Reklama

Driclor, Vichy či něco jiného na pocení?

werča (Ne, 1. 7. 2007 - 09:07)

no driclor používám třetí den,řídila jsem se vašima diskusema a usoudila že to bude nejlepší,zatím ještě asi nemůžu 100%říct že mi to pomohlo ale každopádně už po 3 dnech vnímám změny,vypadá že je to opravdu kvalitní přípravek

Monika (Út, 26. 6. 2007 - 14:06)

Driclor si zkusím sehnat.Taky mám tento problém. Dokonce jsem byla na injekcích Botulotoxinu a vůbec to nezabralo. Dostala jsem tehda Vánoční slevu..hm..ale 10 tisíc je v tahu!

Amáta (So, 23. 6. 2007 - 17:06)

protože sem taky Driclor nesehnala, tak sem si koupila na doporučení lékárnice Excipial DeoForte, ale nějak mi to nepomáhá... :-(

Amáta (So, 23. 6. 2007 - 17:06)

protože sem taky Driclor nesehnala, tak sem si koupila na doporučení lékárnice Excipial DeoForte, ale nějak mi to nepomáhá... :-(

Renata (Pá, 22. 6. 2007 - 21:06)

taky ted nemůžu sehnat driclor, v lékárně mi říkali, že je výpadek, tak snad ještě někdy bude k dostání

Marťa (Pá, 22. 6. 2007 - 18:06)

pro Kláru: to jsi mě nepotěšila tou zprávou, že se přestával dodávat, ale na www.lekarna ještě k sehnání je, takže když tak ho objednat tam...

Klára (Pá, 22. 6. 2007 - 16:06)

Ahoj holky, ráda se přidávám do vaší debaty o Dricloru. Potím se snad od mých 15 let (je mi 24 let), mám bohužel problémy se štítnou žlázou a tím pádem zvýšenou potivost. Dlouho jsem nevěděla, co s tím mám dělat. Dělaly se mi v podpaží neskutečný kruhy, a to nejen v létě, ale i v zimě. Samozřejmě jsem vždy používala všechny možný antiperspiranty, abych alespoň zamezila nepříjemnému zápachu, jenže proti pocení ani jeden nezabíral. Měla jsem dost problém s tím, co na sebe,aby to nebylo vidět. Řešila jsem problém s dermatology až jeden mi pomohl. Zmínil se o dricloru. Tak jsem ho prostě zkusila koupit. A od té doby jsem s pocením naprosto v pohodě. Podpaží mám i v těch největších vedrech suché. Je fakt, že je driclor občas agresivní, ale je třeba, abyste byly v podpaží po vykoupání úplně suché a co víc, nikde ne čerstvě oholené. Nechte si tam chvíli malého ježečka. Pak to tolik nebo vůbec nepálí, ale je pravda, že mám s driclorem občas docela problém. Nedá se ani spát, jak to pálí. Ráno jsem mívala pěkně červené fleky v podpaží, ale jde o zvyk. A pokud chcete něco účinného, je tohle asi jediné možné řešení. Věřte mi. Bohužel mám teď ale špatnou zprávu. Dodavatel přestal driclor dodávat do lékáren. Mají jen staré zásoby, ale bohužel na ty jsem ještě nenarazila.Jsem z toho dost nešťastná, protože si nedovedu představit, že budu fungovat bez dricloru.Ale snad je to jen dočasné.

Marťa (Pá, 22. 6. 2007 - 13:06)

Tak mně Excipial nezabral vůbec, stejně jako krém proti pocení od Vichy, zabral mi až Driclor. Stačí, když ho použiju 1x za týden až 10 dní a je to v pohodě, mám už skoro rok první balení. Když se použije dostatečně dlouho po koupání a člověk si tam toho nenamatlá tolik, jako běžného deodorantu, tak je podráždění minimální. Ale pokud někomu funguje už ten Excipial, tak nic proti, já jsem ale nebyla ten případ...

Návštěvník (Pá, 22. 6. 2007 - 13:06)

Driclor vydrží daleko dýl než deoforte. Driclor nemusíš používat každý den, jen jednou za čas a ti, co mají opravdu velké potíže driclor pomůže viz. mně a naopak deoforte je úplně k hovnu.

Regča (Pá, 22. 6. 2007 - 13:06)

Ahojte, musím říct, že jsem ještě nedávno měla problémy s pocením. Začala jse mse potit tak před 3 měsíci a byl to hrůzný zážitek. Četla jsem snad vše o Dricloru. Ale neodvažovala jsem si ho koupit, protože je dost agresivní. Navíc jsem měla tento rok v podpaží vyráku a nechtěla jsem to nějak přivolat znovu. A tak jsem si přečetla vše o Excipial DeoForte. Včera jsem si ho koupila. Má 50ml a vůbec není dráždivý. Včera jsem ho nanesla dnes jsem se skoro nespotila. Jenom trošičku, ale není to nic naproti tomu, co to bývávalo. Myslím si, že po těch sedmi dnech každodenního používání přestane pocení úplně. Průběžně vám budu psát, jaké pokroky DeoForte dělá. Můžu ho jenom doporučit. To, že na vás nezapůsobí hned první dny, to nevadí. Musíte vydržet a zapůsobí později, ale zapůsobí. Lepší, než vyhodit 2 stovky za Driclor, který vám spálí podpaží a pak ho stejně vyhodíte. Takže jestli vám pocení brání v mnoha věcech, jako tomu bývalo u mě, jděte do lékárny a kupte si Excipial DeoForte za 145.30 Kč - 50 ml. Ještě musím připomenout, že Driclor má pouze 20 nebo 25ml a dlouho nevydrží.

Eva (Čt, 21. 6. 2007 - 18:06)

Je to logické, pot se neodvádí přes natřená místa, proto se vyloučí jinudy. Hlavně v místech pubických a podobně.

Káča (Čt, 21. 6. 2007 - 16:06)

Tak to mi ani Terezo neříkejte, že přestal účinkovat, já ho včera použila poprvé a jsem šťastná, že mi konečně něco zabralo, to asi byla má poslední naděje, jinak mi také nic nepomáhalo!Jak říkáte, můžete si obléct co chcete, to je krásný pocit!

Návštěvník (Čt, 21. 6. 2007 - 13:06)

Kdysi tady někdo psal, že je driclor nezdravý, prtž není zdravé se nepotit...já myslím, že se ten pot asi stejně vyloučí, ale jinudy.Včera bylo opravdu vedro a já se tak spotila na rukou a v obličeji jako nikdy předtím, takže mě napadlo, že to tak asi bude...máte někdo podobnou zkušenost po používání dricloru?Díky:-)

Návštěvník (Čt, 21. 6. 2007 - 09:06)

Po sto padesáté první na této diskusi:Lékárna,cena 200 kč!Driclor

PETRA (St, 20. 6. 2007 - 20:06)

AHOJ
ŘEKNETE MI PROSÍM CENU A KDE ZAKOUPI DRICLOR?

Eva (St, 20. 6. 2007 - 20:06)

Nechápu proč se všichni dokola stupidně ptají na věci které tady v tom tématu byly již 100x řečeny, jestli jsou lidé tak blbí a nechápou nebo tak líní aby si přečetli všechny příspěvky . Stačí si přečíst u Dricloru návod!!! Dává se na noc, ale za delší čas po koupeli, udává se tam asi hodina po, už přesně nevím a návod jsem vyhodila. Stačí Zuzko??? a ostatní?

Zuzka (St, 20. 6. 2007 - 17:06)

Jana: To nechapu. Nema se davat po koupeli, ale ma se davat na noc. Ja se vykoupu a pak bezim do postele.

Jana (Út, 19. 6. 2007 - 14:06)

Driclor se nemá dávat po koupeli a dává se na noc, takže pak nehrozí zabarvený tričko.

Milena (Út, 19. 6. 2007 - 13:06)

Driclor používáme s dcerou již asi půl roku a úspěšně. Jen mám pocit, že jsem si s tím odbarvila tričko. Po koupeli jsem se ještě znovu oblékla a to zrovna do tmavého trička a pak aplikovala Driclor, ne zřejmě dost opatrně. Došlo k odbarvení látky, je možné, že došlo ke styku s účinnou látkou. Proto doporučuji opatrnost při aplikaci.

Sofie (Út, 19. 6. 2007 - 10:06)

Kačko, někdo je více podrážděný v podpaží, někdo méně.á s tím téměř problém nemám...používám driclor asi měsíc...nanesu si vždy jen trochu...určitě méně než s běžnou kuličkou a uvidíš sama...taky jsem se toho bála, ale když to štípalo, tak jen maličko...nezbývá než to vyzkoušet...pa a hodně štěstí:-)

Reklama

Přidat komentář