Reklama

chci zemřít

Rada (So, 22. 12. 2012 - 07:12)

proč sem lezou ti, který...Leze sem jen stará Sommerka (Yossarian), která je duševně nemocná a dokud na ni budete reagovat, bude tu s vámi.
Ignorujte ji, a ona odejde do jiné diskuze.

--- (So, 22. 12. 2012 - 07:12)

proč sem lezou ti, který napadaj druhé v těžkých chvílích, zjevně tohle téma sami neřeší, jde jim to, jen někomu ubližovat. Koho tohle téma obtěžuje a obtěžují ho lidi, co nechtějí žít, proč tu otravuje. kazí tu celou diskuzi, ubližují a doráží zlýma řečma.

--- (So, 22. 12. 2012 - 07:12)

zlej člověk je to. strašně zlej, zrůda.

fr. (So, 22. 12. 2012 - 06:12)

přesně tak, jasně že sem...Přelétl jsem očima diskuse podobných typů, včetně těch o Bohů. Všude se usídlili nevzdělanci, sprosťáci, duševní ubožáci, zkrátka hajzlové. Už není snad diskuse, kterou by nezkazili. A když si normální člověk chce to ignorovat a psát dál, a pak vidí svá slova prokládaná příspěvky s vulgaritami takového druhu, že raději psát přestane.

souhlasím (Pá, 21. 12. 2012 - 23:12)

Lépe bych to nenapsal. :)

jo (Pá, 21. 12. 2012 - 22:12)

s tebou tyto osoby jen...přesně tak, jasně že sem patří lidi co chtějí umřít......ale ne upíři co chtějí umřít pět deset let a otravují tady s tím lidi.....pořád ti samí, živí a otravní .....

souhlasím (Pá, 21. 12. 2012 - 21:12)

ano, endogenní depky jsou...s tebou tyto osoby jen parazitují na druhých.
Kdyby se chtěly zabít už to dávno udělají.

Kassiela (Pá, 21. 12. 2012 - 19:12)

ne tady jsou lidi co...jasně tedy když jsou tu lidi co chtějí umřít tak proč jsi tu ty ? a na co je tedy tale stránka ? když tedy podle tebe lidé co chtějí umřít a mají s tím skoncovat tak by tu nikdo nepsal protože by byly mrtví ale díky toho že tu píšou tak mohou o tom mluvit anonymně když tim nechtějí zatěžovat blízké a někteří jim pomohou a tak zbytečně o život nepřijdou narozdil od tebe co tu píše blbosti a jen ubližuje nikdo nenutí ostatní aby to četly tak jako já už nemíním číst ty tvoje kecy :) doufám že ostatní se takhle chovat nebudou a že se tu zlepší jelikož mně tady aspoň něco pomohlo nejsem až tak zoufalá a sem tam sem juknu :) je to dobrá stránka :))

myslím (So, 15. 12. 2012 - 23:12)

že by se měl každý starat sám o sebe a neurážet ostatní.Místo abyste někoho povzbudili,tak mu jenom nadáváte,co jste za lidi? Zamyslete se sami nad sebou,to špatné se vám vrátí.

pro já (So, 15. 12. 2012 - 21:12)

ano, endogenní depky jsou...Vidno, že ti vysály mozek, nějak ti chybí....

(So, 15. 12. 2012 - 13:12)

Kde začít. Když jsem se...ano, endogenní depky jsou závažný .......tam jde o život.....ale pampeliška a jill tady jen otravují a vysávají druhé........fuj

koza (So, 15. 12. 2012 - 13:12)

Kde začít. Když jsem se...Ahoj , naprostě tě chápu a vím co prožíváš ,já mám podobný případ i když né tak asi jako ty ,ale už nemohu přišla jsem o vše a už mi v životě nic nezbylo ,nevím zda tady ještě jsi myslím v tomhle blog. napiš mi [email protected] budu čekat

Nemocný (Čt, 6. 12. 2012 - 15:12)

Kde začít. Když jsem se narodil, utrpěl jsem otravu krve a můj stav byl natolik závažný, že jsem ležel na smrtelné posteli a lékaři tvrdili, že to rozhodně nepřežiju. Nějakým zázrakem jsem přežil, ale za jakou cenu? Nejhorší je, že doktoři mým rodičům vůbec nic neřekli a celou událost "zametli pod stůl", jak se holt dělo za minulého režimu. V dětství to tak nějak šlo, v dospívání a dospělosti pak propukly těžké endogenní deprese, při kterých jsem absolutně nemohl fungovat a dostával se z toho roky...Dostal jsem se sice do remise, zatím pracuji, ale mám dlouhodobě pocit, že po poslední těžké depresi se ve mně cosi zlomilo a už to nejsem já. Byly doby, kdy jsem pevně věřil, že dokážu všechno, co budu chtít...Teď už nevěřím, že může být líp. Nedokážu se pro nic nadchnout a myslím si, že jsou to asi následky těch strašných depresí. Dřív jsem takový vůbec nebyl, byl jsem celkem veselý a uměl se radovat i z maličkostí. Před necelým rokem mi zemřela na Alzheimera babička, měli jsem spolu velmi pěkný vztah. I když už si nepamatovala a už mě nepoznávala, chodil jsem ji navštěvovat a vždycky jí přinesl něco dobrého. Nakonec jsem ji viděl umírat. Ležela bezvládně na posteli, neschopná pohybu, nedokázala už říct ani slovo a nemohla přijímat potravu...Strašné...Loni mi doktoři zjistili jakousi autoimunitní nemoc, která mi působí postupnou fyzickou destrukci. Prý není známá příčina a tak ani nejsou léky, které by to zastavily. Navíc to vede k rakovině. A to je mi teprve 30 let...Rozhodl jsem se, že příští rok spáchám sebevraždu, už to nemá dál smysl. Kdybych neměl ty deprese, nejspíš bych to nějak zvládnul. Jen už dlouho přemýšlím, jak zařídit, aby se o mojí sebevraždě nedozvěděla rodina. Myslím, že tátu by to zničilo. Je to zvláštní, nikdy jsem neměl v povaze se vzdávat. Aspoň nemám děti, takže mě tady nic nedrží...Stejně už nemám jinou možnost. Není to sobectví, jen jsem prostě nevyléčitelně nemocný.

Jill (St, 5. 12. 2012 - 14:12)

nJsi tu někde, "n"???

Jill (St, 5. 12. 2012 - 14:12)

Jill,
co myslím, že se...Pampeliško, já také neočekávám konec světa podle Mayů, jen jsem přečetla za poslední rok hodně zpráv (i odb. z NASA) o geomagnetických bouřích, které se kryjí s tím ohlašovaným koncem a které se mohou brzy objevit a mohli bychom být bez proudu snad i třičtvrtě roku. Tomu já věřím a byla by to podobná derniéra v dnešní přetechnizované době.
Já bych konec světa "brala", bylo by to jistě milosrdnější než sebevražda vlastní rukou, na kterou jsem nikdy neměla odvahu a sílu když jsem po ní toužívala.
Jen pomyslím-li na malé děti, pak vím, že se nesmím rouhat a stydím se tu myšlenku říkat a napsat.

Jill (St, 5. 12. 2012 - 14:12)

Jill proč to tu plevelíš...Píšu o datu 21.12, podle mnohých by měl být konec světa - to není téma smrti? Asi ti nesvitlo!

Pampeliška (St, 5. 12. 2012 - 10:12)

Pamp. milá, jsem také busy,...Jill,
co myslím, že se stane ono "magické datum"?
:-)
Myslím, že to oceníme až zpětně a možná spíše další generace. Každopádně konec světa neočekávám, i když bych si ho tak trochu přála, takový reset...
Myslím si, že začne nové období, ale velmi pozvolna, v celosvětovém měřítku, ale my jako mravenečci na zemi ze své perspektivy nemáme moc šanci to vidět a ocenit.

Tolik můj pohled.

Co Ty si o tom myslíš, jak to vidíš Ty?

Hele,
busy busy busy je dobrý, ne?
Horší je moře času, nenaplněný den, život, potřeby...

k (St, 5. 12. 2012 - 09:12)

n

Jill (St, 5. 12. 2012 - 05:12)

Jill,
jak se daří?
Já...Pamp. milá, jsem také busy, busy, busy, tak jen poděkuji za pozdrav a vrátím ti ho natisíckrát.
Nemám čas teď ráno na více než se tě zeptat pro zajímavost
na tvé mínění o tom magickém datu 21.12.
Klidný den přeje Jill

fuj (Út, 4. 12. 2012 - 12:12)

Hele, ty mrchožroute, skoč...diskuze o tom že chci umřít pět let? to není normální diskuze , to je vydírání a obtěžování......stejně otravujou svoje okolí v reálu vyděračky.....

Reklama

Přidat komentář