Reklama

Liposukce VI. pro 2006

Lůca (St, 18. 1. 2006 - 21:01)

já jsem se sem nemohla pěkně dlouho dostat. zavolám mu až po :-) protože na pokoji bych to pak sama nevydržela :-). a platím si to sama, takže z toho ani tak strach nemám, ale ... měla bych to možná spíš spořit na svatbu (jestli tedy po ještě nějaká bude) vlastně měla by být protože budu mnohem hezčí a lehčí :-)

willinka (St, 18. 1. 2006 - 21:01)

...Jako skutečně hladový!!

willinka (St, 18. 1. 2006 - 21:01)

nene Kamčo, jsem z5 a už tu zase kroužím jako hladový šakal(ne jako hladový :-))

Kamča (St, 18. 1. 2006 - 21:01)

Ne, vy jste zimní medvědi, protože všichni chrníte:-))))Chodím co chvíli nakukovat a straším tu sama:-))

Kamča (St, 18. 1. 2006 - 21:01)

Ono se to někdy plete, pod okny se mi pasou bažanti, honím trpaslíka, střílím medvěda, kolem chodí kocour, uspávám kuřata a do školky vodím drůbež. Někdy jsem jelen, jindy sova a někdy čučím jak tele. Jo, jo, to jsem já a má rodina:-))))A vy jste kočky!!!

Kamča (St, 18. 1. 2006 - 21:01)

Já nevím. Před ti to může ještě rozmlouvat, zakazovat, nebo něčím podmínit. Po už může být jen naštvaný a nezbývá mu "nic jiného", než se s tím smířit. Někdy je dobré tutlat cenu a stále opakovat, jak to bude krásné a jak jsi to potřebovala a že chceš být krásná vlastně pro něj, atd. Možná ho můžeš nenápadně naťuknout. Máš na to ještě měsíc. Ale nenápadně. Takové to: ach jo, jak já bych si přála, co bych za to dala, viděla jsem, slyšela jsem:-))))))))))A nejlepší je, ho navnadit, aby řekl a co kdyby si do toho šla? Klasika! Musí na to přijít on! Ale hlavně nenápadně:-))))))) Už jedou zas Homolci, pa. A buďme na sebe hodní:-)))))))))))Kdo bude zlobit, půjde klečet do kouta:-)))))))))))Já se bavím!

Jája (St, 18. 1. 2006 - 21:01)

Kdybych byla Lůco na tvém místě...sdělila bych to těsně před...anebo hned, zaokrouhli cenu :o) a buď nebude souhlasit nebo bude, já jsem vždy pro připravení bojového pole před, akorát je fakt, že partner je v pohodě a moje ulítlé nápady bere a tento mi odsouhlasil ( patrně mi nechtěl říci, že se mu na mě něco nelíbí a já to vyřešila za něj...teď mi dokola opakuje, že se mu jako líbím takhle...ale z očí mu kouká...už se na to těším ...mávám nad tím rukou a jsem šťastná že to takhle vzal, na druhou stranu, měla bych na něj být trošilinku naštvaná, že mi jaksi neřekl, ne nechoď ty to nepotřebuješ, stejně bych šla...ale to bych toho chtěla moc )Tak já tomu dám závorku, jako že dodatek a nakonec je závorka větší jak...no nic.¨Kamčo tak ta kuřátka jsou tvé ratolesti, já debil si včera říkám, ježišikriste, s čím to spí a říká tomu slepice...tak jsem se právě sama sobě zasmála

Lůca (St, 18. 1. 2006 - 20:01)

nejen že začínám být závislá na kalendáři a pořád přepočítávám kdy už to přijde ale také na "doktorce" co se tady zase nového šustlo.už se těším že se budu moct svěřit alespoň Vám. Silně to tutlám a nevím jak to šetrně sdělit příteli (před či po) :-((

Kamča (St, 18. 1. 2006 - 20:01)

Já jsem tu!! Jenom odbíhám, drůbež jde hajat, tak se furt ozývá, mamí sem, mamí tam:-)))

Kamča (St, 18. 1. 2006 - 20:01)

Já ti Katko nevím... možná začnu cvičit a zkusím je jen zpevnit. To bude ono! Dala jsem si na bazén černé plavky vcelku, tak jsem se po dlouhé době prohléhla. No vrchní půlka vypadá dobře. Naštěsti jsem po dětech přifoukla airbagy, (cha, chá, už nejsem plochodrážník) teď jsem se zbavila toho špekouna, mám pas, který jsem nikdy neměla. Ale dole mám pocit, že se mi to začíná třepat. Za to ale může Šimek:-))To on hokynář mi moje kuřecí stehna pohanil a já je teď pořád nenápadně okukuji. Vždy jsem měla zadek v nedohlednu, záviděla hrušky, nohy jak nitě a když mi to naroste, tak se mi zdá, že se to třepe. Tak si jdu dát dvojku, ať se mi líp spí. Jsou tam Homolci, tak se jdu bavit:-))Při pohledu na paní Růžičkovou se mi zas udělá dobře a v klidu půjdu hajat. Skvělá herečka!

willinka (St, 18. 1. 2006 - 20:01)

no jo Jájo, koukám že se to tu moc nehejbe. Kamčo, to tě zase odstřihli? Všiváci ;-)))

Kamča (St, 18. 1. 2006 - 20:01)

Jo! Jako že tam ty ženský hrabou:-))) Tak je gól a já furt přemýšlím, co to je? Moje sestřenice má teda taky hrabák, ale tam se nehrabe, má to ramínkách, a u nás se tomu říká sekáč. Taky blbý název, jako že se mnou ta malá cena sekne?? :-)) Ježíši, vidím medvěda, jdu si pro vzduchovku!

evina (St, 18. 1. 2006 - 19:01)

Neboj, dají mimina spát a začnou se tahat o internet s těmi staršími:-) Já jsem na tom bez mimin stejně. Kamčo neboj, jsem výhradně monogamní, ale ty mě vždycky rozšklebíš až mi slzičky vyhrknou:-) Aspoň jednou za den se pořádně zasměju:-)S těma nohama, mě se zatím zdá, že břicho bolelo míň. Nožičky bolí při chození při sedání, při nastupování a vystupování do auta atd., a to mám jen vnitřní stehna. Co Laduš, tebe to v běžném provozu nebolí? Fakt je, že teprve zítra to bude týden, tak co chci, že?Tak já už musím, hezký večer, běžte brzy spinkat, ať jste zítra svěží:_))

Katka (St, 18. 1. 2006 - 19:01)

Kamco, muzes mi prosim vysvetlit, co ze s tema stehnama chces? Prifouknout? Vytetovat na ne obrazek? Jinak nechapu :-))A uchyl jsem taky. Taky ostatnim "ordinuju" liposukce a v lete zas na stihlych zenach hledam dirky po kanylach :-)))

Jája (St, 18. 1. 2006 - 19:01)

Já mám pro strach uděláno...jaktože se tu vždy tolik píše, když nemám čas a když ho mám, všichni večeří nebo co.

evina (St, 18. 1. 2006 - 19:01)

Já tě normálně miluju. Zase brečím smíchy)))))))))))))))) Hrabák je second hand:-))

Kamča (St, 18. 1. 2006 - 19:01)

Hoj, hoj, musím se přiznat, je ze mě úchyl. Sedím na okraji bazénu a očumuji druhé ženské. Říkám si, ta by potřebovala to a ta zas to, ta už nic, hmm, ta má dobré břicho, ale zas přifouklé nohy, ženská co měla krásný nohy, zas před sebou valila špek. Tak jsem si tam seděla, jedním okem hlídala dceru, druhým měřila stehna na centimetry.Pak jsem si začala říkat, jestli si náhodou taky neskočím na vnějšky, ale teda chuť žádná. Ikdyž by to proti břichu byla asi jen "moucha", nechce se mi. Naštěstí připlaval manžel a říká mi. To je co? Není ti to hloupý, takhle si tu vysedávat na krajíčku, když ostatní jsou po krk ve vodě. Čučím na něj nepřítomně a říkám, už tu plánuji 15 minut stehna. Odpověď byla jasná předem. Tak na to zapoměň! Tak zas nic. Jo, Dana mi ubírá úplně ve všem. Nevěřte ji! Já nevím, co je to hrabák. Hrobák bude asi blbost, proč by sis na hřbitově sundávala kabát.

evina (St, 18. 1. 2006 - 19:01)

Díky:-) Taky budeš, zítra mám pneu 5 týdnů po a jsem zamotaná ve dvou kompresech. Začni se těšit a přestaň se bát. Cos potřebovala víš, tak teď vzhůru k radostným zítřkům:-))

Jája (St, 18. 1. 2006 - 19:01)

Congratulation...

evina (St, 18. 1. 2006 - 19:01)

Čauky ženský,dneska v hrabáku jsem rozepla bundu a paní si kecla na zadek:-)))))Huráááá!!!!!!!!!!

Reklama

Přidat komentář