Reklama

Liposukce VI. pro 2006

Marika (So, 28. 1. 2006 - 16:01)

Ahojky, jak dlouho je nutné válečkovat? Kompres mám na denní nošení už dole (po 5 týdnech)....co doporučujete? MOc mě to už neba, hlavně ty výsledky....pořád nic moc a myslím že na cm to už nedoženu :-( škoda, těšila jsem se víc.

Evča (So, 28. 1. 2006 - 15:01)

Nazdárek děvčata:)Sáro, jsem ráda, že vše dobře dopadlo a že z toho máš takový dobrý pocit. Na mě doktorka při konzultaci udělala taky dobrý dojem, je taková milá. Už se těším až budeš vyprávět jak se vše hojí a jak máš krásné bříško.Holky, já mám od včerejška nějaké střevní potíže (asi jsem něco špatného snědla) a ráno jsem si říkala, že kdybych je měla ještě párkrát, tak snad ani na tu liposukci nemusím:))Já tu teď mám na několik týdnů tchýni a tchána. Tchýně právě bude hlídat děti až půjdu na lipku, takže jí jsem to musela říct. No a včera to vyžvanila i tchánovi a oni mi to strašně rozmlouvají. Já teda rozhodnutá jsem ale pořád přemýšlím jak všechno udělat tak abych předešla dalšímu rozmlouvání (nebaví mě to poslouchat). Zatím jsem to udělala tak, že mlčím a dva dny před zákrokem se ozvu s tím hlídáním:o)Já ještě něco chtěla ale nemůžu si vzpomenout co:)Tak zatím ahooj

willinka (So, 28. 1. 2006 - 14:01)

jo a nevíte prosím někdo, jestli se platí za konzultaci u doktorky Moidlové na staromáku? Zašla bych tam jenom na konzultaci, když už mám termín u Foldyny, žejo, leč u něj mám konzultaci až před zákrokem, tak si chci ještě zkusit zajít někam v Praze, co si myslí o těch mých partiích ;-)

Jája (So, 28. 1. 2006 - 12:01)

Nazdárek děvčata,Sáře přeji příjemnou sprchu :o), Wilince klídek na webovky, Ladě děkuji za přání hezkých snů ( ty hrůzy se dějí asi v návaznosti na práci ), Kamče příjemnou hru karet ( doufám, že si dnes zatrsáš ), Mirce a Daně ještě jednou děkuji za rady s kolegou ( je to blbec nevychovaný ), Pájo, dej vědět, jak jsi se rozhodla.....Bože holky, já už nevím komu všemu co k víkendu přát, tak ty které jsem zapomněla jmenovat, moc se předem omlouvám, těm přeji také krásný víkend a klíďo se ozvěte, alespoň se pro příště polepším.Jo včera se mi ozval bývalý šéf...třeba se z toho vyvrbí nějaká nabídka, protože to není samo sebou ( no kéž by, připadám si jak zakletá princezna ).Jo a mám opět amok, dnes bych opět potřebovala odsát zase víc oblastí ( takový pocit já mám ), už z toho tolik necvokařím, už jsem si zvykla.LADO: dáš mi pak vědět, jaká byla ta kolena, ať o tom přemýšlím, jak o tom přemýšlím, asi budou muset pryč. Škoda, že je nebere rovnou s vnitřními stehny, protože stejně tím směrem ten tuk teče, čili pak bych toto vůbec nemusela řešit...šla bych rovnou a dobrovolně. ( Proč já to vlastně tolik řeším ). Zatím...dobrou chuť pokud právě obědváte.

willinka (So, 28. 1. 2006 - 12:01)

přeji všem dobré..mno teď už skoro poledne. Omlouvám se, tento týden jsem neměla moc času to tu pročítat, ale teď se do toho dám, a taky se vrhnu na tu naši webovku. Jste totiž velmi nebezpečné, píšete o 106, tak abych to stihla než tady bude 1500 příspěvků ;-). Tak zatím se majte krásně, papa

Sára (So, 28. 1. 2006 - 11:01)

Ahoj holčiny, všechny vám moc zdravím,nestíhám číst,co jste tu všechno probraly. Takže včera jsem byla u dr. Procházkové na břichu a jsem O.K. Jsem taky z Prahy a vezl mě přítel-tam (do Jihlavy)jsem řídila já, ale s klidem můžu říct, že bych to zpátky odřídila sama, párkrát jsem ho talčila na pumpu, že se vyměníme, ale jelikož on řídí velmi málo, tak byl šťastnej, že jsem ho nechala u volantu :-)) Ve 13 hod. jsem odjížděla od doktorky a v 15 už si vařila doma kafe, v 16 přijel mladej z lyžáku, tak jsem frčela ještě pro něj a nakládala lyže a kufr :-) Večer mělo břicho tendenci bolet, ale vzala jsem ibuprofen a spala celou noc. Teď dopoledne už tekutina neteče, jen šíleně smrdím :-))) tedy ten zaschlej a špinavej kompres, ale večer už mám povolenou rychlou sprchu a kompres druhý čistý, tak se těším. Jinak paní doktorka je skvělá, jsem z nadšená.Napouští velmi pomalu a povídá s vámi, takže jsem byla opravdu v klidu. O všem co dělá vám říká, takže nemáte strach, co teď přijde a jestli to bude bolet.Odsávání už bylo v pohodě, samozřejmě že místy trochu někde něco zabolí, nebo je to nepříjemné, ale vidina hezkýho těla a tuku v lahvi :-) všechno zlý překryje.Evčo, večer ti napíšu mejlík, teď už musím od PC, za zády mi zuří synek...má na chatu rande :-))Všem pěkný víkendík a čekatelkám: žádný strachy, holky !

Kamča (Pá, 27. 1. 2006 - 22:01)

Dobrou:-))

Kamča (Pá, 27. 1. 2006 - 22:01)

Teda ta Kája jo!

Kamča (Pá, 27. 1. 2006 - 22:01)

No já nevím, neměla by mít hezké sny nejen Jája, ale i Sára?:-)Na holátko u bříška určitě nemusíš!Sára, Jája, Pája,... Kajko, nechceš se přejmenovat na Kája?:-)))To se mi moc nerýmuje:-)))

Kamča (Pá, 27. 1. 2006 - 22:01)

Já jsem taky chtěla jen spodní, horní mě šlo vždy nějak vycvičit. Kolikrát mi babička říkala, ať už necvičím. Pak jsem si v Havířově sedla a udělalo mi to tři pneu. Měla jsem úplou halenku a paní Foldynová mi říká: " Vidíte? To je ono, spodní půjde pryč, ale tady ty faldy vám zůstanou. Ty musí taky pryč." Tak šly a je to O.K.Jinak to vypadá, když si sedneme a jinak v zrcadle.

Lada (Pá, 27. 1. 2006 - 22:01)

Už tu začíná kroužit manžel, tak já jdu, Fantomas už asi skončil.Tak se mějte, dobrou :-)A tobě, Jájo zvlášť, hezké sny (bylas to ty, viď ?).

Lada (Pá, 27. 1. 2006 - 22:01)

Jo Kamčo, prosím o odpověď: na to břicho musím být dole "na holátko" - tedy úplně ? Dík.

Lada (Pá, 27. 1. 2006 - 21:01)

A jak Sára, snad se nám zítra ozve. Lejlo, ty už to máš taky za pár ! Ty se máš !

Lada (Pá, 27. 1. 2006 - 21:01)

Kamčo, tak už to vidím, že mě nemine i to horní břicho :-((( Ach jo. Ale jen ať to jde pryč, že jo ? Za Češky na jaře krásnější !!!

Lada (Pá, 27. 1. 2006 - 21:01)

Čauky Kamčo,teda mě tady dneska někdo sledovat, tak si o mně myslí, že jsem blázen. Ten tvůj vtip je teda fakt dobrej (opět hlasitý smích v uzavřeném pokoji s jednou osobou).

Lada (Pá, 27. 1. 2006 - 21:01)

Willinko, jsi neskutečně šikovná !

Lada (Pá, 27. 1. 2006 - 21:01)

Jájo, vím, že jdu už s křížkem po funuse (problém s kolegou), ale beru tuhle společnost (Liposukce VI) jako skupinu spřízněných duší - a o těch vždycky máme vědět to, co je trápí i to, co je těší. S odpověďmi souhlasím, nenapsala bych nic jiného. Jo a ta rada Dany: "Promiňte, co jste to říkal ?" - ta je teda fakt skvělá (zatím jsem neměla ve svém repertoáru - ale už ji zařazuju !!!)Jsem sama v pokoji a jak jsem to četla, normálně jsem se tady nahlas řehtala.

Kamča (Pá, 27. 1. 2006 - 21:01)

Teda taky začíná u vás být zase taková zima? Děs. Napadá mě vtip:Příjde pán do obchodu a říká: "Dobrý den, máte zmrzlé držky?" Paní prodavačka se jen zamračí a odpoví: "Nééé, my si tady topíme" :-)))))))))))))

Kamča (Pá, 27. 1. 2006 - 21:01)

Ahoj Laduš, v telce je reklama, tak nakukuji. Vidíš, na tu hospitalizaci jsem zapomněla. Pájo, myslím si, že to určitě jde. Na pokoji je telka, paní Foldynová je skvělá, určitě to jde. Třeba si s tebou zahraje i karty:-)))To teda nevím, kecám. Blbnu, teď doma furt hrajeme černého Petra:-)))

Lada (Pá, 27. 1. 2006 - 21:01)

Holky, děkuju za odpovědi.

Reklama

Přidat komentář