Reklama

Liposukce VI. pro 2006

Zuza (Pá, 31. 3. 2006 - 11:03)

Vero:-))))) nebo at se jmenujes jak chces, klidne si pis sve zkusenosti, ja si budu psat sve. Me zkusenosti jinych nechavaji chladnou, netouzim po tom vnucovat nekomu co jsem sama zazila, proste tu je moje informace k dispozici a kdo ma zajem, necht z ni cerpa, kdo zajem nema, necha lezet bez povsimnuti:-)))). O tom je tato diskuze. To, ze mas jine predstavy o pravidlech,a le neni muj problem:-).
mam taky jine starosti a jine zajmy, nez pocitat kolik lipek jsem v prubehu nekolika let mela a ani me to nezajima, pamatuji si dupezitejsi veci, liposukce neni muj stredobod sveta, jsou i jine diskuze na jina temata, kde venuji mnohem vice energie nez zde, svet je proste ruznorody a ja se neupinam na nenavist k jednomu cloveku, mam sirsi zaber:-)))))..mam na to proste cas a chut. Lidi jsou proste ruzne individuality:-), takovej je zivot.Neres me, res zkusenosti s lipkama, o tom to tu je, ne o lidskych povahach, na to je myslim jina diskuze...nekde u psychologie a tak. Ja nemuzu n ikoho zajimat, kdezto kazda zkusenost s liposukci tu urcite bude zajimat plno lidi.

Jinak k tukovym bunkam. Ani samotni doktori nevi presne co se muze stat, kdyz se pak nasledne pribere..nebo naopak zhubne - v dlouhem casovem rozmezi, protoze tu proste takova zkusenost byt nemuze, tak dlouhy cas nikdo tumesc. lipku nema. Hubnout se pred liposukci nedoporucuje a to neni z me hlavy, ale doporuceni 3 lekaru u kterych jsem byla.Vysvetleni proc me zajimalo a to jsem popsala - zasadni duvod je, ze telo neni v prirozenem stavu, tuk ridne, vysledky pak nebyvaji optimalni a dale telo ze tazizeno nasledky hubnuti, vysilene, zanesene odpadnimi latkami a tedy bude hure se hojit. proste neni to ono a tak je lepe nejdriv nechat odsat a az je clovek redy, zacit hubnout a ono to po lipce jde nejak samo, asi je tam mene tech hladovych pusinek (tukovych bunek)...mozna si clovek uvedomi, ze muze neco pro telo udelat dal...

Věra (Pá, 31. 3. 2006 - 10:03)

Ano, zapoměla jsem se podepsat, Zuzo. V tom jediném máš pravdu. Já tě nemám proč nenávidět! Já tě prostě nechápu. Zajmeš vždycky tři čtyři nové dušičky, a do těch hustíš svoje pravdy. Často si odporuješ, ale chováš se ako všeználek - včšude jsi byla, všechno jsi zažila, vše ti je jasné.
S těmi tukovými buňkami třeba - nenapadlo tě, že když člověk před lipo zhubne, vezme se (co se objemu týče) těch buňek prostě víc? Jakoby zmenšených. Když jsou "velké", tak se jich vezme míň!
Prostě třista velkých buněk rovná se 600 malých buněk. Ale při tvé logice a zkostnatělém uvažování to asi těžko pochopíš. Je mně líto těch, co ti tak bezmezně věří, hltají každé tvé slovo. Taky jsem to před časem dělala, nereagovala jsem písemně ale hltala jsem každé tvé slovo jako slovo od odborníka.
Časem jsem však zjistila, co jsi zač.
Zřejmě zakomplexovaná, nabitá chorobnou touhou radit a poučovat, vtírat se a kecat a kecat....
Jak může něko napsat - mám z sebou ASI pět lipek? To neumíš počítat do pěti? jÁ MÁM ČTYŘI A SAKRA VÍM, KOLIKRÁT JSEM TAM NA TOM STOLE LEŽELA.
Takže asi - to znamená že jsi mohla mít tři, ale možná taky šest. Přesně to nevíš. viď.

andrea (Pá, 31. 3. 2006 - 10:03)

Holky,když to tak čtu všechno pozpátku,tak mi přijde,že tu ani nejde o to předat si názory,ale bojovat s kde kým za to své.Než jsem šla na lipku a četla to tady,tak jsem chvílema jásala a chvílema se potila strachy!!!!!!
Všechno je poprvé... i ta lipka,tak si to budem muset vyžrat až do dna.Tisíc lidí-tisíc názorů.
Někde jsem tu četla,že po Wobenzymu člověk neví co by snědl-tak to mohu jen potvrdit.Mám za sebou i operace kolena po úrazu a tam to s ním bylo stejné-teda s tím Wobenzynem.

Dorotka (Pá, 31. 3. 2006 - 10:03)

Ahoj Andreo, mám vnitřní stehna + kolena, spodní a horní břicho a teď ty vnější stehna + "podprdelníky". Okolí nemůže moc reagovat, protože na první jsem šla teprve před měsícem a půl - ta vnitřní stehna + kolena. Samostatně by výsledek už byl trochu vidět, ale následovalo břicho a otoky z něj se nalily i do těch stehen. Teď k tomu přibyla zase ta vnější stehna... No výsledek je, že nikdo nic nepozná, protože ve finále vypadám plus mínus stejně. Ale opravdu vím, že to jsou otoky - přímo je cítím jako pytlíčky s vodou pod kůží... Jsem sama moc zvědavá, jaké budou ve finále rozdíly.

andrea (Pá, 31. 3. 2006 - 10:03)

ta paní doktorka je velmi vyhlášená hlavně v zahraničí/Anglie,Německo/,ale o ní tady zatím nikdo nepsal.Prim.MUDr.Goldmannová-II.atestace v past.chiturgii.Kde pracuje psát nebudu....,ale je velmi šikovná.Dělá metodou v CA s napuštěním roztoku k odsávání-veeeelmi šetrné a téměř nebolí až na ty otoky.papa
Navíc velmi příjemná-zlatíčkooooo.

Katka (Pá, 31. 3. 2006 - 09:03)

Ja jsem mesic po lipce vnitrnich stehen a vysledek zacina byt pomalinku videt, ale jen po ranu. Po celym dnu litani a cviceni, atd. se na to radeji nedivam.
Brali mi jen 350 ml z obou stehen + podprdelniku, coz neni zas tak moc, takze hlavne ze zacatku byl opravdu otok mnohem vetsi nez puvodni spek, jak tu psala nekde Zuza.
Pred rokem jsem byla na vnejsich stehnech a na konecny vysledek jsem cekala opravdu nekolik mesicu.
Clovek ma pocit, ze vubec nic neni videt, protoze splaskava postupne a zvyka si. Kdyz se pak ale podiva na stere fotky, nestaci se divit, co ze to na sobe nosil.
Chce to trpelivost. Sundanim kompresu to nekonci. Ale stoji to za to!

Zuza (Pá, 31. 3. 2006 - 09:03)

Proc bys nemohla Andreo. Mam za sebou asi 5 lipek, kdyz jsem byla na nohach, tak jsem na lymfatickou drenaz sla, bylo to bezva chvilku videt vysledek, pomuze to psychice, lepe se pak rozumi o co v tele jde a to cekani je prijemnejsi.Muzu se zeptat u koho si byla na lipce?

andrea (Pá, 31. 3. 2006 - 08:03)

Zuzko,ty myslíš,že už můžu po tak krátké době jít na lymfatickou drenáž?Myslela jsem,že tak za měsíc po lipce!!Dík za informace.papa

andrea (Pá, 31. 3. 2006 - 08:03)

Ahoj Dorotko!Jsem ráda,že mám někoho kdo je na tom stejně jako já.Dnes ráno to bylo o něco lepší,ale zase to během dne natéká.Jestli můžu být zvědavá tak jaké už máš lipky?Zajímá mě taky jak na to reaguje tvé okolí a hlavně ty sama..Máš celkem odvahu,ale je to asi jako s porodem-každá říká již nikdy více a stejně.................Držím všem palečky.papa

Dorotka (Pá, 31. 3. 2006 - 08:03)

Ahoj Andreo, tak to jsme na tom skoro stejně, já jsem 6 dní po. Objemově jsem stejná jako před a spodní polovinu mám fialovou. Nevypadá to vůbec hezky, jsou tam hrbolky způsobené otoky... S tím už ale počítám, mám už 3 lipky...

Zuza (Čt, 30. 3. 2006 - 21:03)

Chapu netrpelivost:-) v cekani na vysledek. Ale opravdu se musi pockat, tam co byl tuk je ted otok a nekdy je fakt vetsi nez to bylo pred tim a tak si clovek zacne zoufat a prestava verit...Ale vysledek se dostavi:-)
Tech prvnich 14 dnu je to nejhorsi a nema cenu na to vubec koukat. Pak se to pomalu zacne zlepsovat, zhruba po 2 mesicich je uz docela neco znat a jeste se to stale zlepsuje.

Pokud nekdo potrebuje ukojit svou zvedavost a netrpelivost, da se po lymfaticke drenazi na chvilku zahlednout vysledek i po 14 dnech.

Nekourim, tak neumim rict, jestli to ma vliv, ciste teoreticky me by asi uskodilo, kdybych po lipce zacala kourit, ale zvyklemu kurakovi to asi neublizi vic nez jako koureni samotne. Ja jsem rozhodne pro moznost nekourit:-)

andrea (Čt, 30. 3. 2006 - 18:03)

Dík Zuzi.Docela ti chci věřit,ale jak čtu všechny ty příspěvky tak to asi tak bude.Každý tvor je jiný,a proto se asi každý
hojí jinak.Je fakt,že to tady pročítám už pár dní a musím uznat,že to člověka uklidní víc než doktor.Měla jsi taky po lipce otoky a na objemu ze začátku spíš více než před ní?
V klidu je kupodivu hlavně manžel a to by se mohl vztekat,že jsem ty prachy vyhodila pro nic za nic.
Ještě by mě zajímalo něco o kouření po lipce.Prý to zhoršuje léčení?Co vy na to?

Zuza (Čt, 30. 3. 2006 - 16:03)

Andreo, je to O.K. :-), otekla hodne budes m in, jeste min, tyden( modriny taky)....jinak otoky se budou drzet asi tak 2 mesice, ale uz to nebude takova hruza...tech 14 dni to muze byt na cm horsi nez pres lipkou. Bud v klidu

andrea (Čt, 30. 3. 2006 - 16:03)

ahoj všichni..Jsem po lipce boků a vnějších stehen 7.den a zajímalo by mě jestli jsou všichni tak oteklí jako já.Mám pocit,že jsem na tom hůř než předtím.Vím,že je to brzy,ale chci od někoho kdo má zkušenosti slyšet,že je to tak OK.Mám obavu jesti jsem udělala dobře a šla na lipku.dííííííííík za podporu.

Zuza (Čt, 30. 3. 2006 - 15:03)

a koho to zajima? ja se aspon podepisu a mam o cem psat...ty pises jen o tom , jak nekoho nenavidis, jdi k doktoru, tohle neni normalni:-)

Návštěvník (Čt, 30. 3. 2006 - 15:03)

Zuza je prostě nemocný člověk. Kdo má čas ( a chuť) si číst zpátky, i lipo I , II, III atd - není jiného vysvětlení.
40 různých lidí ji nemusí - proč asi? Je otravná, nemá smysl pro humor, bere sama sebe moc vážně, nedokáže diskutovat, reagovat, argumentovat.
Je to prostě tak, jak ona řekla - a na na tom si bude trvat až do smrti.
Dlouhý život ti Zuzo přeji, ale prosím tě, někde v ústraní!

linduška (St, 29. 3. 2006 - 08:03)

Martinko,kompresy se take šíjí v Krhové u Valašského Meziříčí.Je to známý LIPOELASTIC.Taky jsem byla na lipce a nosím je.Koupila jsem je přímo tam.Jinak mají e-mail info"lipoelastic.com.

Katka (Út, 28. 3. 2006 - 14:03)

Martinko, nevim jak jinde, ale u Dr. Prochazkove to probiha tak, ze si te na konzultaci zmeri a necha ti usit kompres na miru. Nechava to sit u brnenske firmy Medinplant a ted pry jeste u jedne. Samozrejme si ho muzes objednat i sama.
Cenou i provedenim se urcite lisi, rekla bych prave podle firmy, kde si ho nechas udelat. Ja mam kompres stehenni / od pasu nad kolena a stal me 950 Kc, pokud si to dobre pamatuju.

Martinka (Út, 28. 3. 2006 - 13:03)

Zajímalo by mě, kde máte šité kompresy. Našla jsem jen jeden www odkaz na firmu. Liší se kompresy provedením, cenou, látkou, ...? Objednáváte si je samy nebo to zařídí doktor?

Kamča (Út, 28. 3. 2006 - 11:03)

Nemohla jsem týden smrdět jako řeznictví, protože jsem se také sprchovala po 36 hodinách. A kompres jsem od krve neměla:-)

Reklama

Přidat komentář