Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP10

zuzka (Po, 4. 1. 2010 - 13:01)

No tak se ukázalo, že jsem fakt magor, dala jsem prát cíchy bez pracího prášku, už se tam melou přes hodinu a všimla jsem si toho teprve teď...(((

Renča (Po, 4. 1. 2010 - 11:01)

Jojo,ona je šikovná.
U nás sluníčko,ale kosa jak hrom. Sedím v rukavicích bez prstů,at můžu pracovat na PC.
Jak se tu 2 týdny netopilo,tak se to nechce vyhřát......

Nela (Po, 4. 1. 2010 - 11:01)

Reni asi jsme se tak těšily do práce,že jsme nemohly dospat :-))
Mladá bude mít pěné zoubky,nové neboj a zvládne to :-)

Renča (Po, 4. 1. 2010 - 11:01)

Ahojky Neli,já jsem nespala ještě o půl 2 :-(,děs běs. Vstávala jsem v 7.
Kafe jsem si dala po dlouhé době a nemůžu ho,ten kofeij mi nedělá dobře na palici. Tak se cpu tyčinkama at tady nedodím čelo.
Práce jak na kostele a nějak se do toho nemůžu dostat.
Mladá je ještě pořád u zubaře,chudina.

Nela (Po, 4. 1. 2010 - 10:01)

Verčo no vidíš ,jsi dobrááá!!
Zuzi pěkně jsem si zabruslila cestou do práce,jen co je pravda .-))

Nela (Po, 4. 1. 2010 - 10:01)

Ahoj všem po...Olinko ahoj !!!
Kocurku tobě držím palce,at práci zvládáš v pohodě !!
Reni nemohla jsem taky usnout a povedlo se mi to až po 23hod.a ráno v 5.50 vstávám :-(( Už dosebe liji 2 kávu. Dost lidí si stěžovalo,že dnes nemohli spát .
Jituš to ti fakt neporadím,musíš vědět sama,co snese a jak reaguje.
Silvi to jsou šoky po 14ti dnech co ?:-))

Jitka (Po, 4. 1. 2010 - 10:01)

Zuzko měli jsme jet včera, ale dohodli jsme se že počkáme do úterý, a když mu bude líp tak v úterý pojedeme. Takže zítra. A vidim to tak, že se prostě jede.-)

Verča (Po, 4. 1. 2010 - 09:01)

Jo a ta moje taky nekonzultuje elektronicky:)

Verča (Po, 4. 1. 2010 - 09:01)

Zuzi jsem u 5.kapitoly,mámjich 10,není to tak zlé.ono to půjde,já vždycky všechno na poslední chvíli napíšu:)navíc mé téma je dost specifické a nezmapované,spíš musím doladit ty technický náležitosti.)obsahu tam moc lidí nerozumí:))(to mi sama vedoucí práce řekla:)ted mám zkouškové,ve středu a v pon.zkoušky.doufám,že ten zub nebo spíš ta díra:)bolet moc nebude,loni jsem byla s jednim,stejnej průběh a já se 5hodin potom normálně najedla,o ničem jsem nevěděla.tak kéž by:)

zuzka (Po, 4. 1. 2010 - 09:01)

VERČO to víš, že žádnou alergickou reakci mít nebudeš, to bys jí měla okamžitě po píchnutí. Teď tě to bude jen bolet((((( A co bakalářka, kolik toho máš napsaného. Já tu svou odeslala vedoucí práce, ale odpověděla mi, že elektronicky nekonzultuje, že musím osobně - jak za krále Klacka, fakt. Tak jsem jí to vytiskla a hodila do její schránky a půjdu za ni po zkouškovém, uvidím co mi poví...
JITKO a kdy máte odjet? Myslela jsem, že včera? Když nemá teploty, tak bych jela. Změna vzduchu většinou prospěje.

zuzka (Po, 4. 1. 2010 - 09:01)

Ahoj všem)))
Je OLI, tak to jsem ráda, žes po dlouhé době zavítala mezi nás))) No kocourka máš teda dost divokého, asi by to chtělo kastraci, aby se trochu zklidnil. Nevím asi jsi nezaznamenala, ale my už nemáme ani jednoho...To je dobře, že to nevzdáváš a snažíš se aspoň trochu ven. Na jaře to půjde líp než teď při náledí a sněhu. Tady u nás, jak se rozhodlo, že za chodníky neručí majitelé domů - je to o život, protože je nikdo neshrabuje nebo až po dlouhé době a je to chvílema přímo o hubu((((
Dřevokocúre, tak ti držím palce, aby ti bylo už jen dobře a práce ti pomohla k návratu do normálu))))
SILVO hezky pracuj, už jsi žehrala, že tě to doma nebaví))))))))))
RENČO, tobě taky hezký pracovní den.)))

Já se musím zmátořit, jsem uzívaná, leze na mě opět rýma. Dneska jsem stoupla na váhu a hle vůbec jsem nepřibrala. Klasický panikář, místo, abych se radovala, tak mě hned napadlo, že je to fakt nějaký divný...

Verča (Po, 4. 1. 2010 - 09:01)

Ahoj tak už jsem doma,injekce pomalu odeznívá,ráno samosebou hyster.výstup,že nikam nejde(tímto děkuji svému příteli,že to se mnou zvládá:)trhání v po,šel ven ani ne za 2minuty,jen já šílím,že budu mít alerg.reakci na injekci..ted se snažim uklidnit,že hodinu a půl po píchnutí už by nemuselo nic přijít.tak leduju.)

Jitka (Po, 4. 1. 2010 - 09:01)

Tak nechápu že na ten stream se mi nahraje jen kousek toho videa a ne celý se picnu fakt, přitom už jsem tam nahrávala a bylo to v pohodě:-(

Jitka (Po, 4. 1. 2010 - 09:01)

Krásné ráno všem. Musim vás dočíst. Včera jsem konečně po roce udělala fotečky z hor,dala to na dvd a teď to nahrávám na stream.cz. Tak pak pošlu odkaz a kdo bude chtít zkoukněte to.-). V televizi to vypadá super než v počítači,tak na kvalitu moc nekoukejte a pěkně si poslechněte písničky:-)).
Holky Štěpik stále kašle ale teploty už dávno nemá. Tak co vy jeli byste s nim na ty hory? Ven budem chodit ale ne na nějak extra dlouho třeba hodka dopol a hodka dvě odpol. Tak a teď babo raď.-)

Silva (Po, 4. 1. 2010 - 08:01)

Ahoj všichni, tak já už opět zařezávám:-))
Zdravím Oli, která se tady dlouho nevyskytla a jsem ráda, že je ti líp!!! Tak se doufám, teď objevíš častěji!
Drevokocourka vítám taky do pracovního procesu!! To vstávání dnes bylo jak když dostaneš pytlem přes hlavu, že??

Renčo, tak si nachystejte tak š tisíce. Ale keramika je nejlepší.Bude to mít holka pěkné!
Verča to už asi bude mít za sebou a v pohodě?
Tak všem pěkný den!! S

Renča (Po, 4. 1. 2010 - 08:01)

Krásný mrazivý den z práce.
Dnes strašná noc,nemohla jsem spát a ten budík ráno.....
Silvi,tak mladé budou dělat celokeramickou korunku.
Olinko,ahojky....
Kocúre,hodně úspěchů v práci.
Dituš,já chci taky foto.
Verčo,myslím na tebe,zvládneš to.
Hani,díky za meila.
Ostatním pozdrav :-)

Drevokocúr (Po, 4. 1. 2010 - 07:01)

Ahojtěěě...tak jsem dnes po kontrole a jsem uschopněneeeej :-) Už teď jsem zavalen prací, ale pomalu dýchat, zhluboka dýchat,... Je to tak trochu blázineeec :)

olga (Po, 4. 1. 2010 - 07:01)

Ahoj všem po svátcích,

konečně se zase dostávám k počítači, syn měl čtrnáct dní dovolenou a dřepěl u počítače od rána do večera /hraje různý hry na Facebooku, nějakou farmu a upíry apod., takže mě pustil akorát jednou zaplatit složenku/. Vůbec nemám představu, jak jste se kdo o svátcích měli, nečetla jsem nic, jen objevila s¨pousty mailů a přáníček do novýho roku, takže tímto s velkým zpožděním Vám všem, co jste posílali přáníčka, za ně děkuju a všem všem všem přeju hlavně hodně zdraví a pohody v novém roce.
Prohlídla jsem si pár fotek, hlavně poslední od Dity /Dito, ty jsi strašně zhubla/, bolej mě ruce, jen jak kouknu na to množství krabic k rozbalování a úklidu, tak si plivni do dlaní a přeju hodně síly, ať už máte byteček v pořádku.
Taky děkuju za Kryšpínka a Evykrk Mikeše a Ajdu a vůbec za všechny fotky.
Já měla posledních čtrnáct dní v podstatě tak, že jsem buď vařila nebo myla nádobí a přisouvala hory jídla synovi a jeho přítelkyni.
Letos jsme měli stromeček přesně pět minut. Máme malý umělý, vždycky stojí vedle televize, ale kocour Joda ho okamžitě zrušil, strhal ozdoby a buď si s nima kutálel nebo je cupoval na kousky. Druhý den se mu podařilo vykoupat se v záchodě a zavřít se do koše na odpadky. Jo kocourek, je čilej a vynalézavej.

Já teď funguju jakž takž na 7 kapkách Seropramu /Hani, ty jsi pořád na těch 4?/, ale tak dvakrát za den stejně mívám návaly úzkosti. Snažím se každý den vylézt ven aspoň na kousek, někdy to vyjde a dojdu dál, někdy jen malou trasu po okolí, tak 500 metrů. Ale díky aspoň za to, třeba se dopracuju aspoň do stadia, v jakým jsem byla před dvěma lety.
Teď doufám, že se na počítač dostanu častěji, takže vás i přečtu, ale zpětně listovat nebudu, protože mi to strašně dlouho trvá.
Jo, ještě mě pobavily úpravy fotek, který dělala Silva /hlavně Lazarovi to tam moc slušelo:-))/.
Tak vzhůru do Nového roku a všem ahooooooj

Verča (Ne, 3. 1. 2010 - 21:01)

Ahoj všem,

jdu se sem uklidnit,ráno v 8mi čeká trhání moudráku a já se šíleně bojím. Jeden už mi trhali předloni v září,mám to ještě v paměti,nic to nebylo,dle zubařky by i tenhle měl být v pohodě,ale to mě nijak neuklidńuje. A jak tak koukám,nemířím k zubaři sama,je nás tu víc:))jak dostanu injekci,tak panikařim,vždycky se děsim,že jsem na ní alergická,a způsobím si takovej stav paniky,že koukám.ještě že jde se mnou přítel,už je na mě zvyklej:)
zaregistrovala jsem Miss,že se ptala kdo je na facebooku - já jo,a docela hodně ho používám,spousta kamarádů ještě z města,kde jsem 20let žila,jinak s nimi moc spojení nemám:-(
Jinak pokračuju tak nějak s bakalářkou,žádná sláva,ale pomalu to jde.
Přeju dobrou noc,omlouvám se že nereaguju,ale nestíhám číst.zdravím všechny.

Silva (Ne, 3. 1. 2010 - 19:01)

Holky já jen naskok, vrátila jsem se celá zmordovaná z výletu, padla na mě únava a už nemám sílu psát.Zima už dorazila z Čech i k nám. Byli jsme se snachou a Vaneskou na Myslivně/syn musel do práce/,docela náročný výstup ale moc fajn odpoledne.Dala jsem tam svařák, tak možná i to mě uspává. Včera jsem šla spát až ve 2 hod, dívala jsem se na film Cena za něžnost s Nicholsonem a po dlouhé době jsem si pěkně zaštkala, ani AD mi v tom nebránila:-))
Renčo, Jestřábí žena patří k mým nejzamilovanějším filmům, moc hezké.
Lucko, propásla jsem vaši mladou, pozdě jsem zhlédla mail.
Jinak s vámi plně souhlasím v názoru na Paroprase. A dobře to vystihla Zuzka s tím Fantomasem!Přesně tak a ještě ta zlá , pichlavá očka, už dlouho mi nebyl nikdo tak hnusný. A ještě to jeho věčné oponování, ať se jedná o cokoliv.
Říkali jsme s manželem, že by vítězná strana měla dostat po volbách vždycky šanci vládnout, bez kecání druhých do toho a pak by se mohla seriózně zhodnodit jejich práce. Ale takhle si do toho věčně kecají, co jeden navrhne, to druhý zamítne, nic se nevyřeší a shazují pak vinu jeden na druhého.Na rozdíl od Alouška bych neviděla vinu jen na jejich straně ale ono vládnout takové smečce podvodníku, taky není žádná legrace. Každý se jen snaží, jak odrbat stát a i jeden druhého. Vím o čem mluvím, kolem sebe vidím X příkladů.Znovu říkám-máme takovou vládu, jakou si zasloužíme. ŘEknete, mají udělat pořádné zákony ale vynalézaví Čecháčkové umí každý zákon šikovně obejít.

Tak jsem nechtěla psát ale natáhnout brka a zase jsem se rozepsala. Mějte se a zítra mi držte palce, abych dolezla v tom mrazu do práce a pak pracovala a pracovala....po 14 dnech lenošení.
S
Asi jsem ještě něco chtěla, když jsem vás přečetla ale už jsem to zapoměla.

Reklama

Přidat komentář