Reklama

Liposukce VI. pro 2006

Lada (Pá, 27. 1. 2006 - 21:01)

Ahoj holčičky, teda než jsem to přečetla, 3/4 hodiny pryč !Pájo, ty jsi se ptala na Havířov a "liposukčně nejmladší" zkušenost, viď ? Holky (nové), jestli vám popletu jména, tak se nezlobte - ono jak to čtu najednou za dva dny, tak je možné, že to pomíchám.Byla jsem 2.1.2006, u dr. Foldyny, manžel i já jsme už teď moc spokojeni a jestli ještě přijde vylepšení, beru ho ! Manžel se už teď těší, že mi 16.2. pospraví i břicho a kolena (já se těším taky :-))) ). Kdybys chtěla, myslím, že to bylo ještě na Liposukci V, psala jsem takový román o průběhu.Evčo, neberu se za moc velkou citlivku, ale musím říct, že mi cestou z lipky bylo - ke konci cesty - fakt už dost zle (na zvracení)-jela jsem vlakem cca 4 hodiny. Když jsem vstala po zákroku (vlastně i na stole) jsem cítila omámenost - ono to bude taky asi daný množstvím té tumescenční tekutiny s anestetikem. Měla jsem dělaných 5 oblastí, tzn. že jsem toho měla v sobě opravdu hodně. Na tu nevolnost mi tady někdo poradil Kinedryl, takže až tam pojedu za 20 dní, určitě to zkusím. Jinak u dr. Foldyny je tzv. jednodenní hostitalizace možná (a je v ceně - mi bylo řečeno). Takže pokud bych jela autem, asi bych tam přespala.

Kamča (Pá, 27. 1. 2006 - 20:01)

Já, já, já, jenom já:-)))Teda to mé vyjadřování....

Kamča (Pá, 27. 1. 2006 - 20:01)

Pájo, dík, že jsi mě pochopila a nenazlobila se na mě:-))) Já to jen musela ze sebe dostat. Já jen nerada píšu dlouhé, chytré plachty, já jsem víc na blbosti. A taky jsem začínala pročítáním. Hlava mě kolikrát brněla, až do rána. Nevěděla jsem kdo je kdo, co je co. Tak chroustej informace, informace:-)))

Paja (Pá, 27. 1. 2006 - 20:01)

Děkuji všem za odpovědi. Kamčo promiň - vím, že jsem měla nejdřív číst a pak se ptát, ale když mě to tak nějak chytlo...Schválně co myslíš, že dnes celý den dělám? Čtu tuto diskuzi :-). Dostala jsem se dokonce i k tvým mírám (Liposukce V.), které tedy máš fakt super. Tak já jdu zase číst, a pak se zase ozvu...

markéta (Pá, 27. 1. 2006 - 20:01)

Ještě k té menstruaci. Já jsem někde četla nebo slyšela, že není dobré podstupovat lipo při menzes kvůli větší krvácivosti. Ta tumescentní tekutina obsahuje kromě anestetika i adrenalin, který stáhne žilky, aby to tolik nekrvácelo. No a při menzes je tělo víc prosáklé, tak může hrozit větší krvácení. Možná, že to není napsané úplně správně, ale doufám, že úplnej nesmysl to taky není.

markéta (Pá, 27. 1. 2006 - 20:01)

Ahoj, Pájo, kompres jsem nosila 4 týdny, od pasu ke kolenům, tělový. Vidět nebylo nic a to dělám ve zdravotnictví a nosím bílé kalhoty a košili. Modřiny jsem měla tak 6 týdnů, na vnitřních stehnech jsem trošičku promodralaá na dvou malých místech ještě teď a to mám 3. měsíce po. Ale jsou tam taky ztvrdlinky, tak to ještě bude mizet. jizvičky připomínají znamínka. zatím jsou růžové, ale zbělají.

mila (Pá, 27. 1. 2006 - 19:01)

Pájo,znám dr.Poláka. Operuje v Havířově, Brně a ve F-M v ambulanci své ženy dětské doktorky.Tam dělá menší operace, ale dělá to v ambulanci a dětskou sestrou a pochybuji, že mu to tam hygiena schválila-není to oper.sálek. Liposukce dělá velmi málo, pronajímá si na to sál u dr.Foldyny. Ale divím se, že si to u něj někdo nechá dělat, když Foldyna je větší odborník.(dělá jen liposukce a křeč.žíly) Polák je lepší na prsa, víčka a uši.

Kamča (Pá, 27. 1. 2006 - 19:01)

Teď se prozměnu všichni dívají na zprávy:-)) A já ne, protože tam sedí děti a dívají se na dvd, co jsem jim půjčila. Haló, v osm je Fantomas:-)) To už plachtu nevyrobím:-))Ále, máte recht, kdyby nebyl synátor nemocný, taky tu nečučím a lyžuji:-))Kdo se bude dívat na Fantomase?

Kamča (Pá, 27. 1. 2006 - 18:01)

Tak jedna malá opravička, na bedrech jsem si neseděla, normálně sedím na zadku, ale v autě jsem se o ně opírala:-))) Možná kdyby jsem jela na kole, bylo by to pohodlnější. Ale ta dálka:-))))

Kamča (Pá, 27. 1. 2006 - 18:01)

Nazdárek:-)), začnu Pájou. Musím hned na začátku říct, že mám nejraději, když se tím tady ženské prokoušou. Já vím, že je toho moc a když nás člověk nezná, že se to blbě čte, ale já si pak připadám, jak chodící reklama a to na mě moc nesedí:-)))Proto málo kdy reaguji, vždycky se někdo najde:-)) Ale dnes to překousnu:-)))Tak hned začnu rozdávat rozumy:-))Pájo, mě odsával dr. Foldyna, tehdy tam tuším ani Polák nebyl. Je snad z Frýdku- Místku. Ale dělal na podzim Ivču, tak víme, že tam teď taky je. Když jsem tam byla s Mirkou, viděly jsme, že tam má cedulku. Ivčo, sovičko, jsi tu s námi? Jak jsi na tom?Takže můj výsledek je fakt skvělý, ale mluvím jen a jen za sebe. Mám dělané břicho, to je spodní+horní, pas a bedra, kterým říkáme držáky. Vzal mi toho dost a je to vidět:-))Hrbolky teď už žádné nemám, ale byly, potvory. Držely se mě docela dlouho, ale byly vidět jen, když jsem se prohla, nebo napla. Nevím jak to přesně popsat. První 4 týdny byly viditelné na pohled, od toho dne D, to bylo super. Po ránu známka za jedna, večer za dvě, po dvou měsících na dovolené nikdo nic nepoznal. Kompres je taky velmi nenápadný. Měla jsem tělové body, super. Kšandy jsem nenosila. Problém byl snad jen s oblékáním a vysvlékáním, ale to mi naštěstí pomáhal manžel:-))Dírky jsem počítala dva dny zpět, mám jich 7. Některé ani nevidím, musím si stoupnou, rožnout a hledat. Ale vím kde byly, tak je nakonec najdu. Jsou pidi, pidi:-))) Hmmm, zapomněla jsem na něco?Evčo, já bych to asi autem neujela. Ikdyž to bylo jen 90km. Ale ty máš jen bříško, mělo by to být jednodušší:-)) Já seděla i na odsátých bedrech, to nebylo dvakrát příjemné. Uvidíš, já myslím, že to zvládneš:-))) Já jsem srágora. Co naděláš, že?Lůco, mě kompres neměřili. Dostala jsem velikost S, sestřička už to má v oku:-))Spíš než mi ho navlíkla, mě do něj narvala, po pár dnech jsem na něm začala vyrábět sloní uši. Skvělý pocit, když rostou:-)))Liposukci jde zvládnout i s tampónem, ale nemají to rádi, ale už jich tu pár proklouzlo.To bude plachta.

Jája (Pá, 27. 1. 2006 - 18:01)

Nazdar Káťo, tak mě mysl nešálila, já jsem si to říkala, že se zde pohybuje Káťa...No jo ale, Káťo, kde máš Škubánka? Kéž by se k nám nějaký přidal...

Katka (Pá, 27. 1. 2006 - 18:01)

Evco, vydesit jsem te nechtela...jak jsem psala, ja osobne jsem byla cila jak rybicka. Ja treba kdyz si dam ibalgin 400, tak to se mnou nic nedela a manzel, kterej je o 40 kg tezsi, se z toho mota, jak kdyby vypil sud piva :-)) takze je to fakt individualni.Ale kdyz si das dostatecne dlouhou pauzu, abys videla, jak ti je, tak by to melo byt OK.Jinak na skubanka se me neustale ptali na zakladce....Kato, kde mas Skubanka... :-)))I prijmeni mam pohadkovy, dalo by se rict, ale neprozradiiiiim :-)))

Jája (Pá, 27. 1. 2006 - 18:01)

Jasně chápu, pátek, to už tu nikoho neobjevím...tééda, no já bych se stejnak měla dát do gala na večer, ale když mě štve, že se ženský musí dávat do gala (holky, pochopitelně mě to štve jen zřídka kdy, ženská musí), já jsem líná, nemohly bychom prosadit restaurace zásadně a pouze ve tmě s maximálně pár svíčkami dál od lidí. Já jsem dneska líná a mám být společenská...Zábava je dnes sice mé druhé já, ale při otvírání pusy nemusím hýbat ničím jiným

Kamča (Pá, 27. 1. 2006 - 18:01)

Nestíhám, vrátila jsem se teď ze solárka. Obstarám "drůbež", "kocoura" a jsem tu:-))) Jo, ještě si to musím přečíst.

Jája (Pá, 27. 1. 2006 - 18:01)

Já také neberu prášky, ale mě to šlape jak švýcarské hodinky...on je tam podle mě problém ten, že u lipo dochází ke ztrátám krve a přeci jen i ta menstruační krví je...pak by to mohlo znamenat méňe odsátého tuku, protože v tom co budou odsávat krev je...no ale bude v tom důvod třeba jinde, protože takto si to vysvětluji já a všeobecně, z běžných mých operací, kde mě ovšem stihli objendt na přesný termín, se mě ptali, jestli se to nebude vykrývat.

Paja (Pá, 27. 1. 2006 - 17:01)

No to s tou menstruací by mne taky zajímalo - když holka nebere prášky, tak přece nemůže vědět, jestli to náhodou nepřide nevhod... Jinak můžu se zeptat, jak to máte jizvami po kanylách? Kolik jich máte, jak jsou velké a kde a jestli jdou moc vidět? A nevíte, kudy se zavádí kanyly při lipo spodního zadku, vnějších a vnitřních stehen?

Lůca (Pá, 27. 1. 2006 - 17:01)

A jak je to s men...., když to přijde o týden dřív tak přeci nezruším termín! Musí se to dát vydržet se "špuntíkem" ne?:-))

Lůca (Pá, 27. 1. 2006 - 17:01)

Ahojte, jak se daří při pátku? Mne nic moc, 15.2. ještě daleko :-)). Jen mě zaráží že mne nikdo neměřil na kompres, nebo že by zásobování bylo tak rychlé, cca 2 hodiny než bude po "O" ? :-) Jak to vlastně je,prosím?

Evča (Pá, 27. 1. 2006 - 17:01)

Kamčo vystihla jsi to správně, je pátek a tak má každý dobrou náladu. Pájo, já teda nejdu k dr. Foldynovi ale myslím, že moc dlouho čekat nebudeš. Něco jiného by bylo, kdyby jsi šla třeba na nějaký zákrok dr. Měšťákovi, to bys mohla čekat i půl roku:))Doufám, že se nám Sára brzo ozve a poví jaké to bylo. Katko, docela jsi mě trošku vyděsila ale taky povabila s tou policejní kontrolou:) Ještě aby mě třeba nezatkli za řízení pod vlivem omamných látek:)) Já bych byla taky ráda, kdybych nemusela řídit ale fakt to jinak nejde. Ledaže bych jela taxíkem a to se mi fakt nechce:( Takže to risknu ale udělám si po zákroku pauzičku a pak teprve vyjedu.Budu už pro dnešek končit, protože musím ještě rychle nakoupit a pak jedeme na letiště vyzvednout tchána. Tak se všichni mějte! Ahooj

Jája (Pá, 27. 1. 2006 - 16:01)

Zdar a sílu, napapaná, vymrzlá, ale živá...Pájo: objednají tě třeba hned do týdne, nebo do 14 dnů, nevím jak teď když se na ně valíme my odtud, ale čím dřív tě vezmou ( se objednáš )tím, líp. Jsi-li rozhodnutá, chtěj jít co nejdříve. Já jsem rozhodnutá od prosince a tak dlouho jsem to odkládala, až jsem se objednala začátkem ledna na konec února: čekání 2 měsíce...hrůza...na konec února proto, že doktor je první týdny mimo a pak jsem mimo já, protože to dostanu.Odpověď zní: cca 14 dní.Jo a Jája a Pája jsou ranní ptáče dál doskáče? S Krkovičkou, liškou podšitou řezníkem? Mě vám napadá, že je tu i Katka, to je vlastně Káťa a Škubánek. Pak taková Wilinka...to je přítelkyně kosatky Wiliho ( promiň Wilinko ). Další pohádkový jméno mě nenapadá.

Reklama

Přidat komentář