Reklama

Liposukce VI. pro 2006

Paja (Pá, 27. 1. 2006 - 16:01)

Kamčo koukám, že ty dneska fakt jiskříš :-). Úplně jsi mi zvedla náladu, která byla už tak dost dobrá :-).Jinak já jsem si taky říkala, že když už je tady Jája, že bych si mohla dát jinou přezdívku, ale mě se ta moje líbí a aspoň je legrace.. Takže Kamčo, ty jsi tady byla v Havířově - akorát nevím přesně, co znamenají ty zkratky, ale to neva, já si to tak nějak domýšlím :-). Operoval tě pan doktor Foldyna? A výsledek tedy super? Žádné hrboly a tak? Když holky já nevím, jestli mám jít - nechci, aby to na mne lidi poznali - raději bych, kdyby si mysleli, že jsem zhubla, a taky si to nedovedu představit v tom kompresu. Můžu s tím pak chodit normálně mezi lidi? A jde to poznat? A taky pořád nevím, jak dlouho se čeká na ten termín operace do Havířova :-(.Jinak toho posledního smajlíka neberte moc vážně, já mám díky Kamče stále úsměv na tváři :-).

Kamča (Pá, 27. 1. 2006 - 16:01)

No jó, je pátek odpoledne, všichni už se natáhli doma na gauč a já tu teď, když se mi konečně uvolnilo místo a podařilo se mi vypudit děti, straším sama:-))) Budlíky, budlíky!!

Kamča (Pá, 27. 1. 2006 - 16:01)

Jó, tu čivavu "čórla" od DJ Boba:-))

Kamča (Pá, 27. 1. 2006 - 15:01)

Dneska je to jak z večerníku, Jája a Pája:-))Čau Pájo, já jsem taky z klubu Havířov:-)) Modřiny jsem měla tuším jen na nohách, zmizely tak do týdne, asi:-)) Kompres jsem nosila přesně 4 týdny. Na lipo jsem byla 22. dubna, 28.6. jsem jela na dovolenou, nikdo nic nepoznal:-))A pak se ještě zlepšovalo a zlepšovalo... Mám H+S břicho+pas+držáky:-)))

Kamča (Pá, 27. 1. 2006 - 15:01)

Víte proč je tady za tři týdny tolik příspěvků? Protože se tu sešly samé super holčiny. Protože tu není nuda, ale strašná sranda!!:-))Protože se nepřehadujeme, sekerka je hluboko, protože meleme o všem možném a protože rády vidíme a přivítáme každou novou duši:-)))Jenom se tím vším, sem-tam musíme déle prokousávat, ale to už k tomu patří. Každá si najde ten svůj malinký kousíček a doufám, že to tak pofrčí dál. :-))))

Paja (Pá, 27. 1. 2006 - 15:01)

Jinak Jájo díky za odpověď - já myslím, že na tom budu podobně jako ty. Já bych podle mého názoru potřebovala vější+zadní stehna a asi i "podprdelníky" :-) (pěkný název) + vnitřní. To asi budou taky 3 oblasti, že? Jinak na váš seznam se zatím nehlásím, to až po konzultaci u doktora, až budu vědět termín... JÁJO - prosím tě, jak dlouho jsi čekala na termín objednání a pak na termín operace? Myslím tím, jak dlouho do předu objednávají... Jinak super, že máš velikosti M a S - to já budu mít asi M, protože mám mohutné kosti a taky nějaké ty svaly :-).

Katka (Pá, 27. 1. 2006 - 14:01)

Evco, ja jsem se po zakroku necitila oblbla vubec, ale na kazdyho to pusobi uplne jinak. Nekomu byva spatne, nekomu vubec. Ja jsem byla taky v Jihlave, jela jsem do Brna, takze cca stejne daleko. Byvala bych to zvladla odridit (mela jsem delany nohy), ale byla jsem rada ze nemusim....Uz kvuli tomu, ze se muze cokoliv stat a ani to nemusi byt Tvoji vinou, vezmou Ti krev, objevi anestetikum....:-(Takze asi tak...schopna bych byla, ale neriskovala bych to.Ale taky me napadlo, ze by bylo zabavne, kdyby me treba zastavili policajti...taaaak pani ridicko, vystupte si z auta...a ja totalne mokrou pr...a pod sebou zkrvavenou plinu :-))))to by si asi mysleli, ze jsem nekde tajne porodila a dite hodila do krovi :-))

Evča (Pá, 27. 1. 2006 - 14:01)

Ještě jsem okopčila nástěnku, už nám nějak zapadla:)Sára UŽ DNES!!!- břicho - JihlavaLejla 1.2. H+S břicho, pas, držáky - HavířovDorotka 10.2. - vnitř.stehna+kolena - JihlavaEva 11.2. - břicho - JihlavaLůca 15.2. - vněj.+vnitř.stehna+držáky+ břicho - PlzeňLada 16.2. - břicho+kolena - HavířovJája 22.2. - vnitř.stehna+podprd.+držáky - HavířovWilinka 23.2. - vnitř.a zad.stehna+držáky+zadek - HavířovKatka 24.2. - vnitř.stehna+podprd.- JihlavaMarkéta 3.3. - břicho+držáky - HavířovSáro, držíme palečky, určitě všechno dobře dopadlo!!

Evča (Pá, 27. 1. 2006 - 14:01)

Jájo koukám, že máš dnes dobrou náladu:) Já docela taky. Dnes jsem mrkla do kalendáře a mám to už za 14 dní! Jupííí!! Chválím super stránky. Willinko jsi fakt mooc dobrá! A co teprve až to bude úplně hotové, to bude krása! Holky mám ještě dotaz. Já totiž pojedu po lipce sama autem z Jihlavy do Prahy a tak bych se chtěla zeptat vás co už to máte za sebou, jak jste se cítily po výkonu? Neoblbuje tak trochu to anestetikum? Doktorka teda říkala, že nedoporučuje jet autem někam dál než v okolí Jihlavy ale já prostě nemám jinou možnost. Manžílek je v cizině a nikoho tu moc neznám, takže budu muset jet sama. Jsem ráda, že aspoň budu mít hlídání pro děti.

Paja (Pá, 27. 1. 2006 - 14:01)

Můžu se zeptat ještě na něco? Za jak dlouho vám asi tak zmizely modřiny a za jak dlouho vypadalo tělo úplně normálně? A kdybyste ještě připsaly, jak dlouho jste nosily kompres - já počítám, že se má nosit asi měsíc v kuse? Jinak já jsem chtěla jít na lipo někdy v březnu, v dubnu - myslíte, že do léta budu OK?Doufám, že nejsem moc vlezlá - ale tak si říkám, že to je fórum o liposukci, a že vy zkušené liposukcařky rády poradíte :-).

Jája (Pá, 27. 1. 2006 - 14:01)

Děvčata, je pátek, jdu se převézt nacht hause, takže zatím...a mám hlad...že bych ho mohla krájet...nabaštím se, uklidním se, "kávu si osladím o trochu víc", pak Vám povím "co jsem měl dnes k obědu, co jsem měl dnes k obědu".....lálá lálála..."což takhle dát si špenát, ten zeleňoučký špenát"...když muž se ženou snídá...to už jsem ale mimo oběd.JDU!

Jája (Pá, 27. 1. 2006 - 14:01)

Cože?...Já si pamatuju, jak Danula sjížděl rebely ( ten muzikál ) to frčelo u nich ve škole. Pátá právě teď odbyla...nebo " akáty šumí" nebo " mě se líbí BOB". Ale Čivavu...to vím, že si také prozpěvoval, ale spíš tu od DJ BOBA, čiuaua...a ona jestli to dobře chápu, to čórla Dáda, no to je dobrý.Pamatuješ si Kamčo Šmouli, to když vylezlo a pak na to udělali Lpíčko, to byl trhák.

Jája (Pá, 27. 1. 2006 - 13:01)

Pajo, cena je za první oblast 10 000 a za každou další 5000. Dále se platí kompres podle toho na kolik jdeš oblastí se volí typ cena je od 1000 - 2000. Po zákroku pojedu domů, protože anestetikum je jen lokální - ten tumescenční roztok. Myslím, že doma se případná menší bolest snáší lépe jak v nemocnici, takže to mi naprosto nevadí...ale co člověk, to názor. Jdu na 3 oblasti ( vnitřní stehna, kus vnějších stehen tzv. podprdelníky, a na boky, což je to co vylézá z pod pasu bokovek, čemu se zde říká držáky dle uchopení tohoto místa partnerem při poloze nahoře...ten můj mě tam nechytá... ale slangový výraz jsem si také vypůjčila, jako všechny co zde jsou.Takže když tři oblasti, tak je to 10 + 5 + 5 což je 20 000,- + kompres 2000,- ( od prsou po kolena ) + má specialitka kompres náhradní natahovací menší velikosti než ten první, tedy ten první bude vel. M, ten druhý už S. Cena má je tedy 24 000,-. Dělají max. 5 oblastí najednou...a když se rozhodneš, až se rozhodneš, rozhodně nám napiš datum, místo kam půjdeš, oblasti...Mirka tě přidá na naší nástěnku čekatelek, kterou najdeš tak 5 6 listů zpátky. Ještě něco chceš slyšet od čekatelky? Na co budu umět odpovím, zbytek ti napoví ty co již to mají za sebou.

Katka (Pá, 27. 1. 2006 - 13:01)

no a ten strudl by taky nebyl spatnej :-)akorat bych vynechala cukricek, protoze ten ja nemusim a orechy, protoze ty nemuzu kvuli alergii

Katka (Pá, 27. 1. 2006 - 13:01)

chytila jsem na pasece civavu, civavu, civavu.....Takto asi neeeee, ze?! :-)))A to uzeny bych si taky dala :-))

Kamča (Pá, 27. 1. 2006 - 13:01)

Tak žížalám už fakt odzvonilo:-)))Dneska frčí Čivava:-)))

Paja (Pá, 27. 1. 2006 - 13:01)

Jájo dík, už se těším na další informace. Takže ty jdeš tedy taky k doktoru Foldynovi? A na co tam jdeš? Už jsi byla na konzultaci? A řekl ti už přesnou cenu? A taky jsem někde četla, že tam neposkytuje hospitalizaci. Takže to znamená, že po zákroku pojedeš ještě ten den domů? Zdá se mi to docela nepříjemné, ale asi by mě to taky neodradilo...Jinak Dádu taky znám - i když asi se mi nejvíc líbila žížala a Emílek :-)).

Jája (Pá, 27. 1. 2006 - 13:01)

Jó, no to jsem totálně out, to mě Dáda zklamala, takové to bývaly krásné dětské písničky...chudáčci děti, takhle na nich šmelit...tak si to trsání užijte

Kamča (Pá, 27. 1. 2006 - 13:01)

Čau Jájo, dnes už je to trošku modernější:-))) Obšvihne hudbu a vymyslí text, k tomu nějaké hopsání, máme to na dvd. Hudba dobrá, text děs, při kroucení se dívám raději na dceru. Stačí mi, že na Dádu chodím povinně do divadla:-))Syn s manželem prchájí s vytřeštěnýma očima:-))

Jája (Pá, 27. 1. 2006 - 13:01)

No, teď vypadám jak dislektik...tam má samozřejmě být chodí ( chdí bude patrně nějaký novotvar mnou vymyšlený)

Reklama

Přidat komentář