Reklama

Léčba rakoviny bez chemoterapie a pomocí šetrných přírodních metod

Návštěvník (So, 28. 3. 2009 - 07:03)

Granvine,
tak to máš pravdu... :-)))

Granvin (Pá, 27. 3. 2009 - 16:03)

Formol
Já jsem k smíchu jen pár lidem, ty jsi k smíchu všem ostatním;)

Formol (Pá, 27. 3. 2009 - 12:03)

Pokud alespoň jedna potenciální Granvinova obět pochopí, že ranvin jen blábolivě mlží, má tato diskuze (nebo spíše Granvinovo samozesměšňování) smysl.

Granvin (Pá, 27. 3. 2009 - 10:03)

Ano, někdy skoro vůbec. Většinou ale ano.
O mou inteligenci se neboj, ta je dostatečná minimálně k tomu, abych si vyhledal informace o nemoci, kterou neznám. Pokud chceš, abych ti tu papouškoval odborné názory lékařů, tak to si radši zajdi za nima. Já ti zde můžu jedině napsat odborný názor diagnostika - tuhle nemoc jde částečně ovlivnit, ale není možné napsat jak pokud nemám konkrétního pacienta, protože celostní medicína neléčí nemoc, ale člověka a ke každému člověku přistupuje individuálně.

Má odpověď tě nezajímá proto, že bys toužila po informacích, ale proto, že chceš kritizovat a na to nemám náladu.
Moudrý člověk respektuje i názory se kterými se díky své neznalosti daného oboru neztotožňuje.

Návštěvník (Pá, 27. 3. 2009 - 09:03)

Granvin: Možná dědičnost nepopíráš, ale tvrdíš, že se dá výrazně ovlivnit. Jak kdy. Někdy skoro vůbec.

Možnosti podpory není konkrétní odpověď, co v tomto případě hlídat. Přesně, jak píše Formol. Kdybys byl jen mírně inteligentní, mohl jsi celkem slušně mlžit tak, že si informace rychle vyhledáš a doplníš. Byl bys to udělal kvůli sobě, protože se ti to může hodit. Když nemáš přehled, můžeš víc ublížit než pomoct.

Kdyby mě nezajímala tvá odpověď, neptala bych se.

Jestli usuzuješ, že člověk je negativní podle toho, že nejásá nad bludy, tak máš "výborný" odhad.:-))))
Kdo nesouhlasí s tvými neznalostmi, je špatný člověk = výborná psychologie.:-)))
Na pozitivní komentář musíš mít lepší argumenty.:-)

Granvin (Pá, 27. 3. 2009 - 09:03)

Formol zabučel.

Formol (Čt, 26. 3. 2009 - 22:03)

Granvine, kdybys nebyl vůl, alespoň si o té polycystóze něco přečteš....

Granvin (Čt, 26. 3. 2009 - 21:03)

Tak například.
Dědičnost nikde nepopírám.
Jen říkám, že se na ní dnes svádí víc věcí než je vhodné a že i před dědičnou dispozici můžeme částečně ovlivnit jestli a jak nemoc propukne.
Na tvou otázku nelze odpovědět, protože možností podpory je hodně a je potřeba je zvolit přesně na míru danému člověku.
A nikde se ničím nechvástám.

Jsi negativní člověk, kterého ve skutečnosti odpovědi nezajímají.

Návštěvník (Čt, 26. 3. 2009 - 17:03)

Pokud máš odpovědi, odpověz. Jde o konkrétní dotazy žádné napadání. Jestli odpovědi nemáš nebo neznáš, je to s tebou přesně tak, jak se snažíš vnutit jiným - právě jsi popsal sebe : mlžíš a máš nedostatek informací = znalostí.
Tak prosím.

Granvin (St, 25. 3. 2009 - 22:03)

Ale no tak. Buď neumíš číst, máš potíže s pamětí či se zpracováváním informací, anebo záměrně mlžíš.
Až mě přestaneš napadat, tak se spolu můžeme bavit dál.

Návštěvník (St, 25. 3. 2009 - 17:03)

Granvin : jaký přenos? Myslíš dědičnost, kterou jindy popíráš?
Co tedy předejde vzniku cyst nebo dalších cyst a co nemoc zhoršuje???
Když ledviny přestanou fungovat díky množství cyst, nic jiného než dialýza nepomůže přežít.
Zajímají mě tvé znalosti, kterými se chvástáš.
Úplně první z řady v této rodině byl prarodič, co údajně zemřel před 50ti lety na rakovinu ledvin.
Až dnes díky vývoji lze tuto nemoc odhalit. Klasická medicína nemá lék, ale má kontrolní mechanismy a potom pro většinu nabízí řešení na přežití. Co na to máš ty?? Jaké řešení?? - jak můžeš bez laborky a monitorování poznat v jakém stavu ledviny jsou? Skutečně jsi přesvědčen, že byliny nahradí dialýzu? Kterou bylinou chceš nahradit/dohonit kapacitu, kterou ledviny ztratí a díky tomu jsou nefunkční?

Granvin (St, 25. 3. 2009 - 14:03)

qqq
Řekni co chceš, vždycky se tu najde nějaký dobrák, který si vymyslí nějaký důvod proč ti říct, že jsi pitomec.

qqq (St, 25. 3. 2009 - 11:03)

S vámi se nemá smysl bavit.
Buď jsem blbý já, že se nepletu máme do života, nebo máma, že se nechá bez připomínek "léčit", jen doktoři jsou z obliga.
Musíme se léčit, jinak jsem "nezodpovědní", musíme si nechat řezat klouby, jinak nám nedají ani nemocenskou, tak jak se máme léčit jinak, když nás mají doktoři v hrsti? Doktorská totalita.

Granvin (St, 25. 3. 2009 - 11:03)

Ano, pokusit se snížit riziko propuknutí je možné jen v případě, kdy je riziko přenosu známé.
Známých je víc vlivů, které nemoc zhoršují a zlepšují, to že nejsou prezentovány školskou medicínou je jiná věc.
Při zhoršení nebo včasné diagnostice je možné dialýze předejít (neříkám, že je to jednoduché a že to jde vždy, ale jde to).
Když jsi tak přesvědčen o tom, že jsou na to byliny krátké, tak proč se ptáš bylinkáře...?

Návštěvník (St, 25. 3. 2009 - 10:03)

Byliny jsou opravdu na to krátké. O polycystických ledvinách se ví hodně dlouho, jenže pokud ten člověk nemá žádné obtíže, tak se o tom prostě nevědělo. Navíc nebylo CT.

Návštěvník (St, 25. 3. 2009 - 09:03)

Granvin: jaké dítě?? Pokud myslíš dědičnost, tak otec v tomto případě nevěděl, že toto onemocnění má, u syna zjištěno v dospělosti. Za života otce se o tomto onemocnění nevědělo asi nic, dnes toho moc není, je neléčitelné a je známa asi jen jedna souvislost zhoršování a s tím související riziko předčasné smrti a tos samozřejmě nezmínil.
Dokud ledviny fungují, člověk má 100% kvalitní život, většinou o své dědičné zátěži neví, netřeba ho zlepšovat. Při výrazném zhoršení jen dialýza a transplantace. Na tu jsou byliny krátké.

Granvin (St, 25. 3. 2009 - 09:03)

Ab
když se podíváš zpět, tak zjistíš, že je to tu plné logických i nelogických nesmyslů. Osobně už nemám náladu se to snažit vysvětlit (nebo oponovat) lidem, který o to nemaj zájem.

Alt1
A nezapomeň na vliv psychiky...

Anonym
U téhle nemoci je potřeba volit léčbu podle konkrétního stavu. V každém případě by přišli na řadu byliny, NONI. Další postup a jednotlivé byliny je ale potřeba určit na základě konkrétního stavu jedince a průběhu onemocnění.
Nejde ale o úplné vyléčení (jedině by byla možnost snížit riziko propuknutí nemoci, ale to je třeba řešit ještě před početím dítěte), ale o zlepšení průběhu a umožnění danému jedinci kvalitnější život.

Návštěvník (St, 25. 3. 2009 - 08:03)

pro Granvina : když se nám tu tak dobře bavíš ty odborníku, mám opět jeden dotaz.
Jak léčíš polycystické ledviny?

pro qqq (St, 25. 3. 2009 - 08:03)

Tak tady neremcej, jaký je maminka chudák, protože musí polykat 20 prášků - je to tedy její volba.

Mně zase naopak připadá normální se zajímat o zdraví a léčbu mých starých nemohoucích rodičů, zvlášť když jsou ve vztahu k lékařům v pozici bezradného a znevýhodněného pacienta.

S bylinkami to nemá nic společného, nejsem alternativec.

to se dalo čeka (St, 25. 3. 2009 - 08:03)

Tak pro ty chytače za slovo: do roku 1900 bylo myšleno plus minus a to : od počátku lidstva! (ať už vzniklo jakkoli)

Ab - hlavně že jsi přesvědčen, že dnes žijeme v souladu s přírodou víc než kdy jindy.:))) Které znalosti že jsou tak dostupné?? A které jsou vlastně správné?? Kdo může říct, že má zaručený recept na nejzdravější životní styl (i kdyby nebyl "hříšný")????

alt1 - mám konkrétní přibližnou znalost, jak jedla osoba, která zemřela na rakovinu po roce 1900. Nikdy netrpěla nedostatkem jídla. Většinu života žila u dvora ve Vídni, pak v severní Itálii - dostatek ovoce, masa, ovoce, zeleniny (jablka, jahody, fíky, citrusy, olivy, rajčata....maso, čerstvé ryby....včetně např. hlemýždů, kvalitní vína. Mléčné výrobky, med (do medu nakládali mladé světle zelené výhonky jehličnanů - byliny byly běžnou součástí jídel a pití) a maso od sedláků z okolních Alp, které v životě neviděli chemické hnojivo. Člověk, co se nepřejídal (lidé se přežírají až v poslední době), měl k dispozici stravu vyrostlou a vypěstovanou v místě, kde žil a dostatek pohybu.
Nemyslím, že zdravé je jen syrové jídlo. Některé druhy potravin se vaří v našich končinách už hodně dlouho. Třeba hrách, když není naklíčený, je syrový nepoživatelný, a je to tradiční součást českého jídelníčku. Vařenou stravou se lidé v zimě od nepaměti zahřívají, otop byl dřív dražší než dnes.

qqq - samozřejmě, že nemůžeš někomu vnutit, co sám nechce. A půlka úspěchu je víra. Takže pokud tomu dotyčný člověk nevěří, nemělo by to stejně smysl.
Musel bys pomalu přesvědčit maminku, zda by nechtěla vyzkoušet něco jiného. S některými lékaři se mluvit dá, zvlášť když na nějaký problém nemají lék, metodu. Myslím, že hodně jich není proti čínské medicíně. (Nevím, zda ve stavu, jaký jsi u ní popsal, je vůbec možné vystačit jen s přírodninami.)

Reklama

Přidat komentář