, celkem 5 denně 2 - 1 - 2. První týden jsem mazala Liotonem proti otokům, ale pak jsem objevila kostivalovou mast a rapidně se mi to zlepšilo ihned po použití. Modřiny se úplně ztrácejí, mám už fakt jen minimální zbytky. Na žíly a proti otokům dolních končetin beru 1x denně Varixinal, cpu de denně 1000mg vit. C - podporuje hojení. Takže za mě: NonSalt, Varixinal, vit C., Lioton a kostivalová mast. Nohy už teď po 18ti dnech vypadají líp, než před lipo. Občas mi vyskočí otok a to i asymetricky, tak se nelekej. No začíná se to rýsovat a to velmi příznivě! Za chvíli odjíždím do Jihlavy na břicho a už se nemůžu dočkat. Občas napiš, jak pokračuješ, jsem moc zvědavá! Ještě jednou Gratuluji. D

kobliha (Út, 28. 2. 2006 - 20:02)

Tak holky už to mám za sebou.Měla jsem z toho velký strach,ale nebyla to vúbec žádná hrúza,akorát to bylo moc zdlouhavé.Ke konci už mě to nebavilo.Popíšu to podobně jako Dorotka.
Přišla jsem,svlékla jsem se do naha a tak jsem také po celou dobu zústala(kromě erárních ponožek).Pokkreslili mě a pak se vrhli na vpichování tekutiny,z čehož jsem měla největší obavy,protože to bylo injekčními stříkačkami a ne přístrojem.Ale bolel vždy jen první vpich v dané oblasti a pak už jsem necítila nic.Ani nevím jak ta injekce byla velká,protože jsem se na průběh vůbec nedívala,měla jsem po celou dobu zavřené oči.Napustili do mě 5litrů.
Pak jsem púl hodiny zrála a ukusovala čokoládu kterou měli pro mě připravenou,plus tekutiny.
Sání jsem necítila vůbec,byla to brnkačka až na tu dlouhou dobu.Pak mi dali 2ibuprofeny a injekci do zadnice aby mi prý nebylo špatně z toho příliš ztaženého těla.
Pak mě zabalili do plen a natáhli na mě 2 kompresy.Celé to trvalo 3 a půl hodiny,z toho napouštění hodinu a třičtvrtě.První čtyři hodiny po mi nebylo nějak do zpěvu,teď už je to lepší,ale představa že bych měla řídit auto nebo jít zítra do práce je pro mě nereálná.Jsem ráda že jsem ráda.
No, co se týče mých pocitů z výsledku,tak zatím na sobě nic nepozoruji,jsem taková jaká jsem přišla,jestli ne horší.Mám z toho trochu depku ale podle toho co jste tady psaly,nebudu prvních šest týdnů nic očekávat a teprve pak budu hodnotit.
Vysáli ze mě 1500ml toučku(mohl klidně víc,manžel říkal jestli by mi prý nepřisáli trochu do hlavy-drzoun).Ale jsem opravdu moc ráda,že to mám za sebou.Byl to můj velký sen a ani jsem moc nevěřila,že ho zrealizuju,strach z komplikací převyšoval.
Tak teď jdu na www.liposukce.xf.cz pozbírat nějaké ty rozumy.Holky,mohly by jste mi napsat poradit nějaké masti a vitamíny a další prostředky na urychlení hojení ?Mějte se a dík.kobliha

Mirka (Út, 28. 2. 2006 - 10:02)

Kobližku držím palce !!
Až přijedeš, zkus to znovu, nezapomeň na nejakou tečku:
http://www.liposukce.xf.cz/
Vlevo nahoře je odkaz na diskuzi. Ale musíš pozpátku - Willinka a Jája byly minulý týden v Havířově u dr. Foldyny a Katka byla taky minulý týden v Jihlavě. Tak tam máš autentický popis. Jen se nám to teď zvrhává v diskusi o jídle :-)
Potom je tam seznam holek, co byly nedávno, kdy byly, kde byly a co jim odsávaly. Tak ahojky.

Návštěvník (Út, 28. 2. 2006 - 09:02)

Mirko ,snažila jsem se na to najet,ale nechtělo se to otevřít.Tak dnes jdu na to .Mám malou dušičku,přesně ,jako před zkouškama.Fuj,ať už to mám za sebou.Všechny zdravím,držte palce.kobliha

Návštěvník (Út, 28. 2. 2006 - 09:02)

Mirko ,snažila jsem se na to najet,ale nechtělo se to otevřít.Tak dnes jdu na to .Mám malou dušičku,přesně ,jako před zkouškama.Fuj,ať už to mám za sebou.Všechny zdravím,držte palce.kobliha

Návštěvník (Út, 28. 2. 2006 - 09:02)

Mirko ,snažila jsem se na to najet,ale nechtělo se to otevřít.Tak dnes jdu na to .Mám malou dušičku,přesně ,jako před zkouškama.Fuj,ať už to mám za sebou.Všechny zdravím,držte palce.kobliha

Mirka (Út, 28. 2. 2006 - 06:02)

Katko, já naštěstí úlevu nepotřebuju.
Totální úlevu mi přineslo odstranění špíčků.

Ale za to dřívější napadání cítím určité zadostiučinění, že chytrolínka hledá rady a nápady tam, kde se snažila tvářit jako nejchytřejší. :-)))))

Katka (Po, 27. 2. 2006 - 22:02)

Mirko, ulevilo se Ti?!

Mirka (Po, 27. 2. 2006 - 19:02)

Pepino a Kobliho čauky,
už dlouho sem nechodím, asi víte proč.
Máte-li zájem se dozvědět přímo autentické informace od holek, které byly na lipce minulý týden (v Havířově u dr. Foldyny a v Jihlavě - na jméno paní doktorky si nemůžu vzpomenout), pak se koukněte na chat: www.liposukce.xf.cz. Je to pokec děvčat, které si nehrají na chytré a povídají si o prodělaných a očekávaných liposukcích. Hlavně na co je třeba se připravit, co lze očekávat, co si vzít ssebou atd. atpod.
Nakoukněte. Zatím ahojky.

Zuza (Po, 27. 2. 2006 - 17:02)

pro Dr.Pavla a vsechno ostatni "plasticke doktory"...tak jestli se taky ridite touto tradici http://www.plastchir.cz/lipo.htm....tak at zije stredovek:-)...to jsem opravdu rada, ze jsem cesty plasticke chirurgie v tomto pripade minula.

kobliha (Po, 27. 2. 2006 - 16:02)

Teda Dorotko,ty máš náturu.V tak krátkém intervalu jít na dvě lipky,klobouk dolů.Doufám,že ti to vše dobře dopadne.Držím palce!!!!Já jdu na lipku zítra ve 11.30.Nakonec jdu k Šimkovi,protože je to pro mě nejschůdnější.Mám totiž dva malé koblihy a nemá mi je kdo hlídat.Nejvíc mám strach z těch množství injekcí a tak celkově-je úplněk a měla jsem teď docela psychicky náročnější období.Rozhodovala jsem se zda to odložit ale touha po normálně vypadajících nohou zvítězila.Doufám,že toho nebudu litovat.Nejvíc se bojím zklamání,že to nesplní mé představy.To dlouhé čekání není nic pro moje nervy.No,ale snad se dočkám.Takže lipce zdar,zítra,nebo spíš pozítří napíšu pocity a průběh.Pa kobliha.

Dorotka (Po, 27. 2. 2006 - 14:02)

Ahoj Kobliho. Jsem 16 dní po - modřiny výrazně ustoupily, mám už jen zbytečky a to díky kostivalové masti ráno a večer. Ihned po nasazení se projevilo výrazné zlepšení.

Nevážím se, ani neměřím, protože nechci být zklamaná. Doktorka mě na to upozorňovala

pepina (Po, 27. 2. 2006 - 13:02)

Zdravím Vás všechny.Po přečtení vašich příspěvků, jsem se odhodlala objednat na lipku.Jdu dotoho 23.3. u Foldyny.Doufám, že jsem si vybrala dobře.

kobliha (So, 25. 2. 2006 - 22:02)

Dorotce:Tak jak se cítíš 14dní po lipce.Co modřiny a jak celkově ty nohy vypadají?Máš z toho dobrý pocit,poznáš rozdíl na první pohled,nebo musíš hledat?O kolik jsi ubrala v centimetrech a pozoruješ taky nějaký váhový úbytek?A co stravovací režim,držíš nějakou dietu nebo normálně jíš úplně všechno?Nemáš nějaké nerovnosti,myslím tím prohlubně jak se tu o nich už několikrát psalo.A co bolesti,už úplně pominuly nebo je to ještě citlivé.Taky jsem přemýšlela,že když se budu moci vykoupat až třetí den tak jak budu chodit na záchod.To je v tom kompresním prádle díra,když se to nemůže první tři dny vůbec stahovat?Omlouvám se za takovou palbu otázek,ale už se mi blíží termín,tak jsem z toho poněkud dost nervní.Určitě ještě na nějakou otázku přijdu.Děkuji moc za odpověď.kobliha

MIKI (So, 25. 2. 2006 - 12:02)

Tak jsem si myslela,že než ZUZA nic horšího tuto stránku nemůže potkat a vidím,že jsem se mýlila.Tak ty jsi nám tu chyběl.

Reklama

Přidat komentář