Reklama

Léčba rakoviny bez chemoterapie a pomocí šetrných přírodních metod

PRO xyz (Ne, 22. 3. 2009 - 22:03)

Maminka měla nadváhu do 46 let, do té hysterektomie, (asi 14 kg navíc), zdravotní potížr typu hypertenze přišly až potom.
Nikdo jí nezafinancoval ID, pracovala přes 30 let, to státu dala dosttek peněz na to, aby se o ní měl z čeho postarat.
Jinak je z generace, kdy se ještě naprosto věřilo lékařům a nikoho nenanpadlo, že by neměli ve všem pravdu. Když jsi nechodil v její kůži, nesuď, neznáš skutečnost

Návštěvník (Ne, 22. 3. 2009 - 22:03)

20 prášků denně nebyla nadsázka. Je jich ve skutečnosti víc, ale všechny nebere úplně denně. Krom toho chodí na injekce kvůli revma, ale ta ji zase rozesere ledvinu. Na transolantaci nemá šanci se svým stavem
Jestli si za své nemoci může sema? Asi tak jako každý.
Kdy seženeš kvalitní zdravu a pití? Kupovala to co bylo, nic zvláštního.Jako každý. Trochu je tam genetické zatížení.
Aby toho nebylo málo, tak před 14 lety šla na hysterektomii a prožízli jí močový měchýř. Měli tehdy tři stejné případy pochybení lékaře během pár měsíců. Prý se to může stát. Podstoupila dvě náročné operace plastiky moč. měchýře, mezitím nosila plínky jak stará baba /bylo jí 46 let!)
Při zlomeninině loktu jí lékař nezhodnotilm stav správně, a tak se po několika měsících musela dostavit na reparaci, kde přišla o kus loketního kloubu...a tak bych mohl pokračovat.

?? (Ne, 22. 3. 2009 - 21:03)

Chytrý lékař mně předepíše 20 prášků denně, načež já debil půjdu k jinému chytrému lékaři, aby prvního chytrého překontroloval, zda něco náhodou neposral doufaje, že druhej lékař nebude takovej debil jako ten první ...
NC ... :-((

Návštěvník (Ne, 22. 3. 2009 - 21:03)

Těch 20 prášků denně považuji za nadsázku. A pokud je pacient ochoten polykat tolik prášků, aniž by to zkonzultoval alepoň s praktickým lékařem, tak je to debil.....

?? (Ne, 22. 3. 2009 - 20:03)

Pokud ošetřující lékař předepíše 20 prášků denně, tak je to certifikované hovado a za stav může částečně sám !

xyz (Ne, 22. 3. 2009 - 20:03)

Nikoli, nejsem zdravotník, a k alternativě mám vztah skeptický.....
Jenom mne štvou pacienti, co neustále remcají na naše zdravotnictví, volej socdemáky, aby nemuseli platit poplatky u lékaře ..... ale žerou a chlastaj tak, že by se z nich člověk poblil a pak si stěžujou, že jim stát nechce dát inva?idák.....
Opakuji, pokud má ženská v 50 letech tak pestrou paletu diagnóz jak bylo zmíněno výše, tak není možné, aby si za to nemohla sama ( alespoň částečně).

PK (Ne, 22. 3. 2009 - 19:03)

Formol, není lékař, ale pouze si na něj hraje!!! On by rád byl lékařem.
Zamyslete se lidičky, opravdový lékař neboli student, by takhle často nepsal, protože nemá tolik času. Nechte ho chudáčka opisovat moudrosti. Opradovou inteligenci ukazuje v jeho vulgárních výrazech.

?? (Ne, 22. 3. 2009 - 18:03)

Zvlášť když to naordinuje Formol, viď ??
Co ty stále vyvádíš s nadváhou ?
Ty jsi taky jeden z těch mastičkářů, co na vše mají dietu.
Nejsi náhodou profesor Rapei ??
:-DDDD

xyz (Ne, 22. 3. 2009 - 18:03)

Kristova noho, každý pacient má vlastní rozum..... a do značné míry nese odpovědnost za své zdraví sám!!! Nikdo, opakuji NIKDO,nemá větší zájem na zdraví než pacient sám!!!
Když mi jeden lékař něco naordinuje , ověřím si to z jiných zdrojů - v internetu, u známých, u jiných lékařů!!!
Jak velkou nadváhu má tvá maminka?

?? (Ne, 22. 3. 2009 - 18:03)

... maminka nedělala nic víc, než to, co jí radili doktoři.... :-)))
To je přesně ono! Tenhle kokot (proč mně připomíná Formola?) naordinuje lék, kterej má vedlejší účinky. Pak musí řešit vedlejší účinky jiným lékem s jinými vedlejšími účinky ... atd. atd. a spirála se roztáčí. Je úplně jedno, že pacient jde do řiti, hlavně že farmaceutickej dealer v bílým plášti si mne ruce. A ještě se tváří jako spasitel lidstva. Radím okamžitě vyměnit toho blba. Ne za Formola, bylo by to z bláta do louže.

xyz (Ne, 22. 3. 2009 - 17:03)

Je v pořádku, že své mamince pomáháš, tak to má být.... vracíš jí tu péči, kterou ona dříve věnovala tobě. Takže to není žádná zásluha, ale tvá povinnost - alespoň ve slušných rodinách to tak chodí.
Škoda jen, že jste se nepídili po různých možnostech léčby ( a změně životního stylu), když jí bylo 50 let a byla v lepším zdravotním stavu. Znamená to vyvinout snahu, úsilí a energii, třeba si něco o chorobách přečíst, pozeptat se, zajet do k jinému lékaři, přestat mastit sádlem, vyprdnout se na bůčky a knedlíky apod. Ale pokud si obraz o světě tvoříš čuměním na Ordinaci v růžové zahradě, tak potěš koště!!
Chce to vést trochu zdravější způsob života. Pokud má ženská v 50 letech nadváhu 20-30 kilo, tak se nesmí divit, že má vysoký tlak, bere diuretika, dostaví se osteoporóza, artridita, artroza - klouby dostávají záhul!!!!Ledviny až sekundárně.
Jaké z toho plyne poučení? Snaž se žít zdravěji, než tvá máma. Abys jednou nebyl odkázán na pomoc svých dětí.
Teď už nemůžeš dělat nic jiného, než mámě posloužit ve stáří a nemoci. A buď rád, že jí daňový poplatník zafinancoval invaliďák a neremcej.

Návštěvník (Ne, 22. 3. 2009 - 16:03)

ad TEP
Máma ten důchod nakonec dostala. Jenže se nesčítají jednotlivé choroby, a jen na artrozu ho dostat nemohla (tehdy). Tak ho dostala na srdce a hypertenzi.
Částečný, pak už celý (2 roky před starobním důchodem).

Granvine,
maminka nedělal nic víc, než to, co jí radili doktoři. Strava-dieta při dně, a léky. Jenže-lék na hypertenzi vyvolal potíže s močením, tak dostala léky na tyto nežádoucí účinky, atd. Nabaloval se jeden lék na druhý. jeden likvidoval nežád. účinky prvního, a způsoboval zase jiné.
Ledviny dostávají pěkný záhul, ale přežívá. Chodí. Po bytě. Má 61 a žije jako 80 letá paní. Musíme jí s domácností pomáhat a ona se cítí dlužná. Teď už není cesty zpět.

Návštěvník (Ne, 22. 3. 2009 - 15:03)

Statistika nuda je, má však cenné údaje,
neklesejte na myslí, Formol vám to vymyslí......

Formol (Ne, 22. 3. 2009 - 12:03)

ad TEP
To "kupení chorob" je vždy podezřelé, navíc závažnější osteoporóza by byla ortopedickou kontraindikací TEP, dna, hypertenze, arytmie, anémie a selhání ledvin, pokud by bylo závažné, by představovaly interní kontraindikaci. Pokročilejší osteoporóza s osteochondrózou by představovaly důvod pro invalidní důchod celkem jistě. Tedy buď lžeš nebo záměrně zveličuješ.

A samozřejmě že to s onkoterapií nesouvisí - minimálně z toho důvodu, že jen minimu nemocných odmítajících skutečnou terapii (ať už z důvodu toho, že jsou to magoři jako zde působící anonymové, nebo třeba nemají důvod ani chuť žít), tak jim dlouhodobá pracovní neschopnost postačí - v drtivé většině případů se nedožijí konce dlouhodobé pracovní neschopnosti.

pro x (Ne, 22. 3. 2009 - 11:03)

Vážený pane nebo paní - nedej se mýlit. Oni totiž ti tzv lopaťáci jak je zde nazýváš, mají mnohdy vysokou inteligenci. Jen jim nebylo souzeno nebo umožněno ji dále rozvíjet. A co z toho plyne? Že mnohdy nějaký lopaťák má větší ambice léčit lidi, než vystudovaný debil, který ostatní svého druhu nesnáší. Třeba můžeme zmínit Formola. Každému se nemusí dostat takových výhod, každý nemůže čerpat z veřejných zdrojů. Ovšem neznamená to, že by ten každý nebyl lepší, než ubožák Formol. A proč? Formol by se měl přihlásit spíše na vysokou chemicko - technologickou. Protože on s živými lidmi nevychází a vycházet nebude. Je stvořen pouze k pokusům na neživé hmotě, všechny živé organismy ho budou vždy nesnášet.
Setkal jsem se v průběhu života s mnoha lidmi. Jen jsem zíral, o čem tzv. lopaťáci měli přehled bez škol. Jen jsem zíral, jaké měli cítění s postiženými, jen jsem zíral, čeho byli schopni pro ostatní. A kde jsi zůstal ty, Formole? U počítače? Tam budeš lidem opravdu k hovnu! Seber se, a jdi do světa! Ať vidíš, jak se dnes žije normálním lidem, ať poznáš bídu ve které žijí, a potom hlaš tu svoji propagaci, za kterou jsi dnes placen.

Granvin (Ne, 22. 3. 2009 - 11:03)

Můžu se zeptat, co tvoje mamka dělá pro to, aby se její potíže zlepšili? (bez urážky)

x (Ne, 22. 3. 2009 - 11:03)

... ten kdo pracuje manuálně, je pašák.. ten, kdo má práci duševní, je ulejvák...no to je logika !!!!!
Souhlasím, takhle uvažujou LOPATY neschopné logického uvažování. A protože jsou tupí, dokážou akorát nadávat na vše okolo sebe ...

Návštěvník (Ne, 22. 3. 2009 - 11:03)

... ten kdo pracuje manuálně, je pašák.. ten, kdo má práci duševní, je ulejvák...no to je logika !!!!!
Pokud má někdo v 50 letech tolik chorob a diagnóz jako tvá máma, musel se na svém zdraví podepsat sám (alespoň částečně určitě).
Vsadil bych se, že tvá máma má nadváhu !!!

Jana (Ne, 22. 3. 2009 - 01:03)

Léčba rakoviny bez chemoterapie a pomocí šetrných přírodních metod je pekna blbost!!!!!!!!

?? to slimejš (So, 21. 3. 2009 - 23:03)

On ji léčil Formol, že takhle dopadla ? Promiň, legrace rozhodně není na místě, ale tvoje maminka není jediná, která takto trpí. A pokud ji léčí blbové typu Formol (20 prášků denně - proboha, kterej certifikovanej debil to mohl naordinovat ?), není se čemu divit. Ten by byl na takový úspěch též patřičně hrdej a ještě si mne ruce, že má jakožto farmaceutickej dealer profit ...

Reklama

Přidat komentář