Reklama

Liposukce III.

Jitka 2 (St, 30. 3. 2005 - 10:03)

už jsem tu své zkušenosti psala - byla jsem velice spokojená, neměla jsem o ní žádné reference, protože na doktorce o ní nikdo nepsal, ale nakonec u mě rozhodla cena, jedna oblast stojí 14000,- a taky poloha, jelikož jsem z Kutné Hory, mám to do Jihlavy kousek. 4.2. jsem byla na vnějších stehnech a 10.2. na bokách, odsála mi celkem 4 litry tuku a za týden jdu ještě na vnitřní stehna, se kterými mi odsaje i kolena a trošku poopraví boky.jak už jsem psala, je to velice milá paní a čas strávený u ní,byl příjemnýzeptej se na podrobnosti, ráda odpovím

Martina (St, 30. 3. 2005 - 07:03)

JITKA 2: Taky bych mela zajem o info o Dr. Prochazkove, napis mi prosim e-mail. Nebo to tu napis pro vsechny, jaka je tva zkusenost. Kolik u ni stoji vnitrni stehna?Martina

Zuza (St, 30. 3. 2005 - 00:03)

Janko, precti si i ty predchazejici diskuze, popisuje to tam i sam pan doktor, je to na Liposukce II, Lipobaninec a Liposukce. Diskuzi na tohle tema je tam opravdu hodne. Jinak jsem zvedava na ty telefonaty, byt mam uz sve zkusenosti...po tom, co napr. v Karl.Varech davaji info typu, ze jedine vibracni metoda v CA je ta jedina nejmodernejsi a tumescencni v lokalu je ta spatna :-), kde to nejde udelat rovne, uz vice mene neverim na to, ze vsude uplne vedi co rikaji:-))))). Slysela jsem od ruznych doktoru uz takove protichudne informace, kazdy to podava jako ze jedine on to umi nejlepe:-)))))). Takze jsem si nasla odborne clanky ( aby me nemohli vodit za nos) a dozvedela se, ze tumescencni metodu zavedl prof. Sattler, podle ktereho se to provadi a podle vseho se touto metodou ridili zatim vsichni u kterych jsem byla. Velice spokojena jsem byla s praci Dr.Linzera. Nicmene i Dr.Vrbicky i Dr.Francu delaji pouze po jedne partii, pokud jde o tumesc. liposukci v lokal.anestezii.

Janka (Út, 29. 3. 2005 - 20:03)

Zuzo,tohle slysim poprve,mam informace uplne jine a schvalne se na to jeste teda zeptam. V celkove bych nesla, ale kdyz to nekde delaji po vice oblastech,neverim, ze by to bylo tak nebezpecne, jak pises.Zitra si udelam telefonicky den a budud obvolavat, kdo me to udela zajednou. A pak dam vedet.

Zuza (Út, 29. 3. 2005 - 19:03)

Janko, prave ty spickovy to delaji po jednotlivych oblastech. A ne kvuli cene, ale kvuli bezpecnosti. Hlavne kvuli nasi ochrane. Chapu, ze nekoho laka mit vse najednou za jedny penize....ale od te doby, co mam vice vedomosti o tom celem, me to nelaka uz vubec. Max. mnozstvi anestetika v tekutine spravne naredene je limitovano vahou cloveka. Tedy v prumeru se da rict, ze na 60 kilo asi tak 4 litry tumesc. tekutiny. Obecne by se nemelo odsavat vice jak 2 litry tuku z tela, aby na to nereagovalo sokem. Kdyz si predstavis, ze pri vnitrnich stehnech jsem mela cele 4 litry napustene jen do te partie, tezko uz by mi mohl napustit dalsi a odsavat jeste jinde. Pri spodnim brise jsem mela napusteno "pouze" 3 litry, ale z jednoho litru uz se zadna dalsi oblast delat neda, takze na me se to jinak delat asi ani neda. Pokud nekdo napusti vetsi oblast (treba tri partie najednou), musi zakonite neco porusovat. Bud te predavkuje nebo naopak osidi tu tekutinu a napusti vsude malo, pak me chran buh pred tim vysledkem a bolestmi, nebo napusti normalne, lec tekutina ma naredene vice anestetikum. At tak ci onak, spravne to neni. Nebo te uspi a vis houby co se delo a pravdepodobne se na tobe vyradi silnymi kanylami starou metodou a bude nosit kompres jeste na podzim.Ale urcite si kazdy vybere z te nabidky, jde to lehce, snadno, bez omezeni nebo bolestne, tezce a s dlouhym obdobim v kompresu, kterys se nesmi sundavat ani na chvilku.

JanaK (Út, 29. 3. 2005 - 18:03)

Janko, já jsem z jižních Čech, přesnějc od Budějc. V pátek jsem byla na konzultaci a pani doktorka mi sama navrhla jít na všechny oblasti najednou za cenu do 25000Kč s tím, že je to tedy v CA.

Janka (Út, 29. 3. 2005 - 18:03)

Jary, to je suprova cena za tolik lokalit.Kde ze jsi to byla? A delali to najednou??? To me zajima, nema cenu chodit po jedne, ale zaraz udelat vsechno. Pry to tady dela najednou par spickovych doktoru s tou nejmodernejsi technikou. Jo a taky jsem slysela nazor od jedne zdravotni sestricky, ze to delaji neradi najednou hlavne kvuli cene.....pro ne je vyhodnejsi po jedne a kdyby si brali za kazdou jen po 10 000,- tak pocitejte, kolik vydelaji.A 10 000,- za oblast ma malokdo. Vim, ze to dela nekde na Morave dr. Foldyna, ale ja jsem ze jiznich Cech, je to dalka.Kdybyste o nekom vedeli v jiznich cechach, kdo dela najednou vic oblasti, predem dekuji za tip.

Mirka (Út, 29. 3. 2005 - 16:03)

Ahojte holky, copak všechny spíte ??Já už stříhám metr a mám to za šestnáct. Už se na ten svůj bachor nemůžu ani podívat !!!Hrozně se mi líbily jedny 7/8 kalhoty, ale pak bych je zbytečně zúžovala, to už tu chvilku vydržím. Nedá se na lipce se špekem odsát i věk ? Hi, hi, hi.

Jitka 2 (Út, 29. 3. 2005 - 09:03)

pro anu - doporučovala bych ti také Jihlavu a to sice paní doktorku Procházkovou, já sama jdu už na třetí liposukci a mám s ní velmi dobré zkušenosti. Jestli chceš napiš mi tvůj mail a napíšu Ti podrobnosti.

jary (Po, 28. 3. 2005 - 22:03)

Jela jsem o den driv, protoze bych se tam rano nedostala. Nechala jsem si odsat stehna (vnitni i vnejsi), boky a bricho a cena 28300,- Kc.

Zuza (Po, 28. 3. 2005 - 18:03)

Denis - sumive calcium + cecko - pomuze ti rychleji se s tim vyrovnat, jinak mam babskou radu na obklad : na tenke kolecka nakrajet cibuli, ve lzici vody nechat prejit varem a dat na obklad, prilozit na krk a nechat co nejdele. Super na anginy, katary....uzliny..

Denis (Po, 28. 3. 2005 - 10:03)

ahojky!prosiiim o pomoc!v pondeli mam jit sice jen na konzultaci, ale chtela bych zakrok provest co nejdriv, ale dneska sem se probudila s ukrutnou bolesti v krku!!!mam priznic a beru Paralen (ten jako jeden z mala se pred zakrokem muze)a nejaky cucavy bonbony proti bakteriim!muze mi nekdo poradit, co bych si jeste mohla vzit, abych byla co nejdrive fit a neuskodilo to zakroku???sem zoufala!!!diky

Zuza (Po, 28. 3. 2005 - 09:03)

Obecne: vybirat mezi specialisty na liposukce. Kdyz nekdo vychvaluje plastickeho chirurga, jak dokonale umi plastiku prsou, jeste to automaticky neznamena, ze umi delat liposky, spis naopak, tim, ze je to jen okrajova zalezitost jeho zajmu, bude spis horsi nez lepsi:-))).

Zuza (Po, 28. 3. 2005 - 09:03)

S Brnem nemam dobrou zkusenost, co ja vim , tam se jezdi spis na prsa.

ana (Ne, 27. 3. 2005 - 23:03)

A co v Brně? Tam nikdo dobrý neexistuje?

Katka (Ne, 27. 3. 2005 - 22:03)

No z jizni Moravy na severni je coby kamenem dohodil, ja doporucuju Havirov.

Zuza (Ne, 27. 3. 2005 - 21:03)

Ja nevim jak daleko z "jizni Moravy" je do Jihlavy, ale tu bych navrhovala jako alternativu :-))))

ana (Ne, 27. 3. 2005 - 13:03)

Ahojte, já jsem byla na tumescentní teď ve čtvrtek a zatím jsem s výsledkem spokojená. Jediný problém je, že mi dali větší kompresní prádlo a já budu muset hned v úterý běžet pro nové - menší. Ale proč jsem tady? Byla jsem na spodním břiše a bocích, cena byla 31.000, napouštění tekutiny probíhalo vpichy. Teď poté, co jsem si přečetla vaše příspěvky, vidím, že cena může být i pro kapsu přijatelnější a pohodlí také. Chtěla jsem se proto zeptat, protože uvažuji i o stehnech v nejbližších dnech - koho mi doporučíte na JIŽNÍ MORAVĚ?

Dana (So, 26. 3. 2005 - 20:03)

tak, a dostala jsem se rázem až na druhé místo!!!To se mně zdá ještě šílenější, než ten můj horor.Zajímalo by mne, kolik ta sranda celkem stála?

Zuza (So, 26. 3. 2005 - 19:03)

Jary...a proc si tam byla o den drive? Vzdyt si ten pobyt platis ne? Ja to nechapu? Normalni je prijit tesne pred vykonem a taky ihned po odejit domu. Nemuzu verit, ze jeste nekde se to dela takhle!!!!!! Sileny.

Reklama

Přidat komentář