Reklama

Liposukce VI. pro 2006

Jája (Po, 23. 1. 2006 - 09:01)

Hezké zmrzlé dopoledne...Už jen ani ne měsíc a jdu...doufám že mé těšení nepředčí mé očekávání...to bych nebyla ráda...Ženský dělo se Vám v tom čekání také to, že jeden den jste chtěly vycucat např. 3 oblasti, druhý ještě víc...pak nějak přišla fáze, že už jste chtěly jen dvě oblasti...Já se hrozně zkoumám, no a potřebuji opravdu potřebuji pryč vnitřky a držáky...no ty vnější jsou jen třešničkou...ale možná bude chtít i kolena...jenže...já už fakt nevím...já se z toho zblázním....Jsou tyhle pocity v normě....hááááááááááááááá

Mirka (Po, 23. 1. 2006 - 09:01)

Čauky, jsem tu.Tomu nažhavení se vůbec nedivím. Těšit se na nový krásný tělo je víc než těšit se na dovolenou nebo novou pračku.

evina (Po, 23. 1. 2006 - 08:01)

Ahojky ženský,já jsem čekání snášela si myslím dost dobře. A přesto mi manžel vyprávěl, že jsem v noci u něj pod polštářem hledala nějaké hadičky:-))

Dana (Po, 23. 1. 2006 - 07:01)

no prostě - úplně normálka!!! :-)zažily jsme to všechny!

lejla (Ne, 22. 1. 2006 - 22:01)

Ahoj Mirko, není co závidět!!!!!!!!!!!!!!!!!Už asi od 15.prosince nad tím přemýšlím a od 29.prosince, co jsem byla na konzultaci, tak nespím-kecám-spím, ale zdá se mi jen a jen o tom, myslím na to kudy chodím, mám strach a zároveň se těším - a mám strach, že výsledek nebude.... atd. je to šílené šílenství.

Mirka (Ne, 22. 1. 2006 - 20:01)

Čauky všem!Jájo - s tím jaks psala o těch prioritách - tak naprosto souhlasím, depka už přešla. Jinak ty Jájo, společně s Wilinkou, Lejlou a Lůcou - normálně vám to čekání závidím. Jsem sice ráda, že to mám za sebou (s výsledky spokojená), ale to netrpělivý čekání mělo něco do sebe. Ač žena již něco zaživši, byla jsem netrpělivá jak malá holka. A strašně jsem se těšila. Lůco - gratuluji, žes přesvědčila přítele. Mně se to u manžela nepovedlo, ale nesl to nakonec statečně. Lado - s těma striema, už nevím, který doktor mi to řekl, to bych kecala. Já jsem totiž při první lipce před šesti lety byla u prim. Vřeského - z FN Ostrava Poruba, a před rokem na jaře jsem šla na tři konzultace - opět k tomu primáři, co mi dělal vnější stehna, potom k jednomu doktorovi - je z FN Olomouc a zaboha si nemůžu vzpomenout na jeho jméno a do třetice do Havířova k dotoru Foldynovi. Navíc jsem ještě telefonovala s dr. Šimkem z Olomouce. Nejvíc mě přesvědčil ten Havířov. Asi je nejlepší si obejít těch klinik víc a udělat si vlastní dojem.No ale tím jsem chtěla říct, že už fakt nevím, který z nich mi říkal o těch striích. Ale to je šumák, já myslím Lado, že doktor tě viděl a určitě ti neporadí blbě. A naprosto souhlasím, jaks psala, že pas je asi vidět nejvíc. Cítim se jako zamlada, když jsem měla pas jako vosa.Holky včera jsem byla na plese a měla jsem tisíckrát lepší pocit než loni. Nic narvanýho, nic mě netísnilo, určitě mi to slušelo. Danuš, tak ty seš už 3 a půl měsíce po břichu? Toto uběhlo a z 91 na 76 cm, to je faktazie. To já z 83 na 76.Kdy půjdeš na kontrolu k doktorovi? Měla bys mu to břicho ukázat a poradit se s ním. Já jsem teď spokojená nejenom s tvarem, ale i povrchem. Elo - je dost doktorů, kteří ti udělejí celé břicho i s pasem zaráz. Já na těchto všech oblastech byla v dubnu. Dovolená stačí jeden den. Když si to naplánuješ na čtvrtek, v pátek dovču a v pondělí pofrčíš v pohodě do práce. Délka nošení kompresu je odvislá od toho, kolik špeku ti budou odsávat. Holkám, kterým vycucli málo a jen jednu oblast, tak byly v kompresu třeba jen 2 týdny. Pokud toho budeš chtít hodně, tak potom je třeba počítat s délkou od 1 do dvou měsíců (taky dle věku).Bolest při výkonu žádná, první noc při otáčení - což spraví jeden Ibuprofen. Ordinace na severní Moravě si najdi na netu - je jich několik. Jejich hodnocení si přečti pozpátku v Liposukcích. Nejvíc je tu chválen Havířov a Jihlava. Ale to je možná náhoda, že se tu sešly holky zrovna od těchto doktorů. Já jsem se při rozhodování řídila na prvním místě kvalitou, na druhém cenou a na třetím místě vzdáleností.

lejla (Ne, 22. 1. 2006 - 19:01)

Ahoj holky,dlouho jsem tu nebyla tak vás zdravím, Četla jsem teď asi hoďku, tak to mám vše pomotané.Ve středu jsem byla v Havířově na krev, snad výsledky budou dobré, ne? Elo,asi na to, na co chceš jít ty, jdu já prvního, tak pak ti dám vědět, ale teď spíš stále jen čtu příspěvky holek, které už to maj za sebou. Já jsem čekatelka-už měsíc-a je to dlouho. Jestli se rozhodneš, objednej na co nejbližší termín, to čekání je hroooooooooooooooooozné.

Jája (Ne, 22. 1. 2006 - 18:01)

Jé, to bylo pro Elu...Já to zapomněla připsat...každopádně...vydrž tuto diskuzi sledovat déle...o víkendu jsem moc písatelky nepřispívají...za to v týdnu poradí.To já budu moci až tak za ten měsíc...to budu mít po...ale jdu na Moravu k panu Foldynovi...zatím nemám vlastní zkušenost, pouze při objednání k zákroku telefonicky a ( byli ke mě logicky milí a byli sympatičtí .)Chci tři oblasti a dva kompresy...se zipem a natahovací bez zipů. Mělo by mě to stát 1. oblast 10 000, 2. 5000 a 3. 5000 + kompresy 3500.Takže 23 500 pakliže ke korekci nebude přibrána ještě jedna oblast...

Jája (Ne, 22. 1. 2006 - 18:01)

Hehehe, já to mám za měsíc už dnes...už pomalu ty své špekouny připravuji na trvalo odluku také...já je opravdu zahřívat ( darmožrouty nemusím ).Více oblastí udělají...do 30 000 tisíc se také dá vejít...nejlepší radu, kterou ti mohu dát zkus vyhledávač a zkus příspěvky pořádně prolézt...já ti poradit nemohu, teprve se na lipo chystám...

willinka (Ne, 22. 1. 2006 - 17:01)

teda, já tu dva dny nejsu a jak se tu rozjíždíte! Moc gratuluju Lůco, teď už se můžete těšit spolu ;-)). A jinak, zítra je 23. a to znamená, že se přesně za měsíc budu loučit se svými špíčky! Mno hoši, bude se mi po vás OPRAVDU stýskat!

Dana (Ne, 22. 1. 2006 - 17:01)

MNĚ TO VYPADLO! kočička, kterou mám na klíně se prošla po klávesnici - z ničeho nic...takže po té první mám pořád jednu jizvu jako po slepém sttevě.Pořád nemůžu uvěřit, že už nemám tu šílenou pneu. Byla jsem koncem září. Akorát mám ještě zatvrdlinky, ale to prý u břicha bývá - na delší dobu - a taky už mám věk. A taky mně toho bral poměrně dost. Když tosečtu, s tou první ( ale tam tomu moc nevěřím, tam mně řekli, že mně brali 950 ml, u t druhé jsem VIDĚLA že dva litry, kromě tumescenční tekutiny. tojsem viděla na vlastní oči. Prvn nádoba na dva litry na dně, teda vespod tekutina, pak hustý tuk - nádoba byla dvoulitrová, a brali další, a tam byla taky tekutina, a za ten tuk, asi půl litru! Sama bych nevěřila, kde se to ve mně vzalo.Ale úbytek 15 cm ( na váze NIC!!!!) o nečem svědčí.neboj se, ale fakt záleží, koho si vybereš! Proto sedm krát měř, a jednou řež!Jetli to tady čteš, tak sama vidíš, jaké jsou rozdíly. A ještě něco.Nevěřím, že v Cesku je jen jeden výbrný lékař. Je jich určitě víc! A těch druhých taky! Ne jen jeden, ale určitě zopár jich je. Je to jako s přírodními léčiteli. Dobrých je málo, výborných jako šafránu, ale jsou. Jen je najit,že..Jestli tady každý řekne nebo n apíše svou zkušenost,osobní ( či nejbližších), je to to nejlepší, co pro sbe můžeme navzájem udělat. A pak se taky povzbuzovat, a líčit svoje pocity, protože když uvidíš, že stejné mají další, uklidníš se, protože časem se to lepší a lepší!

Dana (Ne, 22. 1. 2006 - 17:01)

Byla jsem na severní Moravě, horní dolní břicho plus pas ( držáky, já nevím, bral mně ten pas až dozadu), platila jem 10000 tis hotově a 10 splácím po 2ts měsíčně, Nebolelo to vůbec! fakt ne a su taky srab, ale nebála jsem se, protože jse byla půl roku předtím na spodním břichu v CA nejen, že se nepovedlo ale bolestí jsem šílela .. a pak jsem přišla tady, a po podrobném zkonzultování tady s těma bezva babama jse šla.¨Dělal mně to ve čtvrtek tučším, a vzala jem si dovolenou do neděle, ale zbytečně. Kromě prvního dne, kdy ze mně vytékala tekutina - to bych v práci asi nebyla moc IN. Dšělám s lidma. Přede mnou byla kolegyně tamtéž na pět oblatí ( stehna tam i tu, zadek, boky - a co já vím, kromě pasu a kolen všechno, celý spodek - a já to viděla, výsledky, hojení, bolesti ( a t e větší srab, jak já!).Jsem nadšena, protože po té první v CA jsem byla úplně zdepresněna. pO TÉ

ela (Ne, 22. 1. 2006 - 16:01)

Zdravím všechny, jsem úplný nováček (a zatím neznalec liposukce) a hned budu otravovat ochotné s nějakými otázkami. Trápí mě břicho horní i dolní, a hlavně držáky,jak to tady nazýváte, to je to,co trčí do boku vedle břicha a notně překáží, že? No, proto se chci zeptat,má-li s tím někdo zkušenosti, jestli se to dá udělat najednou. A potom,hlavně mě zajímá, jestli jste si brali dovolenou myslím "na potom", kolik dní mám počítat s absencí v práci, jak je to s kompresem,a jestli se mám bát bolesti. Jsem totiž srab. A prosím, jestli někdo z vás byl na sev. moravě a zrovna na těch partiích, tak kde a jak jste byli spokojeni. Já vím, chci toho moc, ale než se pro něco rozhodnu,musím vědět do čeho jdu a nejvíc se dozvím od lidí, co to zažili. A ještě - 20 - 30.000,- by mi na to mělo stači, ne? Díky moc za odpověď.

Dana (Ne, 22. 1. 2006 - 12:01)

ahojky! tak jsem vá za přelouskala, na na konci zapoměla, na co jsem chtěla reagovat - no skleroza tara su.Mirko! Tak já mam ai tu kýlu! :-)Mám to pořád tvrdý! Sice tvar super, ta stínohra" je až k neuvěření! ale když 100W žárovkou posvítím, hrboly, hrboy, hrboly... Jinak hlásím SVOJE míry přes pas před a po.91/76.toje docela hustý, co? Ale těch 76 po ránu, než se nacpu. Pak se neměřím,.:-))Já toho nelituji vůbec, naopak, lituji, že jsem eška dřív, jak ten břuchanec začal bobtnat! Odhaduji tak před pěti lety. V rozpuku jsem měla míry 95, 60, 95. A najednou 95, 92, 95 - no to bylo na šlak trefení!Jenže dneska jsem si uvědomila, že mně táhne na šedesát :-), a ž jsem asi zvrhlá. Jen MIREČKO, furt řeším, zda jít na opravu nebo ne! Moje břicho - nooo, bříško, připomíná to tvoje, kdxž jem tě viděla. Takové ty nerovnosti - zmizí to sakra, nebo co?Jinak novinky: Mám doma zimu, a máme nového pejska! Malého boxera - jsem z toho posraná blahem! je nádherná, tak doufám, že až s ní budu choit hodinové štreky a běhat, tak se i vzpružím na duchu. Jdu se znovu kouknout na to své vlnobití. V šatech a v plavkách v celku ale bomba!Teď lituju všech věcí, které jsem vyhodila, že už je nikdy! nezapnu. Teď bysem zapla...ale já tenkrát usoudila,ž život už je v pérd...., zenit mám za sebou, je po sezoně, a je třeba nakoupit volné hnědé šaty a boty na mechové podrážce :-)))))

Jája (So, 21. 1. 2006 - 21:01)

No vidíš Lůco, to je super, že? Oni to ty naši chlapi překousnou, protože nás mají rádi...:o)Ten můj poprvé vykulil oči, podruhé řekl, fajn ale jenom na vnitřky stehen, tam to je třeba. No když jsem mu vyjmenovala vše co chci, řekl, že mu budu muset říci, kde si koupí zbraň na případné zájemce o mou osobu...řekla jsem mu, že na to jdu kvůli sobě a také protože se před ním kvůli těm špekům stydím...jak to bylo přiblíženo ke sféře milování...tedy jaksi, že mám určitý blok, o kterém neví, ale mě to vadí...hned byl pro a ve finále mi nabídl odvoz, dovoz, následnou péči...teda spíše společnost...alespoň vím do budoucna, že se na něj mohu spolehnout.Tak ať ti konzultace dopadne.

Lada (So, 21. 1. 2006 - 21:01)

Tak dneska konec, zítra ahoj !

Lada (So, 21. 1. 2006 - 21:01)

Mirko, ještě děkuju za reakci i za vyjasnění autorských práv pojmu "podprsenkovníky".

Lada (So, 21. 1. 2006 - 21:01)

Marcelo, tak jsem ten tvůj předchozí dotaz našla. Nereagovala jsem na něj, protože se týkal spíš břicha, a to já dělaný nemám.

Lada (So, 21. 1. 2006 - 20:01)

Mirko, ty jsi byla v Havířově ? Mě na tom mate totiž to, že jsem si myslela, že u mě je to spíš na tu abdominoplastiku - a do tý bych teda nešla - když jsem viděla ty jizvy přes celý břicho. Tu lipošku mi nabídl právě sám doktor na vyřešení mého problému. No budu ještě shánět informace (jako Číslo 5).Lůco, blahopřeju.Marcelo, tebe jsem nějak nezaregistrovala, takže nevím, na co jsi se ptala předtím, ale teď ti odpovím. Míry před a po lipce pasu: 74/69 cm a jsem 3 neděle po zákroku (v pondělí 23.1.). Píšu to z hlavy, tak doufám, že se nepletu. Pravdou ale je, že úbytek v pasu byl vidět nejdřív a byl a je nejvýraznější (ve smyslu vylepšení postavy - udělá to strašně moc !) Ty už jsi byla nebo jdeš ?

Lada (So, 21. 1. 2006 - 20:01)

Ahoj,Willinko, ten Kinedryl mě nenapadl. Ono mně totiž nebývá špatně nikde (autobus, vlak, auto), takže jsem byla nepřipravená. Určitě to stojí za dotaz (jestli se to dá kombinovat s těmi léky před zákrokem).

Reklama

Přidat komentář