Reklama

Klubovna

Ales Bares (St, 17. 10. 2007 - 14:10)

.....AMEN.....

Andy (St, 17. 10. 2007 - 14:10)

Jo a Eli: nemyslím si, že duševně chorý jsou blázni, já jsem též byla citově labilní a nejsem blázen! Nevidím v tom ostudu ani prohru, jenom problém, tak aby to nevypadalo, že jsem proti těm, co psychiatry navštěvují!

Andy (St, 17. 10. 2007 - 14:10)

Eli: Dopamin: látka hrající důležitou roli v nervovém systému?!Serotonin: látka obsažená v krev. destičkách, mozku a dalších tkáních?!Je tak? To víš, ze školy už jsem ňákou dobu! A to ti v těle schází, tak ti to dodávají v tabletkách? Co to má co společného s duší? Já myslela, že ten problém je v hlavě!

Eli (St, 17. 10. 2007 - 14:10)

Andy, tak to tě musím zklamat. K psychiatrovi nechodí jen duševně chorý, tzv. blázni, jen pro pro antidepkáče. Říká ti něco serotoni, dopamin, atd.?

Andy (St, 17. 10. 2007 - 14:10)

Eli: k psychiatrovi chodí duševně chorý, pro antidepkáče a na terapii. Jací ještě? Ti, co si potřebují srovnat myšlenky či postoje nebo jenom promluvit, navštěvují psychology! Co ti chybí v duši? myslím, že do duše se nic z chemie nedává! Duše má být čistá, plna jiných věcí než léků! Tuhle problematiku neznám a to jsem myslela, že o duši toho vím dost! Budu ráda, když mě zase něčemu přiučíš:)

Andy (St, 17. 10. 2007 - 14:10)

babča: zase nepochopila! Proč jsi tak vztahovačná? Nijak jsem tvé dítě nenapadla, jen jsem obhajovala, proč někomu říkám blbky, viz. těm, co mají názor, který se tě dotknul stejně jako mně! Takže blbky pouze opodstatněně! Já jsem zlá? Ne, pouze upřímná, miluju děti a nevadí mi tráva, takže o těchtě věcech špatně nemluvím!!! Takže mě neházej do pytle se špínou a otevři obě oči, jedno máš pořád nějak zaslepené!

Babička (St, 17. 10. 2007 - 13:10)

Sun tak jsem to našla.Tak ahoj :-)Andy své urážky si šetři,budeš je potřebovat až někdo napadne v nějaké diskusi tvoje dítě.Jsi sprostá sice v obalu ale sprostá a hnusně zlá.

Richard (St, 17. 10. 2007 - 13:10)

.....good morning devcata.....Vonava poupata jiz zavladla debata,strezim sva slova a brobouzim se znova;Na moment oslovim lidi co nevidim,odejdu s pocity o Vasich zivotech,pak kdesi hluboko versum daruji novy dech.....

Eli (St, 17. 10. 2007 - 13:10)

Nejsem nervák, ani duševně chorá, ani nic takového. Jenom něco, jako někomu chybí třeba vitamíny, tak mně chybí někde v duši něco jinýho. Tak mi to tam musí dodat chemickou cestou. A nemněj názor, že k psychiatrovi chodí jen duševně chrý lidi. Tak to není.

Andy (St, 17. 10. 2007 - 13:10)

Eli: jak to? Jsi nervák? Duševně chorá? Bo co?

Eli (St, 17. 10. 2007 - 13:10)

Tak to máš ještě dobrý. To já musím chodit na psychiatrii pro léky, které budu brát už asi dosmrti. Lena, nepitvej se v tom, jak ti přítel říká, a prožívej to krásné, co ti život s ním dává.

Andy (St, 17. 10. 2007 - 13:10)

babča: i já gratuluju k vnučce! Hlavně zdravíčko a ať ji v životě doprovází dobří lidé bez předsudků:))

Andy (St, 17. 10. 2007 - 13:10)

Eli: už nechodím, bohužel, psycholožka v mých 18ti odešla dělat praxi do Praglu:(Škoda, byla to má dobrá kámoška:))Chodila jsem od 6-18 let. Teď už ji snad nepotřebuju, jen na rozumný hloubkový rozjímání jsem místo ní zatím nikoho nenašla, tak rozjímám sama se svým druhým já:)

Andy (St, 17. 10. 2007 - 13:10)

Lena: věřím, že tím nemyslel nic špatného, jen nemá tušení, že ses spálila a ve všem hledáš podtexty! Do nového vztahu se vyplatí vstupovat jako nezkušená, dát tomu prostě šanci bez ohledu na minulost, samozřejmě poučky z předchozích vztahů nezapomeneš, a to je dobře, jen se na ně tak neupínej! Přeju ať ti vztah koněčně vyjde a ty ses zbavila těch kostlivců:))

Lena (St, 17. 10. 2007 - 13:10)

Holky, tak vám moc děkuji za radu.Asi máte pravdu.Moc nad tím přemýšlím, to víte, začínám nový vztah a nechci se spálit. Člověk je opatrnější a ve všem hledá něco, co tam fakt ani být nemusí.Jinak prosím, nehádejte se tady, každý máme ty svý kostlivce ve skříni. Chtělo by to trošku vstřícnosti.

Andy (St, 17. 10. 2007 - 13:10)

Babča: píšu všude jinde a jinde jen a jen o sobě, ale taky jsem tu dikuzi založila na toto téma, taky mám určité problémy, to neříkám a taky hledám a vyžaduju rady, kterými se stejně řídit nebudu, ale jiný objektivní názor je třeba i pro mé uspořádání myšlenek!Další schizofrenik, z čeho máte strach používat jeden nick? Aby jste nebyli moc na očích? Zbabělost!Vážím si spoustu lidí a věcí, nejvíce však života a zdraví!Tady na doktorce je pouhých 20% diskutujících, kteří to myslí vážně, dokážou k diskuzi přistupovat s otevřenou myslí a přijmout i názory ostatních! Je mi jasné, že se nikdy nebudou všeci shodovat, jde o to vyslechnout a reagovat, nikoli nadávat či urážet!!!O nikom jsem neřekla špatné slovo, není to můj styl, páč se domnívám, že za každou nadávkou, urážkou se schovává nějaký mindráček a bolavá dušička, jen si to nedokáží přiznat! Členky, řekla jsem někomu z vás, že jste blbky? Počkej si babčo na odpověď, pak se mi můžeš omluvit:))Na jiné diskuzi, kde účinkuju, jsem se dnes dozvěděla, že za všechno v dětech můžou geny, pak mi tedy nedává logiku, co jsi tak hrozného předala dceři, že skončila na psychiatrii?Pokud skončila na psychiatrii kvůli trávě, jedná se o duševně slabého jedince, takové případy znám, proto netvrdím, že tráva je neškodná!!! Mně neubližuje, ale pomáhá:))

Eli (St, 17. 10. 2007 - 13:10)

Je vidět, že babička má toho hodně za sebou a život se s ní nemazlil. Gratuluji k vnoučátku. Andy, ty chodíš k psychologovi ? Sun, neber to vážně, jsi normální hodná ženská.

Andy (St, 17. 10. 2007 - 12:10)

Sun: takže sama uznáváš, že poblém je jenom v tvé hlavě, ve skutečně jednáš a mluvíš s rozvahou, ale hlava šrotuje víc, proto ten chaoz v mluveném a myšleném slově! Psycholog nic nezkazí, sama bych se bez něj neobešla!Udivuje mě, jak někdo může mluvit za tebe, když nemá ani páru o tvém myšlení, snášení kritiky a dobrého slova! Zase nesmyslnné dedukce:))

Babička (St, 17. 10. 2007 - 12:10)

Jsi pro mne nezajímavá s tvým přístupem k ostatním a proto s tebou přestávám konverzovat.Hloupá jsi natolik,že o sobě všude píšeš a ani to asi nečteš,chudáku holka.Píšeš hodně jinde a jinde jen a jen o sobě.Poprvé jsem jen tu na klubovně.Znám tě z jiných diskusí,jen mám jiný nick jediný co používám.Jen sem sem přišla pod tímto nickem,neboť se mému synovi včera v noci narodila holčička,moje vnučka.Ale to jsem napsat nechtěla.Myslím si o tobě,že si nedokážeš vážit nikoho jen sebe sama stavíš na přední místo a ostatní jsou pro tebe nic,jen takové ty hloupé nuly co jim můžeš tou svoji nevymáchanou pusou jen a jen ublížit.Každému něco vytkneš není člověka zde kterého by jsi slovně neuvrhla mezi blbce.To je moje poslední k tvé osobě.Sun starší jsem,mám život dvakrát jak ona za sebou a zkušeností habaděj.Hodně lidem jsem poskytla své poznatky od života,mnoho lidí vyslechla a děkovala za radu"dobrou radu"Od zneužívaného dítěte po prvorodičku až dál a dál po zhrzenou matku která se dívala na své děti které potkaly někoho jako je Andy a kvákali o tom jak je marjána neškodná až jsem s dcerou skončila u psychiatra.Bylo z toho i sebepožkozování a snad tady je témat tolik jak psaných z mého života až mne zaráží kolik lidí mělo stejné prožitky bolesti strasti i radosti.Po rozvod a znovu nalezení atd.Takže jsem se hodně podělila a hodně si i tady na doktorce vzala z jiných roumných názorů.A co jsem ti psala bylo myšleno v dobrém.

sun (St, 17. 10. 2007 - 12:10)

Andy: v pohodě. Ono by to asi opravdu chtělo psychologa po tom měsíci a půl co mám za sebou. Je pravda jedna myšlenka stíhá druhou a já jsem potom v háji ( i s pamětí). Přistihla jsem se , že ani v práci nevím co jsem dělala před 5 minutami. Prostě hlavu mám jinde nebo spíš ty myšlenky, akorát si potom připadám jak blázen, když to vyjde na povrch.

Reklama

Přidat komentář