Reklama

Kdo bude prezident ČR?

Návštěvník (Út, 15. 1. 2008 - 07:01)

Nejste nějak mimo mísu? Co to tady pořád melete?'

So (Út, 15. 1. 2008 - 01:01)

Pardon, pouzivam jiny nick - So na jine diskuzi a zde jsem to omylem preklepla.
Dale prominte-ohledne te sochy, videla jsem cely film, jak tam Americani nahnali irakske obcany aby strhli tu sochu. Americani to potrebovali na svou propagandu. A mimo to sami si vyrabeji propagandu v filmovych studijich. Dale v televizich zpravach neukazovali to nahnani. Mozna dokumentarni film bude na youtube.Je to misto svedectvi.
Lidi v Afganistanu si uz trpeji na generace s ruznyma okupacema. Bush lhal, ze jde tam hledat Osamu, clen jeho nejmilejsi Bushovske rodiny co spolecne vlastni naftu, on se snazil najit toho Osamu? Po kratkych tydnu oznamil, ze nema o neho zajem. Ubozi lidi za bushovske okupade a bombardovani se stali jen vetsimi zebraky. Podivejte se na Bushovske proslovy jak lhal pred okupaci tech zemi. Aspon Cesi tv Afganistanu hlidaji Bushovske naftove trubice s ukradenou naftou. V prvni rade byla to americka vlada co nasadila Huseina do iratske vlady, byl jejich panak, ale Bush potrebuje naftu, tak si vymyslel ze pomuze lidem k svobode a ze nastoli demokraciji. Nejen priletel je zbombardovat, nesmyslne je zabiji a ma na svedomi uz aspon milion mrtvych. Bush tam ma nasazene placene zoldare z Jizni Ameriky a Mexika, kteri se skladaji z kriminalniku a doparu. Americani jsou proti Bushovi.Takze zapomente na lzivou zionistickou bushovskou mediovou propagandu. Lidi se jiz stavi proti izraelskym valkam a okupacim. Muceji v Palestyne lidi tak jak to delal Hitler ve Varsave. Lidi, kteri emigrovali do Izraele z Polska a Ruska tryzni k smrti nevinne Palestynce. Privandrovali do zeme, kde zidi, araby,krestani zili spokojene na tisice let.Pristehovalecti zidi si zaridili armady a sli vyhazovat puvodni obyvatele. Neustale jim kradou uzemi, ukradli vodu, znicili elektrarny, zastvili provoz, dovoz. Deti jsou na pokraji smrti hladovenim. To delaji vnuci od Holokaoustnich trpitelu. Hanba vsem co podporuji muceni, zlocinectvi a valky.

So (Po, 14. 1. 2008 - 21:01)

Asi máš špatné informace, Afganistan nebyla nevinná země a Irák také ne. Co ten Taliban, z toho asi lidé tam byli nadšení, že? To byla svobodička, což. A ze Sadáma také, co? A ze Sadáma měli všichni také velikou radost, proto tak nadšeně povalili jeho sochu.

Byla jen otázka času, než sem přijde SO, což je vlastně Nik a ještě další jména.'

So (Po, 14. 1. 2008 - 21:01)

A muzes my vysvetlit, proc nam ho Bush posila?
Bush je clovek,ktery napadnul nevinne zeme Afganistan,Irak) a pomaha Izraeli k dalsim napadanim (Libanon, Syria)a s okupaci Palestyny?
Bush lhal o 911 a pritom zakazal vysetrovani.
Bush krade svym obcanum 7 milionu denne a dava Izraeli. Miliony Americanu zivori a ziji na ulicich a on nechal celou Ameriku zkrachovat. Proc k nam cpe sveho pracovnika?
Ze pry slibil Izraeli napadnout Iran - ktera je dalsi nevinna zeme a na stovky let nikoho nenapadla. Byl v minulych dnech v Izraeli a ze pry ronil slzy u holokaoustskeho pomniku. Mozna se citil vinny za jeho dedka, co spolupracoval s Hitlerem a mozna si vzpomel ze v Iraku zabil skoro milion lidi a dalsich svych vojaku a NATO. Mozna se citi vinny za rozbombardovani zemich nevinnym lidem a znecistenim lehkym uranem? Nejmin 80% lidi sveta ho nenavidi. Masti si s prateli sve kapsy z valecnych zisku. V techto dnech se snazi v S.Arabuji presvedcit araby, ze Iran se musi zbombardovat. Ten zlocinec patri za mrize jako byvaly nacisti. Bushovci a predesly vymysleli 911 aby meli zaminku k napadeni arabskych zemi kde je nafta,potlacili znalosti ze Amerika je zkrachovana a nacisticky zionisti chteli ovladat blizky vychod a cely svet.

jojo (Po, 14. 1. 2008 - 20:01)

Lízo my prezidenta NEVOLIME toho volí parlament a senát...ty jsi fakt vylízaná líza:)))jinak chcu pana Švejnara:)'

Návštěvník (Po, 14. 1. 2008 - 07:01)

Lízo-bože, ty jsi nechodila do školy? Já beru občasné chyby, překlepy, ale tohle "volyt" bije do očí.'

Nik (Po, 14. 1. 2008 - 07:01)

Jane, dik za informace. Pada to take do oboru co me zajima a uz jsem prosla nekolika ruznyma kurzama. Jsem clenem spirytualni skoly. Nyni se ucim Chi-Gong. A kdo chce byt zdravy a nebo se chce zbavit nemoci a bolesti tak bych to vrele doporucovala, lidi se muzou lecit sami.Vice informaci najdete na youtube. Chi-Gong udrzuje telo pomoci energiji ve zdravi a ruzna cviceni najdete na youtbe. Osobne jsem velmi zdrva jak mentalne tak fysicky. Zadne leky nepouzivam, mimo pridani lecitelskych potravin.

Líza (Po, 14. 1. 2008 - 00:01)

Kdy ho máme jít volyt?'

Návštěvník (Po, 14. 1. 2008 - 00:01)

Nějaký kašpar,figurka,vždyť je to jedno,v zemi,která je ve srabu i šašek stojí příliš.'

Jan (Ne, 13. 1. 2008 - 22:01)

Pro Nik.

Dobrý den,

chtěl bych upozornit na webové stránky, kde jsou informace, které by mohly pomoci mnoha lidem:

www.bruno-groening.org/tsch/

""Důvěřuj a věř, pomáhá, léčí Boží síla""
""NEVYLÉČITELNÉ NEEXISTUJE - Bůh JE NEJVĚTŠÍ LÉKAŘ""Bruno Groning

Přeji hodně štěstí ;-).

Jan'

Nik, jdi už do (Ne, 13. 1. 2008 - 20:01)

Jsi fakt tak s tím vnucováním trapná, že to až bolí.Nemáš vůbec sebekritiku a fakt snad radši budeme za blby, než tu dokola číst ty tvé žvásty.Jsi fakt nemocná, je to snad stihomam, či co?Máš také i jiné zájmy, třeba nějakého kluka?Ale kdo by chtěl denně poslouchat ty kecy?'

Nik (Ne, 13. 1. 2008 - 19:01)

Neznamymu- nejsem spisovatel a nemam cas vse vypsat tak aby se to pochopilo. Zadne zvasty nebo blabily nepisu. Evidence uvadim v dokumentarnich filmech ktere jsou uvadeny na youtube. Zatim to neni cenzurovane jak vase medya. Nahore prikladam webstranku, kterou si zalozili piloti a maji pres sto clenu a davaji dulezite evidence. Jako vetsina lidi na svete i oni exprti neprijimaji busovske vladni povidky. A lidi o tom nechteji znat? Nechavaji se povazovat za blby?

Návštěvník (Ne, 13. 1. 2008 - 12:01)

Takže taky beze jména.
Je mi úplně jedno kdo bude prezident,stejnak to bude zase nějakej prospěchář,my budeme na to stále hůř a hůř až se z toho pomlátíme.'

Nik (Ne, 13. 1. 2008 - 05:01)

Japanese question their Prime Minister about 9/11 Truth -
Svet chce znat pravdu. Vetsina uz davno vi, ze to bylo vnitrne ucinene.

Nik (Ne, 13. 1. 2008 - 05:01)

tomu bezejmena. Nejdrive by jste si meli najit informace, evidence a pak delat rozhodovani. Nebo se vam libi jen klabosit jen tak?

Nik (So, 12. 1. 2008 - 20:01)

pilotsfor911truth.orgPilots for 9/11 Truth is an organization of aviation professionals and pilots throughout the globe who have gathered together for one purpose. ...
www.pilotsfor911truth.org/ - 46k - Cached - Similar pages
More results from www.pilotsfor911truth.org

Nik (So, 12. 1. 2008 - 20:01)

Informace co se davaji lidem v medijich a skolnich knizkach jsou velmi daleko od pravdy. Dalsim prikladem je, ze Bushovska rodina prisla pred dvema generacema z Nemecka, maji zidovske koreny a v Americe si zmenili jmeno. Byli nejvedsimi prateli Hitlera a jeho spolecniky jako Mendele. Bushovska rodina se dostala k ziskum se spolupraci s Hitlerem. Viz- Google, mimo jinych pramenu
Care2 - The BUSH CONNECTION/WW1/WW2/He produced a photo of a young Skorzeny, Mengele, Bormann, and the family of George H. Scherff, Sr.. Seated in the midst of those in the photo was a young ...
www.care2.com/c2c/share/detail/565172 - 133k - Cached - Similar pages

Mr. Prejudice (So, 12. 1. 2008 - 16:01)

.....sorry, jsem presycen, tak se opatruj a mnoho stesti s evidencema :-)))))

iq (So, 12. 1. 2008 - 09:01)

PODPOŘTE ČESKOU REPUBLIKU A POROVNEJTE JEJÍ INTELIGENCI S OSTATNÍMI NÁRODY. ZAPOJTE SE DO IQ TESTU NÁRODA NA ADRESE: http://cz.iq-test.eu/?d=2910'

Nik - zajimavy (So, 12. 1. 2008 - 09:01)

Brave New Denmark - A Model For The USA?
clanek v www.Rense.com.(nebo org.)
Lide v skandinavskych zemich se vychovali jako nejposlusnejsi, pasivni ovecky, ktere se ve vsem spolehaji na dobro od vlady, nicemu nenamitaji, nekritizuji a jsou vychovani se domnivat ze ziji v nejlepsich zemich maji vse nejlepsi a proste jsou zmanipulovanisi vse chvalit. Ma se to tak stat i s jinyma zemema. Uz davno se zarizuje Nova Svetova Rise. Lidi se stanou jen ubohymi otroky. (Take se dava lidem do pitne vody fluoride a informuje se jim, ze je to dobre pro zuby. Podle nacistickeho poznani fluoride voda dela lidi velmi pasivny a poslusny. Kdo vi mozna skandynavci dostavaji vice fluoridu? A jinak, ve skolach se take velmi manipuluje s mozky)

Reklama

Přidat komentář