Reklama

Liposukce VI. pro 2006

Dorotka (Út, 28. 3. 2006 - 10:03)

Já jsem se sprchovala po 24 hodinách a byla to fakt síla. Nechápu, proč bychom se za to měly stydět, jinak to nejde, stará krev prostě smrdí...

Kamča (Út, 28. 3. 2006 - 08:03)

Včera jsem nad tím mávla rukou, ale nedá mi to, aby jsem nenapsala, že já jsem určitě týden jako řeznictví nesmrděla...
Popis mého sprchování po liposukci, je tu teď už asi k ničemu, ale přirovnání, že by jsme smrděly jak řeznictví, to mě mrzí...

katka (Po, 27. 3. 2006 - 20:03)

mila damo ;-) to ale delame vsichni

Návštěvník (Po, 27. 3. 2006 - 17:03)

Milé dámy, sdělila jsem pouze svoji zkušenost a názor. Tím tu také končím. Nemíním se tu s někým dál dohadovat o tom kdo má pravdu. Za svým názorem si stojím a tím to prostě uzavírám. A jen pro zopakování, žádné problémy po liposukci nemám a s tím řeznictvím jste boužel také vedle, sprchovat jsem se mohla hned druhý den.

Katka (Po, 27. 3. 2006 - 15:03)

Zuzko, nektery veci je mozny vedet i bez osobni zkusenosti.

Ja treba taky vim, ze bych do havirova nejela, sice jsem havirovskou praci videla na vlastni oci a musim rict, ze je moc povedena, ale ja bych proste nesla k doktorvi, co klidne do nekoho napusti 6 l tum. tekutiny, dale kdyz si muzu vybrat, jestli budu nosit kompres 2 tydny s tim, ze se muzudruhy den vysprchovat, nebo 6 tydnu s tim, ze budu tyden smrdet jak reznictvi, tak je volba jasna.

Ale hlavne jsem si nevsimla, ze by Zuza nekomu rikala, ze nekam nema chodit. Predpokladam, ze ma kazdy svuj mozek a dokaze si sam udelat obrazek o tom, jak to kde je.

Nekteri asi odmitaji uverit, ze to jde i lehce, protoze si sami vybrali tu slozitejsi cestu.

Zuza (Ne, 26. 3. 2006 - 18:03)

Teeeda Dorotko, to uz bude sakra znat:-), pamatuji si ty pocity po liposkach, jak jsem se tesila na leto, kdy svobodne muzu chodit v sukni a nedrit stehny o sebe:-), na cas, kdy bude videt kde zacina a kde konci moje zadnice a moje bricho bude ploche...je docela prima si tohle zase pripomenout. Ja mam celkem ubytek asi 2,5 litru (uz to nevim presne) a znat je to opravdu hodne. Takze preji rychle hojeni.

Andelo, ja si to neberu:-), moje rady jsou pro ty co o ne stoji, kdo o ne nestoji, necht je ignoruje....nevim proc ma porad nekdo potrebu me napadat, ale tezko s tim neco nadelam. Asi je pro nekoho dulezity, aby vznikl dojem, ze jednoduse to nejde.

Anděla (Ne, 26. 3. 2006 - 16:03)

Ahoj. Zuzi, neber si to, všichni víme, že máš zkušenosti minimlně ze tří klinik a že Tvé rady sedí ze všech, co jsem si zde přečetla nejvíc. Alespoň já můžu říci, že se mi osvědčily. Nemluvím o výběrech kliniky (i když bych se brala za stejnou jako Ty), ale hlavně rady co před, co nás čeká při a po zákroku jsou super.
Přeju hezký den všem.

Dorotka (Ne, 26. 3. 2006 - 12:03)

Tak já jsem byla včera na vnějších stehnech, opět v Jihlavě. Berou to tam jako velikou oblast - rajtky do ztracena až 20 cm nad kolena, banány pod zadkem a celé to zasahuje až na zadní stehna. No, měla jsem pomalované skoro všechno zezadu... Celkem - 1200 ml, cena 14.000. Do dnes ze mě vyteklo tolik, co z vnitřků a břicha dohromady. Celkem už mám na 3x mínus 3,2 litru čistého tuku... Už se těším na léto.

Návštěvník (Ne, 26. 3. 2006 - 10:03)

Ahoj, rada bych k tomu všemu dění taky něco řekla. Byla jsem na liposukci u dr. Foldyny.Ve čtvrtek to budou dva týdny a jsem naprosto spokojená. Vše proběhlo hladce, po zákroku dva dny mírné bolesti jako po cvičení, otoky žádné, výsledky jsou už pomalu znát. Byla jsem na vnitřních stehnech, vnějších stehnech, a oblasti pod zadkem. Chci tím říct, že výroky paní Zuzany se nezakládají na skutečnostech, ale na pouhých doměnkách. Pochybuji, že by jedna osoba mohla mít tolik znalostí a zkušeností se všemi a všude. Nelíbí se mi, že někdo napadá kliniky, kde sám nebyl. Já osobně bych si netroufla říkat lidem, která klinika je dobrá a která ne, když mám zkušenosti pouze s jednou. Pro Havířov jsem se rozhodla na základě osobních zkušeností holek. Cesta tam trvala skoro tři hodiny a rozhodně nelituji. Za sebe můžu říct, že je to výborná klinika, která určitě stojí za úvahu. Přeji všem hodně štěstí a výsledky podle vašich představ. Zuzka

Zuza (So, 25. 3. 2006 - 18:03)

Simono, taky jsem zacinala vnitrnimi stehny, trpela jsem, kdyz se mi stehna trela o sebe, liposukce byla pro me velke vysvobozeni a jen jsem litovala, ze jsem na to nesla uz mnohem driv. Sice trochu bylo pro me zklamani, ze kuze zustala volnejsi, tuk je na tech vnitrkach ridsi nez jinde a efekt neni takovy jako na jinych mistech, ale moc me to pomohlo, takze nevahej a pust se do toho nez zacne leto.

Iveto, dej sem trochu vice informaci o doktorce Tocikove i pro ostatni - misto, postup, atd.....

Zuza (So, 25. 3. 2006 - 18:03)

Jeee, Milo a ty si byla u Prochazkove nebo jinde, ze to tak presne vis? Mela by sis aspon lepe precist prispevky, kde by sis precetla odebrane mnozstvi:-))))...3litry tuku? :-)))))) nekdo nekomu najednou odebral? a kdo? to je uz na odebrani lekarske registrace.

Iveta (So, 25. 3. 2006 - 18:03)

Simono,já a celé moje okolí tj.mamka,sestra a kamarádka jsme byly u doktorky Točíkové.Jsme všechny spokojené,já jsem byla na vnějších,zadníchstehnech a kousku zadku a kolenech,vnitřní stehna mi vymluvila.Byla jsem 10dní zalepená,mesíc jsem nosala návlek.Modřiny jsem neměla vůbec.Platila jsem 17tis.odsála mi 12OOml tuku.Mamine odsávala kolena a tuk jí dávala do vrásek na obličeji-potom tam byla i mámina kolegyně.Je skromná,dělá to už dost dlouho a aspon se s ní poraď.

mila (So, 25. 3. 2006 - 16:03)

Nejchytřejší Zuza tady dává rady jako nějaká doktorka! Myslím že si nevšimla, když se do toho Havířova tak pořád naváží a nikdy tam nebyla, že tam berou největší množství tuku a proto to hojení může trvat déle! Je rozdíl, když Procházková vezme 300ml a Foldyna 3000ml. Ale chytrá Zuza to ví nejlépe.Taky ty, které se hojí rychle nikam nepíšou, protože nemají problémy a tak se o nich nemusíme dovědět.

Simona (So, 25. 3. 2006 - 14:03)

Pročítám vás už delší dobu a pořád se nemůžu rozhodnout, nebo spíš sebrat odvahu, jestli jo nebo ne.Potřebovala bych odsát vnitřní stehna, ale mám z toho hrůzu. Přemýšlím o doktorce Točíkové-nemáte někdo s ní zkušenosti?A poraďte kde najdu nějaký fotky.Díky.

Návštěvník (So, 25. 3. 2006 - 11:03)

No tak tady se člověk moc o lipo nedoví. Nechcete jít s tím věčným hádáním do pryč a založit si na to vlastní téma??? Mohlo by se jmenovat třeba Hádky...

Možná bude mít někdolepší název...

Kamča (So, 25. 3. 2006 - 10:03)

Nezlobím se, beru to.

Marcela (So, 25. 3. 2006 - 08:03)

Něco málo jsem tu napsala, ale nechápu Kamču, která láká všechny na nové fórum, ale sama chodí sem, aby štvala proti jiným, vždyť Zuza nikoho nenapadá proč ji pořád pomlouváte, starejte se každá o svůj příspěvek, dávejte své rady, ale nekritizujte jiné. Nedovedu si dost dobře představit mít vedle sebe člověka, který se chová jako Kamča/promiň/. Ale lidi. kteří pomlouvají, někoho stále někam přetahují atd..., jsou dle zvyklostí nazýváni !DRBNY! Už jsem to pomlouvání nemohla vydržet, tak se Kamčo nezlob, ale musela jsem.

Zuza (So, 25. 3. 2006 - 08:03)

Kamco, nac se uchylujes k osobnim utokum?kdyz dojdou argumenty, tak je tu jeste sance se osobne do nekoho oprit vid? No kdyz te to bavi...me je uplne jedno jestli me na internetu nekdo miluje nebo nenavidi, chleba levnejsi nebude:-))) mam jine priority, ale na svych nazorech si hodlam trvat at se ti to libi nebo ne:-)...a posledni slovo jsem zdaleka jeste nerekla, doufam ze jeste dlouho nereknu.

Kamča (Pá, 24. 3. 2006 - 20:03)

Ahoj neznámá, my Foldynky, atd., jsme všechny na www.lipoplastic.info. Zkus se zaregistrovat pod nápisem - nemáte účet, vytvořte jej!(proč taky moc nechápu, ale neřeším) a pak si najeď na kolonku fórum a dej se s námi do řeči. Vidíme rády každou novou duši!!! Odkudkoliv:-))

Kamča (Pá, 24. 3. 2006 - 20:03)

Hážu ručník do ringu, já nejsem žádný boxer. Já jsem bernardýn, ale rum dávám jen těm hodným:-)))
Každý svého štěstí strůjce, jsem šťastný bernardýn:-))), sem tam hryznu, ale jinak jsem miloučká, hodňoučká a klidňoučká:-)))

Reklama

Přidat komentář