Reklama

Kdo bude prezident ČR?

Fred (Po, 7. 1. 2008 - 22:01)

Miloši, tak konečně je tu zase někdo z rozumných. Změna je potřeba, ale dost lidí to nechápe. Dost bolo Klausa.'

milos (Po, 7. 1. 2008 - 22:01)

Cesko se probouzi a deda Klaus odchazi do zapomenuti.... Ale i tak po leta na sebe dovedl upozornit hlavne svou aroganci a jesitnosti... Preezident V. Klaus je neoficialnim MS v hodu mobilem na dalku... pamatujete 3-4 let zpet? Bylo do 4.3m a to primo do betonove steny.... hold, narod vola po zmene. KLAUS DO PODHRADI A SVEJNAR NA HRAD !

Zvědavec (Po, 7. 1. 2008 - 22:01)

Jo, už to mám. Prezidentem bude NIK!!!'

AnnaBella (Po, 7. 1. 2008 - 22:01)

..No ani bych se nedivila, kdyby boucek Nik prilitl tez ze zlateho kralovstvi rebelie..

.. AnnaBella je motyl..

Mr. Prejudice (Po, 7. 1. 2008 - 21:01)

.....pro mne jste vsichni Brouci, ale Nik ma krovky nejzlatejsi.....
Pa brouku AnnaBello - novy druh brouka? :-)))))

R :-) (Po, 7. 1. 2008 - 21:01)

Proti zvědavcům. Máš něco proti názorům nebo se tu hádáš jen tak...EU je malý problém ?'

Zvědavec (Po, 7. 1. 2008 - 21:01)

A proti komu jí hájí?? Jako Klaus.'

R :-) (Po, 7. 1. 2008 - 21:01)

Klaus !!! Jako ministr za moc nestál, ale jako hlava státu je na úrovni a hájí i tu naši pidi zem.'

Nik, ty jsi vla (Po, 7. 1. 2008 - 21:01)

Proč máš takovou pifku na zionisty, co tobě konkrétně udělali?
Proč jsi taková zarputilá? Umanutá?
Zkus dělat něco zajímavějšího a prospěšného. Tímhle blablabla, nic nevyřešíš.'

AnnaBella (Po, 7. 1. 2008 - 20:01)

Nemate uz tech brouku nejak hodne Mr. Prejudice?:-))

Sláva pro Nik (Po, 7. 1. 2008 - 20:01)

Niku,Ty to máš ale v tý makovici pořádně vymaštěný,jen co je pravda,ty zionisto. Dobrý "konstrukce " se Ti tam převalují..
o Tebe by se měli postarat psychiatři!'

Nik (Po, 7. 1. 2008 - 18:01)

C.Powell ustoupil ze sve pozice. A omluvil se ze lhal. On by mel byt vlastne odsouzeny a sedet v zalari. Spolu s Bushem.

Nik (Po, 7. 1. 2008 - 17:01)

Klaus nebo Sejnar? Klaus ma co delat se udrzet v te pozici a jestli nebude poslouchat zionisti se o neho postaraji. Zionistum se podarilo nastolit skoro do kazde zeme zidovskeho presidenta. Zatim neni dosvedceno, ze Svejnar je take zidovskeho puvodu, ale presto kejha jako zid. Zionisti jsou organizovany a jiny od obycejnych zidu. Zionisti chteji vladnout svetem. Bushovska rodina si zmenila jmeno a pochazi z Nemecka. Pradedek Bushe spolupracoval s Hitlerem tak jak mnoho zidu. Mnoho zidu zaseda v americke vlade a ovlivnuji demokraciji a cele americke deni. Pripad Kissinger je dalsi prejmenovany zid,ktery inzenyruje v pozadi valky.

taky magor (Po, 7. 1. 2008 - 17:01)

Neblázni Nik,nejsi Matka Tereza a na krásno,i kdyby na všem nepatrná část pravdy byla-Ti nahoře si to vyřeší sami a po svém,nemyslíš!!!Neblázni-začni se věnovat tímto způsobem plnohodnotným věcem a věřím,že to dotáhneš brzy hodně daleko.'

Návštěvník (Po, 7. 1. 2008 - 17:01)

Nik ty jsi debil.

Nik (Po, 7. 1. 2008 - 17:01)

Ty, mas vubec zdani ze Pan Powell se jiz davno omluvil, ze lhal UN o zbranich hromadneho niceni a to se souhlasem Bushe? A Bush donutil NATO se pridat.
V hornim clanku - byvaly US ministr Collin Powel na ABC zprav se priznava, ze ten PROSLOV na UN ohledne US pripravy valky na Irak protoze jsou nebezpecni se zbranemi hromadneho niceni - je velka skvrna na jeho reputaci. _TOTIZ C.POWELL JEDNODUSE VEDOME LHAL UN A CELEMU SVETU. A to na prikaz Bushe.
Oni odmitli vysetreni od inspektoru,kteri se odvazili informovat, ze Sadam nema ty zbrane. Inspektori napsali o te situaci celou knihu. Chces videt evidenci?
Bush lhal, ze chce zbavit Iraku kruteho diktaktora a prinest lidem demokraciji. Zapomel ze Sadam byl Amerikou nasazeny panak a musel se chovat podle jejich rozkazu. Obcane ho nenavideli a on se necitil bezpecny a tak mel ctyri podobne osoby se predstirat za neho. Obcane cekali na Bushe ze prinese demokraciji. Ale Bush prinesl demokraciji priletem bombarderu a rozbardoval uzemi Bagdadu. Zabil stovky nevinnych civilistu a zmrzacil ostatni. Sadamovi dal pred tim oficialni oznameni, ze ma tri dny na odchod. Pres to bombardovani Irakcani vitali Americany. Ale ti se zacali na uzemi chovat jako nejhorsi okupovatele. Bush vyhlasil, ze Sadam se musi najit a postavit k soudu za sve zlociny hlavne proti Kurdum. Nevadi, ze Americani meli v tom ruce a dodali nezakonny jedovaty plyn. Nebyl to primo Sadam co dal prikaz k plynovani.
Hele dokonce nasli toho Sadama!! Ten multimilionar byl schovany v nejake dire ve stare chatraci. Filmovali to jak vylezal z te diry. Kdo mel inteligenci, hned by si povsimnul ze to musela byt fraska. Ten Sadam vylezl cely spinavy s dlouhymi vlasy a dlouhym vousem. kteremu muzi muze vyrust tak dlouhy vous za par tydnu? A ty zuby - naprosto vyzrane a spatne vyrostle. Jak to se mohlo stat za par tydnu? A ty fikove stromy byly uz mimo sezonu, nez se ukazovalo lidem ve zpravach. Hloupy lidi naleteli na te fraskove zpravy a nenapadlo je,ze Sadam by nelezl nekam do diry - on byl multimilionar. On si stale zije nekde jinde a v pohode. Jak vzdy, Bush zase nahral frasku. toho "Sadama" rychle popravil a snazil se delat hrdinou a ze udelal uspesny zasah na Irak. Nepocital, ze lidi ze postavi proti krute okupaci a trva mu to jiz par let si z te zemi udelat svou koloniji. Zastavil se mu tam cely plan na okupaci celeho blizkeho vychodu. On se stal jen poskokem zionistu, kteri vybijeji araby. Cteji uzemi, naftu a vladnout.
A jeste bych se chtela zeptat blbeho vola jako ty, jestli umis arabsky. Ty naivni vole naletis na vse. Bush potreboval ty videa na pokracovani ve sve okupaci ty nesmirny vole. Ty pasky se meli udelat ve filmovych studyjich,kde filmuji i falesne udalosti,ktere se meli stat v Iraku.
Jakkoliv Bush uznal, ze nejel do Afganistanu hledat Osamu a uznal v televizi ze ten nama nic spolecneho s 911. Uznal ze udelal chybu s napadenim Iraku ale vymlouva se, ze dostal spatne informace od inteligence. Nevadi, ze americka vlada, mela ty plany s napadenim uz za stareho Bushe. Udelal chybu? Tak proc nevypadne? Vojaci uz nechteji tam zustavat a protestuji. Bush ma najmutou privatni armadu z clenu z chudych zemich,jizni Ameriky. Jsou nadopovani a strili po kazdem co uvidi. Americani usmrtili na pres milion obcanu, zmrzaceli deti a ostatni, ucinili z lidi uprchliky, nici Afganistana a Irak lehkym uraniem,ktery je nesmirne nebezpecny nasi planete a lidem.

Návštěvník (Po, 7. 1. 2008 - 17:01)

:-))

Návštěvník (Po, 7. 1. 2008 - 17:01)

Tohle je zas proklatě dlouhé číslo.:-)))'

__utma=22592180 (Po, 7. 1. 2008 - 17:01)

no a je to sáhodlouhé povídání pryč'

Nik (Po, 7. 1. 2008 - 16:01)

Powell regrets UN speech on Iraq WMDs. 09/09/2005. ABC News OnlineFormer US secretary of state Colin Powell says his United Nations speech making the case for the US-led war on Iraq was a blot on his record Mr Powell has ...
www.abc.net.au/news/newsitems/200509/s1456650.htm - 27k - Cached - Similar pages

Reklama

Přidat komentář