Reklama

Liposukce VI. pro 2006

Kamča (St, 5. 4. 2006 - 06:04)

Kdyby jsi do toho Marcelo nezačala zase "prudit", (to jsem tu už slyšela) tak by tu byl klid. Nepleť se do něčeho, čemu nerozumíš. Jsi tu 14 dní se vším všudy a jak vidím, už chytáš návyky druhých. Mimo to, jsme si založily i tyto stránky, takže klídek.

Mirka (St, 5. 4. 2006 - 06:04)

Marcelo, úplně mladá už určitě nejsem, snad hezká.
Špatně čteš. Kdo prudí a kritizuje je někdo úplně jiný.
Rozdíl je v tom, že já fandím všem dobrým doktorům, ale některé z přispívajících jen dvěma.
Čauky a přeji ti moc pěkný den.

Marcela (Út, 4. 4. 2006 - 21:04)

No teda nevím proč jsem chodí čeřit vodu "lipařky", které si založily "své" nové stránky, Mirko, určitě si krásná a mladá, to všichni víme, ale prosím tě už nikoho tady nenapomínej a nechej volný prostor pro každého, nekritizuj druhé a chval lékaře kterého chceš, jen prosím tě už nepruď.Ať si každý pochválí koho chce, je to jen jeho věc.Důležité je, že nekritizuje.

Zuza (Út, 4. 4. 2006 - 19:04)

To je jeste brzo na nejake zavery, jsi teprve na zacatku, casu dost na to, aby se to spravilo, bud v klidu.

kobliha (Út, 4. 4. 2006 - 16:04)

čau holky,jsem pátý týden po lipce vnější vnitřní stehna a kolena.Zůstali mi po zákroku tmavé oblasti tam,kde to bylo odsáto a taky ta kůže je volnější(ten tuk ji tam asi chybí).Myslíte,že se to spraví?kobliha

Zuza (Út, 4. 4. 2006 - 15:04)

Mam nejdriv delana vnitrni stehna (puvodne jsem myslela, ze zustane jen u nich) a pozdeji vnejsi. Pak jsem se dozvedela, ze opacne je to nekdy lepsi, pry nekdy vnejsi stehna vypnou kuzi natolik, ze vnitrni pak ani nejsou potreba. Mela jsem vyrazny problem s temi vnitrky. Je pravda, ze na otoky a hojeni to bylo narocnejsi, protoze tam vedou lymfaticke cesty a vubec vse co je na vnitrni strane je choulostivjesi na vsechno. Ale jsem rada, ze jsem na ne sla, pravda, mela jsem jinou predstavu puvodne, tuk je tam totiz ridsi nez jinde a tak ocekavani vypnute kuze se nekonalo, i tak uz si aspon neskrtam stehny o sebe.
Celulitidu jsem neresila, myslim, ze to co je udelane, je hladke, bez doliku. Predpokladam, ze odstatim se celulitida vyresi - protoze se ubere a srovna vrstva tuku.

Dorotka (Út, 4. 4. 2006 - 15:04)

Čau Lindo, celulitida na odsátých oblastech zmizela. Mám to hlaďoučké jak miminko. Ale já jsem ji měla jen málo. Snad už se nikdy nevrátí... Podle mě běž první na to, co tě štve víc. Pak už třeba na další lipo nebudeš chtít jít...

Sára (Út, 4. 4. 2006 - 14:04)

Lindo, vnější stehna dělaná nemám, kupodivu je nepotřebuji (zatím :-), takže neporadím, ale mám dělané břicho a to je pro běžný a následný poliposukční život lepší, než vnitřky stehen, tam jsem skučela skoro týden, než jsem mohla chodit v pohodě, i když v práci jsem byla už 3. den po.
A celulitida ? Nevím, já se ještě hojím, takže uvidíme, zatím jsem hodně oteklá.

Linda (Út, 4. 4. 2006 - 13:04)

Doporučuje se dříve udělat vnější stehna a pak vnitřní nebo je to jedno? Já bych brala oboje, ale ty vnitřní mě trápí více.Holky a co celulitida? Pomohlo to?

Linda

Sára (Út, 4. 4. 2006 - 13:04)

Ahoj Lindo, jsem 11 dní po liposukci vnitřních stehen a kolen v Jihlavě.Termín jsem měla zadaný 2 měsíce dopředu. Platila jsem 15 tis. Odsáto z každé nohy cca 550 ml. Kompres je vidět jen pod některýma kalhotama. Dnes mám zrovna elastický kalhoty se švy uprostřed stehen a pod tím švem se skrývý i zip od kompresu :-)

Dorotka (Út, 4. 4. 2006 - 13:04)

Kompres jsem nosila 14 dní, pod oblečením vidět není - má tělovou barvu. Brali mi dost tuku - 1200 ml. Bolest po zákroku snesitelná, ale zůstala bych tak 3 dny doma. Po vnějších stehnech (25.3.) jsem šla do práce za 36 hodin, ale to je jiné. U vnitřků o sebe třou oteklé oblasti, takže si dej radši pár dní oraz. Výrazné výsledky nejsou prakticky doteď, mám další lipky (břicho a vnějšky) a další otoky, které stekly do stehen. Ale spodní polovina stehen je užší výrazně - poznám to podle oblečení. Neměřím se, tak ti neřeknu kolik. Zeptej se tady někoho, kdo byl jen na vnitřcích - třeba Kobliha...

Linda (Út, 4. 4. 2006 - 13:04)

Dorotko prosím Tě, jak dlouho jsi nosila kompres? Je vidět i přes kalhoty? Kdy jsi viděla první výsledky a jak to bylo s bolestí po zákroku?
Děkuji Ti za info.
Linda

Dorotka (Út, 4. 4. 2006 - 12:04)

Já jsem byla u MUDr. Procházkové na vnitřních stehnech + koenech 10. února. Pokud vím, tak termíny jsou teď až na květen. Paní doktorka nedělá víc oblastí najednou, ale pokud můžu srovnat podle této diskuse, tak to, co bere naráz odpovídá cca 2ma oblastem v Havířově - např. vnitřní stehna + kolena, vnější stehna + podprdelníky... cena za jednu lipku je u ní 14.000. Možná první bude za 15. Kompres do 1000 Kč.

Pinda (Út, 4. 4. 2006 - 12:04)

Ahoj holky,
chtěla bych se vás zeptat, zda nemáte někdo zkušenost s liposukcí vnitřních stehen v Havířově u Mudr.Foldyny. Zajímalo by mě, jak dlouhá je doba mezi konzultací a lipkou, kolik to stojí a zda dělá třeba i vnitřní a vnější stehna najednou.
děkuju za info
Pinda

Linda (Út, 4. 4. 2006 - 12:04)

Ahoj holky,
chtěla bych se vás zeptat, zda nemáte někdo zkušenost s liposukcí vnitřních stehen v Jihlavě u Mudr. Procházkové. Zajímalo by mě, jak dlouhá je doba mezi konzultací a lipkou, kolik to stojí a zda dělá třeba i vnitřní a vnější stehna najednou.
děkuju za info
Linda

Mirka (Út, 4. 4. 2006 - 12:04)

Kamči, z toho nejde než mít chlámu.

Bohužel to je to, co někoho děsně vytáčí.

Kamča (Út, 4. 4. 2006 - 11:04)

Ty tomu vždy dáš korunu:-)))

Mirka (Út, 4. 4. 2006 - 11:04)

A nebo se na nás všechny vč. Zuzany vyprdne.

Tak a už to prasklo. Já jsem Věra a já Kamča. A protože to hraju na všechny strany, tak jsem i Katka a Zuza.

Zuza (Út, 4. 4. 2006 - 11:04)

Teda zensky, ja se nedivim, ze nas nekdy maji za slepice, to je snad davova psychoza....proberte se proboha!!!! Jste jak pavlacove dryjacnice a fakt se zacinam stydet za to co tu pisete. Pri predstave, ze sem prisla nova holka neco najit, tak me vstavaji vlasy na hlave.

Kazdy ma snad svuj rozum, to ze tu napisu sve zkusenosti, neznamena, ze je nekomu nutim!!!!! Ja nevim jak to jinak napsat a dokud se nikdo nenavazi do me, nechavam jine nazory naprosto v klidu, kontruji pouze svymi nazory a nikdy nepisu, ze ten nekoho nazor je spatny, na rozdil od vas!!!!! muzete me nesnaset, me tohle je fakt fuk, ja tu nejsem pro nejaky vylepseni sveho sebevedomi, ale abych podala sve zkusenosti, nic jineho.Zadnou lidskost tady nechci rozdavat, ani ji nehledam, mam svuj zivot, tady je to pouze o liposukcich, coz s mym zivotem nema nic spolecneho. Jste jak blazni, vim, ze davova psychoza je opravdu nakazliva a silena vec, ktera lidi odtrhne od reality, takze pozor na to, uz v tom litate!
Jedine co chci rict a nejde skutecne jen o Dr.Linzera, byla jsem i u jinych a poliposukci proces byl stejny - jde to i jinak...A to je fakt s kterym nikdo nic nenadela. nejsem jedina, kdo mel stejny prubeh hojeni a tez nebyly u Dr.Linzera, ale jinde, takze prestante tu rozebirat doktora a zacnete premyslet nad podstatou veci a ne nad lidma. Na provedenim a ne nad konkternim doktorem - proste jsou ruzne postupy a kazdy ma moznost si vybrat. Nic jineho nerikam....a do nikoho se nenavazim.

Kamča (Út, 4. 4. 2006 - 11:04)

Věrka tu psala, i když jsi byla minulý týden na lyžích, tak by jsem to byla já:-)))

Katce nezávidím, má to mezi námi těžké. Ale ona si s tím určitě poradí a srovná nás všechny.

Reklama

Přidat komentář