Reklama

Kdo bude prezident ČR?

Barbína (Ne, 6. 1. 2008 - 11:01)

Nik, snažíš se zbytečně, kdo vidět a chápat nechce, toho nepřesvědčíš. Ne že bych s tebou ve všem souhlasila, ale s podstatou ano. Válka v Iráku je americký svinstvo, ale svinstvo jsou všechny války a politika taky. A ženy odnáší války vždy víc.
Ne že by Arabové byli svatoušci, ale oni bojují aspoň za svou svatou věc. Mám Čechům nic svaté není. V každém případě jsem křesťanka a židovi se podřizovat nechci. Po staletí to bylo obráceně, já beru žida max. jako rovnocenného, na prdel si před ním sedat nebudu a USA má židovské vedení.
Možná je lepší nic nevidět, za mocí a penězi je svinstev mnohem víc a obyčejný člověk s tím nic nenadělá.'

Nik (Ne, 6. 1. 2008 - 10:01)

Barbino, nejhorsi je, ze lidi se odmitaji vzdelat. Na www.Rense.com nebo org je video od nastvaneho americkeho vojaka. Ten to nandava politikum a ze naverbovali vojaky do valek, ze Irakcani bojuji za svou zem a nejsou to zadni teroristi a ze jak americti vojaci tak civiliste jsou proti valkam. Ze jen korporace si vydelavaji na tech valkach a vyuzivaji na hlidani vojaky, kteri tam ztraceji zivoty. Nadava nabozenskemu politikovi co se propaguje za budoucihi presidenta Ameriky. Takovy fanatici nejvice manipuluji lidi v kostelech a nedodrzuji bozska pravidla.

Barbína (Ne, 6. 1. 2008 - 10:01)

Největší idiot je tu ten, co se podepsat neumí a jeho jediným názorem je, kdo je jaká kráva. Zvládne jen tyhle výkřiky ze tmy.

S tou husou potrefenou, co nejvíc řve, jsem se trefila, viď. Nemáš ani nic blbýho ani chytrýho - ve stupiditách tu jednoznačně vedeš!'

Nik (Ne, 6. 1. 2008 - 09:01)

Cesi byli saleni mediama a drzeni v temnote, hlavne od 911!! A to protoze si naivne mysleli,ze nastala demokracije. Jestli volate demokraciji rozprodani a zavirani ceskych zavodu zapadakum a nastat jen ve vlastni zemi levnou pracovni silou, tak uz neni co dodat. Jste naivni proto budete vzdy narikat na presidenty, jelikoz se nikdy neumite za nic postavit. Sve deti vychovavate bitim a nemoznym znamkovanim ve skolach kde se jen uci poslusnost nadrizenymu. Tezko takhle vychovat sveho budouciho narodniho predstavitele.

iq (Ne, 6. 1. 2008 - 08:01)

PODPOŘTE ČESKOU REPUBLIKU A POROVNEJTE JEJÍ INTELIGENCI S OSTATNÍMI NÁRODY. ZAPOJTE SE DO IQ TESTU NÁRODA NA ADRESE: http://cz.iq-test.eu/?d=2910'

Návštěvník (Ne, 6. 1. 2008 - 08:01)

Nik a barbína jsou kokoti nebo krávy, a husy potrefené'

Nik (Ne, 6. 1. 2008 - 06:01)

a ten delsi clanek co jsem pridala, je od mladsiho muze, co vse celkem dobre sepsal v cestine. Podobnych clanku a i mnohem podrobnejsich je uz napsano po tisicich a v severni Americe se to jiz uz take prebira v Tv normalne. Takze miloucti, jste velmi pozadu. Ke konci nekdo pise pod mim jmenem a ze posilam cizince pryc. Nic takoveho bych nenapsala, nejsem proi cizincum, ale jde mi o kvalitu cloveka a k tomu vsemu nevite nic o Svejnarovi, nez vam napisi v cenzurovanych novinach.

Nik (Ne, 6. 1. 2008 - 03:01)

Mas vymyty mozek mnohorodcnim lhanim medijich.Tak hloupy,ze ani nejsi schopen poznat nesrovnalosti a linej se podivat na dokumentarni evidence z Youtube. Jsou Cesi opravdu - nekteri tak hloupy? Jeste pridam, ja jsem poznala co nemelo logiku hned rano v 911 kdy prenaseli primy prenos z zacmoudenych vezi a kazdy den pozoruji zpravy jak v normalnich severoamerickych medyjich, tak nezavysle pravdive webzpravni stranky tak ceske noviny a mnoho knih a casopisu, prednasek a filmy. Skoro v kazdem meste v Severni Americe si lidi vytvorili sve organizace - Pravda o 911. Ty vole nebud tak hloupy a zkontroluj si evidence.

Mr. Prejudice (Ne, 6. 1. 2008 - 03:01)

..... Niku vesmes vsechny tyto clanky na Tebou uvedenych adresach jsou vymyslene nesmysly psane lidmi, jenz jsou jistym zpusobem zaujati proti US a Bushovi samotnem, neco malo fakt je tam pravdivych, zbytek crap.....
Presto zde vsichni zajiste oceni Tvou nesmirnou a urputnou snahu presvedcit nas.....

Jo, kdo myslis ze bude Klaus ci Svejnar? :-)))))

Nik (Ne, 6. 1. 2008 - 03:01)

To je přece jasný, zase Klaus, ten cizák ať táhne odkud přišel.'

Mr. Prejudice (Ne, 6. 1. 2008 - 03:01)

.....nenech se tolik unaset zcestnymi clanky a never vsemu co se kde pise, i kdyz to podnecuje Tvou zvedavost, vymiva Ti to mozek.....

Apropo, kdo myslis ze bude presidentem CR? :-)))))

Nik (Ne, 6. 1. 2008 - 02:01)

Po tolika letech lidi by uz meli znat celou pravdu i to co uz uznal i sam Bush. Osama nemel nic spoecneho s americkou okupaci Afganistanu. Dale Bush uznal, ze veze mely vybusniny na kazdem poschodi. Dale ze udella chybu s napadenim Iraku. A mnoho dalsiho je na dokumentarnich Youtube.

Diskuse

v mém blogu na blog.respekt.cz
respekt.cz '

Nik (Ne, 6. 1. 2008 - 01:01)

Ty hlupacku, uznej si ze jsi naletel na Bushovske lzi 0 911 a ze do vezi narazili arbsti teroristi. Ty vole, kde mas o tom nejake evidence? Lidi nedavejte si lhat.
V cestine spravne informace-www.Zvedavec.cz.

Mr. Prejudice (Ne, 6. 1. 2008 - 01:01)

.....hele Niku, Ty anglozeno, nemas nejakou mentalni poruchu? :-)))))

Nik (Ne, 6. 1. 2008 - 00:01)

Za prve - nicky si nemenim. Za druhe, muzes mi dokazat, v cem nemam pravdu? Co ty volas blbosti - ukazuje kolik mas znalosti o svetovem deni. Ja zde pisi pravdu, kterou uz vetsina sveta zna, mimo tebe. Umis anglicky? Ne moc v cestine, ale anglictine je napsano mnoho knih o pravde a hlavne na dobre proverenych web strankach.A to hlavne o valkach a jak to zacalo s vnitrne ucinenym 911. -Zvedavec.com., www.PrisonPlanet.com., www.DavidIcke.com., www.Rense.org. Lidi v Americe chteji za presidenta Paul Ron a uz se velmi pracuje k volbam. Vlasdni fraze 911 je falesna, prolhana a vyuzita na dostani lidi do okupaci blizkeho vychodu.

Ne Nik, nechci (So, 5. 1. 2008 - 22:01)

Fakt nikdo ti o ně nestojí. Jsou to blbosti jako Ty sama. Pokud tě to baví, jdi si to psát jinam, nikde Tě nechtějí a jen si měníš nicky. Jinak píšeš bludy a nesmysli. Už vyjíždí Chocholoušek, brzy tam bude, tak ho pěkně přivítej. Ahoj.'

Nik (So, 5. 1. 2008 - 22:01)

Americka vlada ovlivnuje deni na svete. To ze se snazi do ceske vlady zatocit dalsiho priznivce zionistu by se nemelo ignorovat.

Zatim zionisti dotlacili zasazenim v americke vlade okupacni valky na nevinne narody a neustale pracuji aby Americani napadli Iran. I kdyz je dokazano, ze zadne atomovky nemaiji. Predtim Bush lhal svetu, ze Husein mel zbrane hromadneho niceni i kdyz inspektori potvrzovali jinak, stejne je Bush napadl spolu s NATO. Bush te nezajima? Asi nechces aby se lidem mluvila pravda.

Návštěvník (So, 5. 1. 2008 - 21:01)

Táhnout bys měl ty, co se zmůžeš jen na komentář obsahující jméno a sprostá slova!!!'

beruška (So, 5. 1. 2008 - 21:01)

21:22:14 asi máš pravdu. Víš, každý má právo na svůj názor, chápu, že někdo chce toho, jiný zase tamtoho, ale nepochopím, jak někdo může vystupovat z pozice soudce, když dotyčného vůbec nezná a uráží jen proto, něco někde slyšel, nebo četl. Fakt ubohý.'

Nik, fakt jsi k (So, 5. 1. 2008 - 21:01)

co sem pleteš furt toho Bushe??? Jde tu o našeho prezidenta, tak jdi do kélu, jo?
Jdi zpátky do své diskuse a neser se sem!!!'

Reklama

Přidat komentář