Reklama

Klubovna

JKT (Pá, 19. 10. 2007 - 09:10)

Ahojky Andy, tak už jsi si dneska dala jointa? No a jak se jinak vede, co v práci?Zaplať bůh, je už zase pátek a to je super. Ahoj :o)

Andy (Pá, 19. 10. 2007 - 09:10)

I já mám dnes nespoutanou radost, páč na diskuzi VRBA už se soud vůči mně nekoná, ale diskuze se nyní zabývá marihuanou:)) Konečně pořádný téma k pořádný diskuzi:))Sun: super, nějak ctitel? No vidíš:)) Mj. na VRBĚ máš taqky ctitele, jdi si to přečíst:))U nás s počasím shoda jako u vás:))

Eli (Pá, 19. 10. 2007 - 09:10)

Ahoj, zdravím všechny při pátku. Sun, to je dobře, že máš dnes radost, přečetla jsem si totiž něco o tobě na rubrice manželství. Vím, nemáš to lehké. Sun, nepletu se? Ta růžička určitě nebyla od manžela, že ? Škoda.

sun (Pá, 19. 10. 2007 - 09:10)

Ahojte lidičky. Jak to dneska jde? Mě báječně- dostala jsem jen tak pro radost růžičku a to potěší. holky to máte bezva babičky taky bych nějakou takovou potřebovala. Sice plést umím, ale nechce se a není čas( mám rozpletený svetr už 2 roky - chybí půlka rukávu. Takže jestli ho vůbec někdy dokončím tak už bude nemoderní).Dnes hlásím pošmourno, tepleji, neprchavo.

Mrdan (Pá, 19. 10. 2007 - 09:10)

Dasenko moje,kde jsi??!!Furt te tu hledam a nak se nemuzeme sejit nebo co. Chci uz ti vymrdat kundu presne jak to chces, hezky prirozene bez ochrany, aby ti moje stavicka tekla z pysku. Chci ti lizat a cucat postevacek a davat ti prstik do pdrelky a mrdat te a mrdat te hezky curakem do kundy.Kdy se sakra sejdeme? Honim te tu vsude a podad nic. Ozvi se chci te poradne vymrdat!!!

Andy (Pá, 19. 10. 2007 - 08:10)

Krásný pátek všem:))Eli: i pro tebe platí můj příspěvek pro Mony. Dnes existují i infrasauny, které myslí i na lidi se zdr.omezením:)) Je to bezva věc:))I já miluju teplé pletené ponožky, babi taky štrikuje:))Oli: zase ten pravopis, já nevim, proč tolik lidí drásá, nepíšem diktát, ale někomu nedá spát:)) Obědnat nebo objednat, všichni jsme pochopili, že k lékaři, takže no problém:)) Objednej a pak dej vědět, sama jsem zvědavá:)

Návštěvník (Čt, 18. 10. 2007 - 20:10)

obědnat - objednat,Olino tak se obědnej do školy.:-)

Návštěvník (Čt, 18. 10. 2007 - 18:10)

Kde je Kanec?

Olina (Čt, 18. 10. 2007 - 17:10)

Andy,příští týden se tam jdu obědnat a pak dám určitě vedět jak jsem dopadla u doktorky i u manžela.

Mahulena (Čt, 18. 10. 2007 - 17:10)

Lipton Green tea Orient... šálek mi právě krásně zahřívá zkřehlé prsty:-)) Těším se na dlouhé zimní večery při PC:-))

Mony (Čt, 18. 10. 2007 - 17:10)

Mahuleno,já taky miluju ponožky:-))))Máma mi jich napletla spousty:-))))a sedím tu,a mám čajík,zelený.....fajn nálada,nechápu že někdo má depku ze špatného počasí.

Mahulena (Čt, 18. 10. 2007 - 15:10)

:-)))

Eli (Čt, 18. 10. 2007 - 15:10)

Tak to je dobře, že jsem tě neurazila. Andy, já v sauně v životě nebyla, nemůžu, mám hodně popraskané žilky, cévky.Mahuleno, jinak dobrý ? Nesmíš to tak citově prožívat. A taky u toho počítače sedět nemusíš, když nechceš, a jít třeba do přírody, na kolo ...

Andy (Čt, 18. 10. 2007 - 15:10)

Eli: tak tak:))Já se o sobě ráda dozvídám, nikdy se nedozvíš,jak tě druzí vnímají, pokud se neinformuješ, nebo rovnou nepochopíš z jejich náklonnosti k tobě! Snesu kritiku, nejsem bezchybná, mám spousty much, ale nesnesu urážky, nadávky jenom proto, že si za svým názorem stojím! Jsem totiž taková, že když si to myslím, žak rovnou píšu, dle mého, ale když něco tvrdím, vím proč to tvrdím a pak to může vyznět, že manipuluju, či přesvědčuju, ale hádat se s člověkem, za to, že ty víš a on se domnívá je prostě boj a já jsem holt bojovnice, stavěná od života! Taky jsem býk a mám sklony mít poslední slovo, to jest taky můj problém, ale s rovnocenným partnerem komunikace už jsem se naučila to poslední slovo nemít, s nerovnoceným, musím, nenechám jako tečku na závěr nějaký výkal:))Na hrubky si pozor dávám, i když taky pořád chybuju, ale dávám spíše bacha na obsah, aby myšlenky byly psané spořádaně, nikoli tak chaoticky, jak mi běhají hlavou:)) Tys mi dala pohnutku, že i na takových serverech se hledí na pravopis a já si ji vzala k srdci:))Odpověď byla dostačující, pro mě taková, jakou jsem si představovala, jde prostě o to, dát každému šanci, neodsuzovat dříve, než ho trochu pochopím! Upřímnost perfektní, díky:))Končím v práci, ale místo tenisu jdu do sauny:) Když nebude teplo od sluníčko, bude teplo ze sauny:)) Hezký zbytek dne všem:))

Mahulena (Čt, 18. 10. 2007 - 15:10)

..Je mi líto každé chvilky strávené u počítače, když sluníčko svítí. Miluju déšť za oknem, horký čaj s citrónem a medem a teplé ponožky na nohou....Mám ráda virtuální převtělování a zároveň mne to děsí. Je to absurdní..

Eli (Čt, 18. 10. 2007 - 15:10)

Víš Andy, ono je to takhle : Koukneš někam, vidíš odpověď nějaké zatím neznámé Andy. A hned při prvním čtení to na mě zapůsobilo dost negativisticky. Nevím proč, ale nepůsobilo to na mě na ten první pohled dobře. Ten písemný projev a hlavně ty hrubky. Koukám, že už si dáváš sakra pozor (asi mám na tebe dobrej vliv???) Taky už si nepamatuji, o jakou souvislost šlo. Pak jsem s tebou začala komunikovat trochu víc, četla jsem i na jiných fórech, a zjistila jsem, že máš dobré srdce, ale na některé lidi prostě působíš ve svém věku jako přechytralá a rádoby všeho znalá, Tak, podle mně nějak vyzařují některé tvé odpovědi. Ale já říkám : nebýt té trávy, tak jsi upřímná, veselá, živá mladá holka, která už bohužel v životě sakra něco zažila a asi jí to i obohatilo. Ale nesmí se ti odporovat, to je pak zle. Chápu to, obhajuješ samu sebe, protože se máš ráda. Bohužel, některým lidem to holt nevymluvíš. Tolik mé vysvětlení, snad ti to stačí. A promiň mi za mojí upřímnost. Někdy není na škodu se dovědět něco o sobě z pohledu druhých lidí.

Andy (Čt, 18. 10. 2007 - 14:10)

Aleš bareš: Přesně tak se jmenuje moje firma:)) studio RELAX :)) Jinak souhlasím, sluníčko má zatmění:(Eli: se na něj vyprdnu, keť ten mozol nevyleze!Eli: nevím, zda-li taky chodíš koukat na vrbu, kde mě dosti katují, ale zajímá mě jediné: Tys byla jedna z prvních, kdo na mě začal mít negativní narážky, názory....kde se stala změna, že už si s nimi nepřitakáváš? Díky za upřímnou odpověď:))

Eli (Čt, 18. 10. 2007 - 14:10)

Sem ti řikala: se obleč pořádně na ten ténis Andy.

Ales Bares (Čt, 18. 10. 2007 - 14:10)

Relax Andy.....Slunicko ma zatmeni.

Andy (Čt, 18. 10. 2007 - 14:10)

No, pomoc, už prší i zde! Žádám sluníčko o jeho návrat, spí si za mrakem, snad mé prosby vyslyší:))

Reklama

Přidat komentář