Reklama

Liposukce VI. pro 2006

Zuza (St, 15. 3. 2006 - 15:03)

S mesickovym olejem opatrne, je to vyborna vec, jen se s tim musi lehounce, aby se kuze nezatezovala. Pokud jsou ranky uz zavrene, tak je mozne uz namazat a tlakovou masazi se zjemnuji cim dele od vykonu, tim vice je mozne jemne masirovat/ty ranky/, na mazani stehen je jeste cas, pokud mas modriny ( na nohach byvaji ukrutny jelita), tak je lepsi Lioton. Obcas jen lehce tim olejem, pozdeji, tak po mesici uz normalne namasirovat a namazat....pokud se delaji otoky, tak zase radeji ubrat na mnozstvi. V pripade mesickoveho oleje znamena - ze mene je vice.

Dorotka (St, 15. 3. 2006 - 12:03)

Ahoj Lucko, já jsem po břichu 14 dní. Na horkost mě upozorňovala paní doktorka i na zatvrdlinky. Je to normální. Já mám ale trochu jiný průběh bez těchto negativních projevů. Každopádně se prý obojí ztratí. Kolik ti brali?

Anděla (St, 15. 3. 2006 - 12:03)

Ahoj, potřebovala bych poradit. Dnes mám pátý den po lipce vnějších stehen a měla bych sundat stripy. Koupila jsem si měsíčkový olej, jak radila Zuza a nevím, jestli se s ním mám mazat hned a jestli celé nohy nebo jenom ranky pod stripy.
Děkuju za radu.

Lucka (St, 15. 3. 2006 - 12:03)

Dobry den,mam jeden dotaz,a byla bych moc vdecna za odpoved.Jsem deset dni po liposukci bricha,a pokazde kdyz si ho masiruju,citim potom uvnitr bricha takove paleni(horkost),krome toho mam vsude pod pokozkou takove ztvrdle hrudky,vypada to hrozne.Je to normalni prubeh,nebo neco neni v poradku?Dekuju predem za odpoved.

Mirka (St, 15. 3. 2006 - 09:03)

Lado a Evino z Krkonoš !!!
Kde jste se nám ztratily!!
Máme nové super stránky www.lipoplastic.info.
Čekáme na vás - jste na nástěnce :-))

Zuza (Út, 14. 3. 2006 - 13:03)

to uz bude dobry, stejne je clovek navlecenej a utazenej i tak

Dorotka (Út, 14. 3. 2006 - 12:03)

Díky za odpověď. O víkendu jedu lyžovat, tak si to něčím stáhnu - pro sychr.

Zuza (Út, 14. 3. 2006 - 10:03)

Dorotko, musim se priznat, ze tak nejak to bylo i u me, mela jsem proste velmi klidny prubeh po lipo bricha, to co jsem tu cetla o zatvrdlinach a tvrdych balvanech me minulo a taky vetsinu mych znamych.

Naopak jsem mela dojem, ze v kompresu si to cele nicim a bez mi bylo lepe. Kompres pri sezeni nebo ohybani vytlacoval hruzne vlny a ryhy. Na spani mi prisel kompres uplne zbytecny a nakonec jsem ho pres den, kdyz jsem musela nekde sedet nahradila ledvinakem co mam na motorku (otoceny tim sirsim dopredu), taky vim ze nekdo nosil jen ten stahovaci pas co prodavaji v Quelle nebo korzet z NewYorkeru.

U me bylo jasne, ze pulka bricha je super a tam mi nenoseni kompresu nijak neublizilo, na druhe pulce se delaly opravy, protoze neco zustalo neodsate a neco bylo moc, ale to opet s kompresem nesouviselo. Bricho mi delala Francu. Opravy byly uz uplne v poho, tam jsem vydrzela jen tyden v kompresu.

Jestli nebudes litovat ti predpovedet neumim, ale 14 dni by melo stacit, mnohem dulezitejsi pro krasne bricho je zacit posilovat a to klidne co nejdrive.

Hlavne je dulezite nenosit nic, co se vytlaci a kdyz uz to nejde jinak, tak menit typ spodniho pradla i vrchniho obleceni, at to nekonci vsechno kazdy den v jednom miste. Osvedcily se mi vyssi puncochace a hladke saty.(na ostro)

Dorotka (Út, 14. 3. 2006 - 09:03)

Ahoj Zuzo, obracím se na tebe, protože jsem četla, že jsi kompres po břiše shodila po 14 dnech. Já mám až "nepřirozeně" pozitivní průběh celého břicha, všechno rovné, měkké, žádné boule a hrbolky... Po 5 dnu jsem začala sundávat kompres na doma a na spaní a dnes (13tý den) jsem ho shodila úplně. Včera jsem se v něm doslova trápila a okamžitě po shození doma se mi strašně ulevilo. Takže jsem ho dnes už nenandala. Otázka - může to nějak ovlivnit výsledek? U? teď to břicho vypadá dobře a menší než před, souměrně atd. Sedím tady v práci ve volných šatech a je mi fajn... Nebudu litovat?

Anděla (Po, 13. 3. 2006 - 22:03)

Ahoj,po dlouhém váhání jsem se rozhodla pro liposukci vnějších stehen. Teď mám 3.den po a jsem tak strašně, strašně bolavá, oteklá a plná ne modřin, ale jelit. Každý den má být lepší a lepší, tak tomu musím věřit.
Byla jsem u MUDr. Linzera a musím říct, že jsem si ho vybrala mnohem dříve než objevila Doktorku I.-IV. a to proto, že dělá pouze liposukce. Nebyla jsem zklamaná, ale vděčná za jeho přístup, vysvětlování před, během i po zákroku. Věřím, že i jiní doktoři s dlouhou praxí jsou mistři svého oboru, ale já můžu říct, že on je pro mě 1. Jen jeho sestřička mě zklamala a to bylo jediné minus na celé "operaci". Byla laxní, flegmatická, jak k němu, tak k pacientkám. Když mi navlékala kompres, bylo to tak, že mi shrnula podložky pod zipy a já až po 24 hodinách zjistila, že je mám rudě vytlačené do stehen. Zkazila mi celkový dojem. Možná tím mnoho z vás naštvu, ale musím moc a moc poděkovat Sametce a Zuze (té především), protože tu dobu čekání na zákrok - doktor má nabitý pořadník!!! - mě jejich zážitky strašně uklidňovaly a já přesně věděla do čeho jdu. Zuzanko, opravdu díky. I když spoustu věcí si můžete každá rozhodnout sama (délka nošení kompresu, první sprchování, atd...), Zuzčiny rady na co si dát pozor jsou (teď už to můžu posoudit) opravdu namístě.
Holky neřešte hlouposti, ale pište vaše zážitky, vychytávky, úspěchy....

kobliha (Po, 13. 3. 2006 - 19:03)

chtěla jsem napsat vyřešit,ne viřešit,takže se opravuji.kobliha

kobliha (Po, 13. 3. 2006 - 19:03)

Holky,já mám na tom levém koleni taky takový dalo by se řict že skokánek.To jsem ráda,že nejsem sama,takže jsem usoudila,že to bude asi normální pooperační průběh.Ještě by mě zajímalo jak dlouho budou trvat ty otoky,protože mám lýtka a kotníky jak nafukovací balon.Když jsem to ráno viděla,dostala jsem záchvat smíchu.Ale nerada bych aby mi to zůstalo.Dorotko,ty máš ten kompres na břicho i přes nohy?Teď ještě musím doladit to břicho a bude to snad o.k.Ale když vidím,že bych to mohla viřešit tou lupkou,tak se mi popravdě vůbec do diety nechce.No,měla bych asi taky trošku vyvinout snahu ať to nemám všechno "zadarmo".Zatím čau.kobliha

Zuza (Po, 13. 3. 2006 - 15:03)

Kolena jsou kapitola sama pro sebe:-) Bere se relativne malo tuku, takze obvykle otoky byvaji vetsi nez tam byl tuk pred tim, taky to oteka asymetricky, jak kdy se tomu chce.....skokanek muze byt s nejvetsi pravdepodobnosti otok. Kolena min, 2 mesice cekaji zmeny nejruznejsiho druhu, takze na to radsi nekoukejte a usetrite si ty soky:-)...muj "skokanek" se uklidnil az po 5 mesicich.

Dorotka (Po, 13. 3. 2006 - 15:03)

Čau Kobliho, z té asymetrie a otoků si nic nedělej - to je normální. Cca po 14ti dnech jsem měla podobný záchvat :-) Já mám teď výsledky zkreslené kvůli břichu - otoky sestoupily i do nohou, takže je to zase tlustší. Ale předtím už byly nějaké výsledky. Neměřím se, takže ti neřeknu kolik cm, ale bylo to vidět. Ty jo, 5 cm mínus okolo stehen je přece bomba - a to se to ještě zmenší. S koleny mám taky trochu potíž, vypadá to, že je na jednom takový přechod - skokánek. Paní doktorka ale říkala, že se to s největší pravděpodobností srovná. Kolena jsou prostě potvory - tak se neboj.

Já jsem jinak úplně nadšená - břicho je prostě perfektní (na to, že je to 12 dní), už teď je menší, než před lipo... Vydrž, to půjde :-)

kobliha (Po, 13. 3. 2006 - 13:03)

Čau Dorotko.Tak jak se vyvíjíš?Já mám zítra 14 dní od zákroku.Chodím už normálně,jen ten kompres mě štve,už se těším až ho shodím.Dnes mi poprvé otekly kotníky.Byla jsem z toho v šoku,protože moje nohy teď vypadají dole dost divně,jako kdybych měla sto kilo.Stehna mám o 5cm užší,ale s koleny je to horší.Levé mám tlustší než pravé.Levé je zhruba o 1.5cm a pravé o 3cm užší.Celkový dojem-zklamání.Doufám,že se to ještě upraví,protože jsem počítala změnu tak 5cm.Dorotko,napiš mi prosím jak to máš s těmi koleny ty,dík.kobliha

Dorotka (Po, 13. 3. 2006 - 11:03)

Ahoj Evo, já bych doporučovala obrátit se na specialistu. Z těch, co dělají pouze liposukce, vím o těchto: Dr. Walter Linzer (Praha, Jihlava), Dr. Procházková (Jihlava), Dr. Foldyna (Havířov)

Eva (Ne, 12. 3. 2006 - 18:03)

Mile slecny mohly by jste mi poradit ktereho chirurga by jste doporucily a jaka by asi byla cena na brisni liposukci? Potrebuji jen mensi upravu a mozna i na pazich. Diky

MIKI (So, 11. 3. 2006 - 19:03)

mám pro vás vtip:co udělá chirurg,když se mu začnou klepat ruce?Specializuje se na vibrační liposukci.

Zuza (St, 8. 3. 2006 - 13:03)

Milusko....clovek se uci cely zivot:-)))...sezen si lepsi informace, jsi mimo misu:-)

Zuza (St, 8. 3. 2006 - 13:03)

dokud jsem si nenechala usit kompres na miru - podle sveho mereni, tak jsem taky trpela. Priznam se, ze kompres nemiluju ani ten dobre usity...nicmene proti tem drivejsim byl zlaty. Presne jak pisete - v tech starsich se mi delalo i spatne, jak me to nekde skrtilo, zipy delaly ruzne vlny a varhanky....a to vubec bricho nebylo jeste ve hre:-)

Reklama

Přidat komentář