Reklama

Liposukce VI. pro 2006

Kamča (St, 25. 1. 2006 - 19:01)

To tu dnes vysedím důlek:-))) Čekám...:-))

willinka (St, 25. 1. 2006 - 18:01)

mám pro vás velké překvápko, ale ještě neprozradím...uvidíte snad večer :-)))

Hedvika (St, 25. 1. 2006 - 17:01)

Mirko, já vás tady čtu, ale nedbám,na liposukci nikdy nepůjdu, ale zaujaly mě ty nové čočky tvého manžela. Taky bych chtěla řešit krátko i dalekozrakost. Prosím napiš něco kolem toho a kolik to vše i s tím vyladěným viděním na dálku stálo korunek. Moc díky za odpověď. A nebo kdyby kdokoliv z Vás k tomu něco věděl a napsal bylo by to super. Čau!!! Díky.

Dorotka (St, 25. 1. 2006 - 17:01)

jestli to chcete mít úplně úplné, tak já jdu 10.2. do Jihlavy na vnitřní stehna a kolena...

Jája (St, 25. 1. 2006 - 17:01)

Milé dámy,takovou potencionální liposukční tabulku by stálo za to vidět...Třeba by to šlo brát jako seznam pro ty co jsem jdou poprvé-vyberou si dle referencí každé z nás.Jo a fotky si myslím, že škoda, že to nejde, to by byl úplně nejlepší referenční obrázek.Doufám, že ovšem ty fotky by neobsahovaly naše ksichtíky, ani ne tak kvůli ochraně osobnosti a vystoupení z ilegality...Spíš jako tak, že pravidelně než se mám jít fotit na OP a podobně, vyraší mi puberta na pleti, nebo opar, nebo si spálím nos, nebo mám vypálené brýle od sluníčka...takovou vizitku bych teda nechtěla...:o)

Jája (St, 25. 1. 2006 - 16:01)

Danuš, to platí pro ty z nás, které mají nanuk místo končetin...buď ráda, že tam špek nemáš. Prostě každý máme jiný metabolismus...a myslím, že by to mohlo souviset se stavbou kostry: já jsem taková když už, tak hruštička ( kyčle mám sice úzké a bylo mi alarmováno, že císaře mám napsaného rovnou v kartě, tak jestli příroda do té doby něco neudělá, nemám na výběr ), prostě tloustnu nejvíc kolem zadku...třeba jsi jablíčko ( což asi jo, když máš mé vysněné špachtlonožky :o)...).A možná budu netaktní, ale vyšla ti ta léčba? Ta miminkovská?

Dana (St, 25. 1. 2006 - 16:01)

Jájo, tak přemýšlím nad tvým psaním. Já ti nevím! Já trpím opačným problémem, mám stehna příliš hubená. Na neplodnost jsem se léčila 8 let, a antidepresiva brala po totálním jednom krachu, kdy jsem spadla na krovky. A stehna jak špejle!V tom bude jinej fígl - jinak bych chodila teď v těch mrazech klidně v kraťasech - kdyby mně stehna trochu zesílila!Jo, Mirko, seznam, kdo kde kdy byl, za kolik, u koho, a známka - jako ve škole, jak kdo byl spokojen!!! Super nápad! A pak postupné přecházení z tabulky "čekatelky" do tabulek " hotové", z nichž by se rekrutovali repetentni, případně další úchylácké typy ( jako já), kteří jdou znovu, a znovu, a znovu...

Dana (St, 25. 1. 2006 - 16:01)

Mirko, no to moje kvákání fakt nepochopí ani inteligent!Na vrchní víčka jsem byla zhruba před osmi lety. Super. Ani si to nepamatuju. Teď, zárove?m s tím břichem, teda u Lucáka, jsem si nechala udělat spodní, i vrchní - a to byla hrůza! I břicho byla hrůza, nějak jsem se tam nepovedla. Proto pěju takové ódy na Havířov, což se vůbec nedá srovnat!

Mirka (St, 25. 1. 2006 - 16:01)

S těma fotkama to by byl super nápad. Škoda že sem nejdou obrázky a fotky kopírovat (už jsem to zkoušela a nic).Lado - seš na řadě - doplň informace.Ještě můžem udělat jeden seznam, kdo už byl a kdy a na co a kde a postupně do něho přesouvat holky se seznamu čekatelek - hi,hi,hi. To už by pak bylo jak prezenční listina na schůzi ROH za totáče.

Mirka (St, 25. 1. 2006 - 16:01)

Danuš, tak teď jsi v tom druhým nebo třetím odstavci zazmatkovala. A nebo já. Jak to že poprvé byla brnkačka a podruhé hrůza? Vždyťs psala, že poprvé u Lucáka to byla hrůza a podruhé v Havířově brnkačka. Nebo to píšeš o víčkách. Moc jsem to nepochopila. Ale už mi dneska šíbe. Takže je asi vina na mém přijímači.Zatím čauky.

Dana (St, 25. 1. 2006 - 16:01)

Průkazka by měla mít foto před, foto po, foto partnera, kočky či psa, kterého vlastníme, a fotokopii výše bankovního konta.navrhuji teda já.

Mirka (St, 25. 1. 2006 - 16:01)

Takže další malá změna:Sára 27.1. břicho JihlavaEva 11.2. břicho JihlavaLůca 15.2.vněj.+vnitř.stehna+držáky+ břicho KydlíčekLada 16.2. ?? HavířovJája 22.2.vnitř.stehna+podprd.+držáky HavířovWilinka 23.2. vnitř.a zad.stehna+držáky+zadek HavířovKatka 24.2. vnitř.stehna+podprd. JihlavaLado, doplň na co jdeš.To je frkot, co? To jsou služby,co ?Sáro, nechceš o sobě neco napsat,jsi taková anonymní. Jediné dvě nebo tři věty, cos napsala, že 1) se chystáš do Jihlavy na břicho a 2) že jdeš do Jihlavy na břicho 27.1. Určitě bude všechny zajímat jestli horní i dolní, jestli i pas, kolik ti je let, jestli seš jinak hubená nebo silná atd. atpod. Vystup z ilegality :-)) ať tě můžem přijmout do klubu a vystavit ti průkazku....

Dana (St, 25. 1. 2006 - 16:01)

no teda děkuju pěkně! To jste mně nadělaly segetín! Teď už VŮBEC nevím, kdo je kdo, kam jde, na co jde ... sakriš!Jen koukám, jak v jednotě je sila! :-)Dobrý!Až budete chtít nejstarší liposačku, tak to jsem já. Nejzkušenější, no to nevím! Když já byla i na těh víčkách.... a už po druhé :-((((Po prvné brnkačka, po druhé hrůza! Opravdu záleží, kolik anestetika vám píchnou. Mně po druhé odbyli, tak jsem protrpěla 3/4 zákroku - byla to hrůza. Ale pak mně sestřička Foldynovic bez toho, aby věděla, kde jsem byla, a jak mně to dělali vykládala o své mamince, kerá byla, a jak trpěla, a že to bylo tou koncentrací injekce - či vím, jaká ... nějaký ... kain. Já se pořád rozhoduju, jestli jít na opravu, nebo ne. Já vím (mirka okamžitě zavelí tož zajdi k doktorovi, poradí, poslouží) Jenže já se znám. Když už k němu půjdu, zas vymyslím nějakou kravinu navíc.Já už nejsem ani schopná posoudit, zda mám hrboly, nebo ne! Ta kámoška, co se na mně koukala ( která se rozhodla jít taky) byla nadšená, ale já si msylím, že by to mohlo být lepčejší. Jsem blb?

Kamča (St, 25. 1. 2006 - 16:01)

Tak jsem se mrkla k Procházkové na stránky a má tam fakt napsáno, že dělá konzultace i v Praze. Takové důležité informace nám utíkájí.Evčo, mě furt vrtá v hlavě, za co ty holky platí tu tisícovku na víc. Pochopila jsem, že řekla, že tam bude víc tuku, ale ještě bych se před zákrokem zeptala. Možná jim ojede i něco víc, co by se ti taky šiklo:-)) Za litr?:-)))Ale ty jsi prďolka, ty budeš taky jen sochařina, jak vypadaly ony?

Lůca (St, 25. 1. 2006 - 16:01)

Tak doplňuji : vnitřní+vnější st.,držáky, břicho Jen mě děsí že jsem pořád nenašla recenzi na dr. práci:-((,ani jednu co u něj byla

willinka (St, 25. 1. 2006 - 16:01)

Já vim, nemohla jsem si ale pomoct. No ale každopádně neočekávám, že na ty špeky bude krásný pohled, koneckonců něco co nás tak dlouho a hodně trápí přece ani nemůže být hezké, ne?

Kamča (St, 25. 1. 2006 - 16:01)

Není ti líto, že tam taky nejsme? Taková pěkná nástěnka:-))Kam na ty nápady chodíš?:-))

Kamča (St, 25. 1. 2006 - 16:01)

Mirko, neměla bys na nástěnce dát Sáru na první místo, když jde jako první?Hned nemusíš, stačí to, až jak ti údaje doplní Lada s Lůcou:-))

Mirka (St, 25. 1. 2006 - 15:01)

Ale jestli sis ho představovala jako krásnou anglickou slaninu nebo tak něco, tak to fakt ne :-))

Mirka (St, 25. 1. 2006 - 15:01)

Wilinko - to je drsnej humor. Až ten svůj špek v tý flašce uvidíš, tak se málem pobluješ. Fakt to není nic moc. Aspoň teda ten můj nebyl - holky měla ste ho některá hezkej?

Reklama

Přidat komentář