Reklama

Liposukce II.

zuza (Po, 8. 11. 2004 - 09:11)

:-)))) v mem "rozcilovani" je znacna davka ironie...mozna to z toho textu neni znat, ale mozna prave to nektere "damy" tak popuzuje:-)))))...proste se tim bavim, to je cele.

zuza (Po, 8. 11. 2004 - 09:11)

Ahoj holky pri pondelku...asi jsem se nejak v sobotu vycerpaly tim psanim, ze se v nedeli uz nikdo neozval:-))))Tak vcera (asi ze byl klid) se s mym brichem stal obrat, prestalo otekat a protestovat. Prestalo bolet i kdyz mi po nem projde kocour:-)...takze asi 17.den po se to cele hodne zklidnilo. Vecer jdu na aerobik..tak uvidime co to s tim udela, jestli nechvalim predcasne.Jinak to mam rovne a pekne a opravdu Dr. Francu v Brne v RIVE doporucuji. Kdyz bych jeste nekdy neco potrebovala pujdu zase klidne tam. Pro me dobra sluzba...rychle a kvalitne. Nejuzasnejsi je, ze ty dve dirky po kanylach uz nejsou videt.

sametka (Po, 8. 11. 2004 - 08:11)

Me to neda nenapsat. Koukam kdo sem co pise, a opravdu me to zarazi. Proc by mely byt odsate holky slepice? No tak tomu opravdu nerozumim,kdyz nekdo zatracuje liposukci, proc sem potom do tohoto chatu vubec chodi? Na nejake prudy tady nikdo neni zvedavy. Jinak jsem po liposukci vnitrnich stehen, a vysledek byl vlastne okamzity a opravdu moc pekne to je. S tim briskem bych zenam , ktere jsou po,nebo pred, poradila krome obvyklych stahovacek (ktere se, jak pise Zuza) opravdu pri sezeni roluji a vznikaji pak nevzhledne otoky (myslim ze u kazde je prubeh hojeni stejny) tak bych poradila koupit si pro obmenu stahovaci pas, vypada to jako pruh latky od oblasti pod prsama az po boky, cca delka po spodek kalhotek (tzv. do rozkroku), myslim ze je to prijemnejsi nez ty stahovaci kalhoty ktere maji po stranach zipy a ty jsou pricinou toho vlneni. Tento stahovaci pruh nema zip nikde, anebo je na suchy zip, to uz nevim, rozhodne se da ruzne posunovat (nahoru dolu) tak aby nerovnosti nedelal (pripadne zuzit, zkratit) a nestoji vubec hodne. Maji ted v tech TV nakupech slevy, a sehnala jsem 2 (bezovy a cerny) za 249 (na dobirku + 90,-). Coz si myslim je dobre reseni pro vsechny, ktere nechteji vyhazovat za ty liposukcni pasy (vypadaji stejne) nejakych 1000,- (info od JANINY), a ucel to splni stejne. Zuzo a ty uz se tolik nefrn, vzdyt ja tady dlouho nebyla, a tady to uz ctu opravdu mimoradne. Vsem preji dobre hojeni,a odvahu k odhodlani se na zakrok (coz uz myslim koukam ze jste vesmes statecne holky:-)monco-a ty se tolik nerozciluj :-) kazdy ma pravo napsat si co chce, a pokud to ma byt ku prospechu veci, tak proc ne.

Sim (Po, 8. 11. 2004 - 00:11)

Ahoj Zuzo, nechápu proč se tak rozčiluješ kvůli tomu příspěvku co napsala Monika česká nebo slovenská?? Možná je to jedna osoba

zuza (So, 6. 11. 2004 - 21:11)

Ale fakt me taky mrzi, ze jsem odpudila nasi slovenskou kamaradku s jejimi sveraznymi nazory tim, ze jsem na to nezacala zpusobne kvokat, jak se na slepicku patri...usekla bych si za to zobak :-)...protoze presne tenhle typ zdraveho nazoru me chybel, nez jsem pustila prvni chlup ze sve penezenky za sva nevycvicena stehna. Mohla jsem usetrit a vic se snazit:-)))))...jinak dobrou vsem co dnes ctou i pisou....za chvilku mi v kurniku zaviraj:-))))

zuza (So, 6. 11. 2004 - 21:11)

Hm hm hm...stejne je to uzasny, jak se tu pozdvihla kvantita prispevku...mozna by clovek mel byt slovenske Monice vdecny...teda uz je to na ukor kvality u nekterych veci...no, ale nebudme nevdecne puntickarky....jde preci jen o zabavu a ne vazne veci:-)Jeste bych mozna mela najit logiku veci v psani o lastminutech a internetu k liposukcim...pro ty, ktere v tom maji potrebu hledat neco jineho:-) nez tam je.Tak v pripade liposukce bricha je nejkomlikovanejsi vec udrzet bricho stale rovne a vypnute i po tom co se prestane nosit pradlo jeste par tydnu. V pripade bezneho zivota je to skoro nemozne...v praci sedim, mam na sobe spodni pradlo, puncochace, skuni...nebo kalhoty, vsechno mi vytlacuje do kuze sve svy, knofliky, gumicky...hruza. Nad a pod stlacenym mistem to otece a bricho se deformuje...zustavaji boule a sisate pruhy jednou tam, podruhe jinde. Radost zadna...nehlede na to, ze to pak i boli. Tak idealni varianta je se odebrat po tech 14ti dnech v kompresu do teplych krajin, kde se nedela nic jineho, nez vali na plazi(slunecnik) v miniaturnich bikinkach a vecer se jde projit v lehkych sateckach...na ostro:-). Nechat se lehce masirovat vlnami more.....hmhmhmhm...tak tudy cesta vede k tem lastminutam:-)No a zminka o inetovem pripojeni pres GPRS...to zase pomohlo treba nekomu jinemu, kdo ma problem s pripojenim doma...aby se treba nemusel doprosovat a mel v tom nejakou svobodu. Je jasny, ze kdyz jsem se tim uz prokousala, muzu poradit... vite kam se obratit...a doma jste pak za hvezdu, protoze jste to prece dokazala vlastnimi silami:-)))) a o to jde ne? Zensky si maji pomahat.Komu ale pomuze informace, ze jsem povahy takove nebo makove a moje reakce jsou stejne nestravitelne a ze je divny, ze jsem vubec sportovala a mam pritom ve svem veku tak prisernou postavu i po trech liposukcich:-)))))))))))))))))))( a jeste to vi naprosto presne i kdyz me nikdy nevidel)...ale mozna mi ten smysl nekdo objasni.

zuza (So, 6. 11. 2004 - 21:11)

Sestricko...ne ne,zadna katastrofa, jen prijemne veci:-)))))ale prekvapive:-)

zuza (So, 6. 11. 2004 - 21:11)

Monco, prave ze staram...ale ty se staras zbytecne o me. Kasli na to uz.

sestricka (So, 6. 11. 2004 - 18:11)

Zuzko - doufam,ze ..... z toho neklepne:-)

monca (So, 6. 11. 2004 - 18:11)

Zuzo tak se taky starej o sebe :-) a bude tady mnohem mene dusno.

zuza (So, 6. 11. 2004 - 18:11)

Hi hi, sestricko, pockej a uvidis:-))))Monco..no prave, co je ti do toho! Starej se o sebe, udelas lepe.

Karla (So, 6. 11. 2004 - 17:11)

Zuzi napsala jsem ti mail. (nebo se to tady uz nesmi rikat? :-)

sestricka (So, 6. 11. 2004 - 17:11)

Zuzko jak jsi to myslela?Cituji te:"Ostatne na potvrzeni mych slov si par tydnu muzes pockat a doctes se:-)"Jinak precetla jsem si schvalne i ja ten prispevek od Moniky co vas tady tak rozhodil. Ale ona nepise jmenovite ze je nekdo slepice, ale jen ze se muzum nedivi. A priznejme si, nektere zenske opravdu slepicemi jsou, protoze ja jich par znam (kdyby jen par).

zuza (So, 6. 11. 2004 - 17:11)

Jo jo, Monco....ja vim o co ti jde...tak me necti, nebo si fakt zaloz nekde chat...nesnasim Zuzu a tam si ty svy plky nenavistny muzes mastit od rana do vecera...urcite se tu k tobe par lidi prida:-)

zuza (So, 6. 11. 2004 - 17:11)

Ahojky sestricko. Ocenuji priznani vztahu k Medikomu, ale musim ti malinko oponovat (jak je mym zvykem...abych si tu nepokazila jiz zabehnute image:-)))). Neni na me nastvany cely Medikom, jen Jirka:-))), protoze kritika byla jen a jen na nej a to uz je uzavrena zalezitost. Pan doktor vi velmi dobre, ze k jeho praci ja osobne nemam zadne pripominky a naopak mam ho velmi rada i jako cloveka. Ale to ti samozrejmne nikdo z nich vykladat nebude.Ono taky...co na to rict, nekde se neco nepovedlo a ted nejaka klientka si to dovoli vynest ven....nevidim jediny duvod, proc bych mela mlcet, nepodepsala jsem zadny papir o mlcenlivosti a tim mene, kdyz vim treba od Jirky informace...kde ho rozhodne nejaka prosefionalni zdrzenlivost netrapila. Ten chat tu je pro kazdeho a kazdy zde muze napat sve zkusenosti a to bez ohledu na to, jestli s tim personal problem ma nebo nema...to neni vina klientek, ale personalu.Ostatne na potvrzeni mych slov si par tydnu muzes pockat a doctes se:-)Jinak jeste k tomu predchazejicimu. Udivuje me, jak podivny smysl pro spravedlnost nekdo ma...urazky o slepicich ho nechaji v klidu a rozhorcena reakce na to uz je duvod zautocit. Ale to uz jsme jednou probiraly.

monca (So, 6. 11. 2004 - 17:11)

Zuzo-ja jsem tim vsim chtela naznacit, ze uz to tady s tim napadanim prehanis. Jsi docela hadava a mne to vadi, pokud se nekdo sam priserne chvali,ale s jinymi nema slitovani. Monika ma treba na to takovy nazor, ja jeji dalsi nazory ani spory s nekym jinym neznam. Kdezto tvym sporum s kdekym uz jsme tady byly svedky vsichni bezpocet. Proto jsem reagovala jak jsem reagovala. taky bys treba mohla psat umirnene, protoze ohradit se da i lepsim zpusobem. Ja ti jen ukazala, jake to je, kdyz se nekdo chova nevybirave (viz. me narazky na tve pozadi a pod.). Ale uz se nechci hadat, kazdy at si je jaky je a jak mu vyhovuje. Pokud tobe vyhovuje byt jaka jsi, je to tvoje vec. Ale rada bych, abych tady mohla cist prispevky bez osobniho napadani. At si klidne prijde i XXXLLL, na prispevky ktere ¨mi pripadaji hloupe ci primitivni, jednoduse odpovidat nebudu. Ale to ty Zuzo asi nedokazes vid? Ja jen ze jsi tim svym chovanim tady odsud treba vyhnala jinak prima holku (slov. Monika). A jednu prima jsi uz vyhnala tak nebo tak. Ale co je mi vlastne do toho...

zuza (So, 6. 11. 2004 - 17:11)

Ja bych pochopila, kdyby se nekdo tu ohradil proti napadani jakesi slovenske Moniky, ktera nas nazvala slepicema....a protoze ja to nepovazju za diskuzi, tak to byl duvod, proc jsem se k te "dame" vyjadrila. Mozna to nekdo v tom horecnem zapase se mnou prehledl:-).

sestricka (So, 6. 11. 2004 - 17:11)

Ahoj devcata. Nejsem sice sestricka ze zadne liposukcni kliniky, ale jsem kamaradka jedne ze sestricek - reknu to primo a na rovinu - z Medicomu. Alespon co se dostalo do mych usi, jsou Zuzo na tebe v Medicomu vsichni pekne nastvani. Samozrejme ze si ctou tyhle stranky, a samozrejme ze si o svych klientkach obcas povidaji, to se asi dela vsude. Ale pry jsou potom "extra klientky", ktere svym chovanim posleze zdiskredituji jmeno kliniky a potazmo i dobrou praci jinak nestranneho lekare. Ne primo, ale pokud se kritizuje nekde personal, tak se s tim hold svezou vsichni. To zer se tady na tebe Zuzo utoci z vicero stran, je smutne, a sama to docela chapu, ale je to kazdeho osobni vec. Ale priklanim se k nazoru Karly, Ivany, Ireny a vsech tech, ktere chteji, aby to tady hezky pribyvalo, aby tady byla hezka atmosfera. A to nejen kvuli citatelkach ale take kvuli personalu, protoze sestry (a treba i lekari) jsou z toho pak take smutni. Mejme se vsichni radi! A tim vsichni, myslim opravdu vsichni a nebudme skarohlidi. Spatnosti si jenom mysleme, ale nesirme je dal.

Karla (So, 6. 11. 2004 - 16:11)

Ivana ma pravdu, i kdyz nejen diky Zuze ale i diky vsem , ktere pisou, to tady zije. Protoze kdyby psal jen jeden clovek, tak to neni "ziti" ale zivoreni :-) Ja jsem jen chtela rict, ze moncu znam (monco promin, ze to sem taham) a vim ze neni v civilnim zivote nikterak prudka, asi se ji jen neco dotklo. Stejne jako se kdysi cosi dotklo Zuzy, nebo kohokoliv, kdo se tady rozcilil :-) Proste nebudte na sebe zle. To se pak opravdu nikomu nechce cist. Nepodezirejte se z niceho, budte k sobe vsichni hodni. Od toho tady preci jsme, abychom si naladu zlepsovaly ne kazily. :-) Podejte si ruce a bude vyrizeno.

Ivana (So, 6. 11. 2004 - 15:11)

ahoj ,jenom musím zareagovat na příspěvek Monci...Kdyby totiz Zuza zde občas i neodbocila z tematu, tak tato cela diskuse zanikne, tim myslim Lipobabinec II.Nebudeme si nic nalhavat. Je nas opravdu hodne, kdo hlavne cteme a nezucastnujeme se primo debaty.Kolikrat vidim, ze v urcite dny kdyby nebylo Zuzi, tak zde nikdo nenapise ani N. Pak se opet debata rozjede atd.A mezitim se dovidame plno důlezitych veci,a tak porad dokola... priznejme si to na rovinu.Tim chci rict, ze kdyby nebylo Zuzi, diskuse by zanikla!Jsem o tom 100% presvedčena.Zdravi Ivana

Reklama

Přidat komentář