Reklama

Liposukce VI. pro 2006

Jája (Pá, 20. 1. 2006 - 20:01)

No jo, ale jak nám ta Lada bude spát, na břiše to nepůjde, byla by opřená o kolena...na zádech také ne...to by zas bolely podprsenkovníky...Jééé, tu polohu bych chtěla vidět:o)

Jája (Pá, 20. 1. 2006 - 20:01)

Lado, tebe už nic nebolí, že...:o)Gratuluji, menší kalhoty jsou určitě dobrá odměna za ty nervy...Ať ti ta kolínka vyjdou na únor, držím všechny čtyři.Já budu šťastná, když na mě ty mé kalhoty budou opět plandat jako dřív a nebudu v nich narvaná jak svlíkací párek...Rovnou se tě Lado zeptám, i když teda je mi to blbé, no prostě, ty máš patrně kompres, co dají i mě, kam až ti jde na nohách, kdyby náhodou pan doktor řekl, že s tím množstvím z vnitřků pohne když udělá zároveň i kolena...( já už jsem tak nedočkavá, že se za chvíli budu ptát, jak se kompres navléká, takže za tenhle dotaz se ještě tolik nečervenám :o)... ). Myslím, že jsi stejně vysoká jako já ( 170 cm ) a já mám velikost M...i když sportovní značky mě v rámci motivace lichotí na S, vlezu do obchodu pro modelky a mám ihned L. Ale jsem tabulkové M.

Lada (Pá, 20. 1. 2006 - 20:01)

Ahoooooj Willinko, s tím tvým artefaktem ve skříni - jestli to je o 1 - 2 čísla, tak bych tomu věřila. Pojem podprsenkovníky tu zavedl někdo přede mnou - a já tím myslím to vzadu. Vepředu se mi nic nedělá. Mám větší prsa, potřebuju podprsenku, aby mně ty prsa držela a jak se to opírá do zad, tak tam vždycky vylezou takový bouličky. Ono to není moc, ale kdyby to tam nebylo ... bylo by to lepší. Myslím že Dano (nebo Mírko ?), to v tom pěkně jedu, co ?

willinka (Pá, 20. 1. 2006 - 19:01)

tak podprsenkovníky, to je dobrý, to jsem ještě neslyšela ;-)! počkej, myslíš vepředu nebo vzadu?

Lada (Pá, 20. 1. 2006 - 19:01)

Vlastně ještě jedna čekatelka - Martina. Ty jdeš na paže, viď ? My už doma probíráme, že by bylo dobrý, kdybych šla ještě na "podprsenkovníky". To by se mi taky líbilo, kdyby se mi pod podprsenkou nedělal ten faldík. Asi se na to pozeptám, až tam budu.

Lada (Pá, 20. 1. 2006 - 19:01)

Jo Kamčo, já nevěděla, že máš pražskýho krysaříka. To jsou borecký psi. Někdo nemá tyhle malý plemena rád, ale věřím tomu, že umí dělat radost stejně jako velký psi. Mně se líbí, líbí se mi i dlouhosrsté čivavy, ty jsou taky rozkošný.

willinka (Pá, 20. 1. 2006 - 19:01)

ahoj Lado, tak to je bezvadný, to v tom s evinou jedete spolu! Já už se nemůžu dočkat, ve skříni mám jedny džíny které považuji za hlavní artefakt. A pokud se do nich po lipce narvu, tak to bude...no super pocit, ale těžko ho popsat teď, že?!

Lada (Pá, 20. 1. 2006 - 19:01)

Evino, taky ještě blahopřeju k těm šatům :-))))

Lada (Pá, 20. 1. 2006 - 19:01)

Evino, odpoledne jsem ti odpovídala na tvůj předešlý dotaz, ale náhodou to přesně vyšlo. Jenom dodám, že mně to taky leze na nervy, ale musím se k něčemu přiznat: dneska jsem strávila po dlouhé době asi hodinu před zrcadlem a zkoušela si věci zezadu ze skříně. Ty tam byly schovaný z nějaký sentimentality. Např. kalhoty, ve kterých jsem jezdila za manželem na vojnu (tzn., že jsou 19 let starý), elastický šaty, ve kterých jsem nastoupila s 53 kg po mateřský do práce. Holky, já to všechno můžu mít (teda do těch kalhot ještě musím zapracovat, ale vejdu se do nich !). Je to úplnej sen ! To totiž není možný zhodnotit penězma takový pocity. Je to fakt neskutečný. A holky čekatelky přeju vám, ať to zažijete taky. On si člověk nějakou bolístku přitom odkroutí, ale všechno to stojí zato !!!

Lada (Pá, 20. 1. 2006 - 19:01)

Lůco, ty jdeš v úterý na konzultaci ?Jestli jo, tak se těšíme na velké vyprávění.Holky, nebudete tomu věřit, ale dnes jsem se objednala na kolena !!! Těším se a nemůžu se dočkat - opět jsem se zařadila mezi čekatelky ! Willinko, Jájo, Lůco (snad jsem nezapomněla na žádnou) jsme v tom spolu !!! U mě snad vyjde termín taky v únoru.

Lada (Pá, 20. 1. 2006 - 19:01)

Holky ahoj, odpoledne mě to zase vyhodilo, pak ještě nějaké zařizovačky, takže jsem tu opět až teď.

Martina (Pá, 20. 1. 2006 - 18:01)

Ahoj holky zdravim Vas jen tak v poklusu, za chvili zase musim bezet :o( nemam cas si vas ani precist, ale v nedeli se k tomu jiste dostanu. Kamaradka dneska slavi narozeniny, ale nakonec tam pojedu autem, protoze predstava, ze se v noci potrmacim pres pul Prahy tramvaji me desi a tak ozelim alkohol....a budu pit vodu a dzus :o) oboji bohuzel mit nemuzu :o))Jajo ja si dneska pujcila SPY od kolegyne kdyz jsem obedvala a za celych asi 20 stranek jsem se nic nedozvedela, jo jen, ze Hanychova (dcera Zilkovy si chce nechat prisit usi ......), 30,- je to vazne vyhozenych.....mam rada casopis PULS a ZENA a ZIVOT to nejsou takove bulvary, ale prevazne ctu stejne noviny na internetu.Ony maji hodne celebrity odsate nozky a zadecky a briska,.....jisty pan doktor mel sbírku fotografii znamých osobností....napr. Dáda Patrasová me prekvapila dále pak pí. Švandová, modelka Vránová-Kloboučková, Brožová atd. atd. no chceme byt vsechny krasne a je nejaka ta koruna vubec nemuze bolet.Krasny vecer paKamčo: zitra napisu na mail ahoj :o)

Jája (Pá, 20. 1. 2006 - 16:01)

Nazdárek, už asi vím, jak bolí lipo zadku...já jsem se hezky rozplácla na chodníku, opravdu krásně ( zaplaťpánbůh tam nikdo nešel, takže jsem si tu bolest mohla dosyta vychutnat a pak se i zasmát ). Lůco, gratuluji, partner vypadá, že jde dobrým směrem, to je fajn.Jo a ženský, dnes jsem si koupila SPY ( spáj :o)...), protože jsem byla na sosání krve a čtu si...najednou vám narazím na stránku řešení plastik těch našich "selebrit", jak nyní kdejaká česká čůza z televize říká...( ono kdyby chtěly být dostatečně jakože in angličtinářky, tak ta výslovnost je stejně krapánek jiná ) a představte si...to, že má Partyšová z Prásku vycuclé nohy, to vím, ale že ta vyhublá koza, co nějakým nedopatřením ( patrně slepota porotců ) vyhrála Missku ČR, Průšová, má vycuclý kolena...to je teda věc...Já nevím, že si kupuji takovýhle časopis 30 Kč v čudu, člověk se nic nedoví, hlavně neví, čemu má věřit, ale tohleto tomu věřím.No to jen tak, aby jste o tom také věděly...:O))))))

Lůca (Pá, 20. 1. 2006 - 15:01)

Omlouvám se má být Laduš, na jména mám hroznou poměť. Promiň,promiň,promiň

Lůca (Pá, 20. 1. 2006 - 15:01)

Ahoj Danuš, na tom netu vypadá jako velký sympaťák. Do úterka musím počkat, pak budu vědět více :-)).Jen doufám že je tak šikovný že zvládne víc partií najednou. Chtěla bych málo vnitřní i vnější stehna a více držáky jak říkáte a taky trochu břicho.Ale obávám se že toho chci asi moc, no i když to bude v CA ?....

evina (Pá, 20. 1. 2006 - 15:01)

No jo, já už blbnu. Já mám teprv týden, ale takové malinké oblasti, ale asi na blbým místě:-) Stejně si myslím, že nohy jsou horší než břicho. Mažu domů , večer nakouknu. Naše mladá má dne osmnáctiny, tak asi bude mít jiné starosti a bude volný počítač:-)Tak zatím.....:-)

Lada (Pá, 20. 1. 2006 - 14:01)

Čauky Evino, ptala ses, jak s nohama já. Tak v pondělí to budou 3 týdny po a musím říct, že ještě pořád si sedám opatrněji než normálně. Manžel mi říkal, že mám zezadu pod zadkem modřiny (já se tam nekoukám), tak to bude asi tím. Jinak po nohách už žádné modřiny nemám a ani to nebolí - jen to tak jako není moje.

evina (Pá, 20. 1. 2006 - 14:01)

Ahoj Lado, prosím tě jak tě bolí nožky?Mě už to leze trochu na nervy:-)

Lada (Pá, 20. 1. 2006 - 14:01)

Lůco, k tomu dr. Kydlíčkovi: vím asi jen to co ty z netu - ale na mě z toho mála působil sympaticky (mám ho totiž na lístečku v širším výběru).

Lada (Pá, 20. 1. 2006 - 14:01)

Ahoj holky, tak jsem zas po delší době tu. Nikdo doma, volný počítač, takže jdu na vás.Mirko, ta míra z 60 cm na 56 cm byla stehna (pas mám 69). No těch 56 v pase - to by bylo ! To jsem měla naposledy v 17 (teda 58 cm).

Reklama

Přidat komentář