Reklama

plasticka operace

Margot (Po, 3. 4. 2006 - 13:04)

Milá Heleno! Proč by si ve 20ti na operaci nosu šla a ve 40ti ne? Už sis na to fakt zvykla a už Ti to teď nevadí? asi by to stálo za to, ne?

x (Po, 3. 4. 2006 - 12:04)

Máte komplexy kvůli dnešním trendům, ale kdo říká, že není moderní velký nos !!?? Hledáte chyby na svém zevnějšku, než ve svém duchu a to je škoda !!! Co kus, to originál, tak si sebe trochu važte !!! :)

Helena (Po, 3. 4. 2006 - 11:04)

Milá Evčo, taky jsem majitelkou většího nosu a i mě kdysi dávno říkali občas Pinokio. Je Ti 14 let, to je na operaci ještě brzo, neboť nos se v podstatě tvaruje až do l8 let. Já jsem trpěla komplexem celý život. Je mi už 40 let, a tak nutno dodat, že v době mého mládí nebyly operace nosu tak běžné jak je tomu často dnes. S nosem jsem se naučila žít, a musím říct, že jsem nikdy neměla nouzi o partnery. Asi to chlapům nevadí, zatímco o mne se kluci rvali, o mé přítelkyni s nosíčky nikdo nestál. Podstatné je, jak velký máš smysl pro humor a též jiné přednosti. Ovšem, sama pro sebe, ten nos vidím v zrcadle stále.A též na fotkách, na videu. A tak si říkám, že kdyby mi bylo dnes 20 let, asi bych do operace šla. Nestojí za to, žít celý život s komplexem. Zdraví Helena

Evča (St, 29. 3. 2006 - 18:03)

Mám takový problém ... Možná Vám budu připadat jako rozmazlenej fracek, ale svěřím se Vám, třeba pochopíte ... Je mi 14 let a strašně se "bojím" svého nosu - je hodně velký, taková velká bambule. Maminka mi říká, že to není vidět, jako malá měla podobné problémy s ušima ... Ala pár lidí a i moje dvojče, bratr si toho všimli - předešlý týden jsem byla nazývána "Pinokio" Moc mě to mrzí, dokonce se obávám i toho, že mě třeba na střední škole kvůli tomu nevezmou do party ... Jsem z toho špatná už asi čtyři roky. Nevíte někdo, co mám dělat? Děkuji za odpověď, hezký den, Evča.

Jaroslava (Po, 6. 3. 2006 - 19:03)

Ahoj všem. Má někdo z vás zkušenosti s klinikou plastické chirurchie ve Vinohradské nemocnici v Praze? Už od dvou lidí jsem slyšela nepříliš kladné odezvy. Jsem tam objednaná na odstranění mateřského znaménka a stále si nejsem jista, jestli dělám dobře. Děkuji všem.

Lenny (So, 4. 3. 2006 - 20:03)

Mate nekdo zkusenost s plastickou operaci ohledne vpacenych bradavek? hlavne kde, s jakym efektem za kolik...jsem vdecna za kazdou odpoved.Diky

Hedvika (Út, 13. 12. 2005 - 13:12)

Dobrý den, chtěla bych si dojít na konzultaci co se týče plastické operace nosu. Jsem z Liberce a chci Vás požádat, zda mi můžete doporučit dobrého chirurga. Nevadí mi si připlatit za "kapacitu". Mám velmi široký nos a to už od kořene. Děkuji a jsem s pozdravemHedvika

Zuza (Ne, 11. 12. 2005 - 13:12)

metoda APTOS: je lifting bez rezani - vypina pomoci pruzinek zavedenych do podkozi jehlou. Da se tak vypnout oblicej, ale i prsa!!! Ma nekdo osobni zkusenost?

Saša (Ne, 30. 10. 2005 - 19:10)

Ahojky Petro,před 2 roky jsem byla na blepharoplastice(odstranění vrásek+tukových váčků pod očima) a vše dopadlo perfektně,omládla jsem a moje oči nevypadají unaveně.Chceš-li vědět více,písní mi na e-mail,odpovím.

Petra (Ne, 30. 10. 2005 - 15:10)

Chci ze zeptat jestli někdo postoupil plastickou operaci k odstraňění vrásek obličeje a krku. Je mi 47 let a uvažuji o této možnosti. Shodila jsem 20 kg a teď se vrásky hrozně prouhloubily a také jich hodně přibylo. Váhu si již držím pět let. Jakékoliv informace mi pomohou.

Vlasta (Út, 25. 10. 2005 - 16:10)

Míšo já šla na konzultaci 9. června a doktor říkal, že v létě operaci nedoporučuje, z důvodu špatného hojení jizev a pocení pod sádrou.Nejvhodnější je to ,abys měla po operaci tak 2 - 3 měsíce, než začne opalovat sluníčko, jelikož také není vhodné se nějaký čas opalovat.Takže nejlépe září - duben.A na operaci jsem šla 13. září, doktor mi dal vybrat ze tří termínů. Takže myslím žádné dlouhé čekání. Tak akorát na rozkoukání a pochopení, do čeho ses to vlastně nechala uvrtat:-). Ale opravdu se neboj!ahoj

Vlasta (Pá, 21. 10. 2005 - 14:10)

Já jsem si vybrala dovolenou, protože má doktorka je nepříjemná a nevím, zda by mi nějakou neschopenku vydala. Na klinice ti neschopenku nevystaví, to si musíš zařídit sama!Ale myslím, že za zeptání u svého doktora nic nedáš, stejně tam budeš muset jít na předoperační vyšetření.V práci nikdo nic nepoznal, jen ti, kdo o tom věděl! Je to opravdu taková zvláštní změna, jsi o dost krásnější, ale nikdo nic nepozná. A hlavně, to pocítíš hned po sundání sádry, budeš mít o 100% větší sebevědomí!!!!To je ten nejkrásněší pocit...Jdi do toho!!!

Vlasta (Út, 18. 10. 2005 - 12:10)

Tak jsem měsíc a nějaký den po operaci nosu, u pana doktora Prose, a můj nosík je opravdu skvost!!!!!operace není vůbec bolestivá, můžu se přiznat, že vyřezávání osmiček bylo o dost horší!!! byla to moje první operace v životě, takže jsem z toho měla také dost velkou hrůzu. Nejhorší je se rozhoupat na konzultaci. potom už prostě musíte a nemáte čas ani chuť přemýšlet, že si to rozmyslíte. Prostě to najednou přijde, ten den operace. Ale na klinice z vás všechno spadne, věřte mi. Přijdete tam ráno, sestřička vám vše vysvětlí, poté za vámi přijde anesteziolog, promluví si s vámi, no a už jen čekáte, až pro vás zas přijde sestřička a odvede si vás na operační sál. Tam vám pan doktor "pomaluje" nos, a už si vás převezme pan anesteziolog. položí si vás na operační stůl, píchne vám injekci, pořád něco vypráví, a najednou se vzbudíte už po operaci. Naprosto bez bolesti, ale spokojena a šťastná, že už je to za vámi. Tampony v nose nejsou tak hrozné, jak se píše, jde opravdu o chvilinku zvyku. já jsem pořád cucala nějaké bonbonky, popíjela čaj.druhý den už jsem měla chuť jít domu, takže nějaké stopy po operaci, bolest a tak, nebyly žádné!!A hned večer mi doktor dovolil nechat vyndat tampony, takže to byla úplná pohoda!!No a ráno jsem byla propuštěna.Za týden jsem jela pro novou sádru a za další týden na sundání. a bylo to. Nosánek je opravdu překrásný, trošku otéká, v noci, ale ten otok vidíte jen vy. Musíte ale počítat s tím, že těch 14 dní, co máte sádru, musíte být doma, protože lidi dost koukají, co to máte na obličeji, a hlavně budete mít ještě nějaký den modřiny, ty ale do 14 dnů zmizí. Takže se opravdu nebojte!!!celá operace mě stála 26000.-, a dělali mi celý nos, ale za ty peníze to opravdu stálo!!!!

Knight (Čt, 13. 10. 2005 - 19:10)

Re Honza: Zdravím tě Honzo! Tak přece někdo z mužský strany:)Co se týče těch reakcí, jsou zatím pozitivní. U lidí co o tom věděli, tak ty říkají, že je to teď lepší. Hlavně profil, který je konečně rovný. Všichni mě podpořili, takže jsem byl docela překvapen.Čekal jsem spíš, že mě budou od toho odrazovat, nebo že to nepochopí, ale naštěstí se nic takového nestalo.Ostatní, který o tom nevěděli, mi neříkají nic, chovají se jak předtím, takže je to v pohodě. Na nic se mě neptají, a já taky o tom nemluvím. Určitě si té změny všimli, /aspoň si to myslím/ ale že bych za mnou přišli s otázkou, jestli jsem náhodou nebyl na operaci, tak to se mi zatím nestalo. A když se mě někdo později zeptá, tak nevidím důvod proč bych o tom nemluvit. Myslím, že v dnešní době jsou už lidi docela zvyklý, že někdo na tu operaci jde, takže se nad tím až tak nepozastavujou. A jestli je operace provedena dobře, a nos s tváři ladí, tak věř, že si to většina ani nemusí všimnout. Takže jestli se na operaci odhodláš, tak ti držím palce ať ti to vyjde. Jestli to tvé psychice pomůže, a doktor ti to doporučí, tak rozhodně jdi. Věř, že pak je život rozhodně lepší a vnitřně se člověk cítí mnohem lépe. Taky mi to trvalo hodně dlouho, než jsem se k tomu odhodlal. Když tady možnost nápravy je, tak proč to nezkusit a nezbavit se nějakého komplexu,nebo ho aspoň výrazně eliminovat? Je pravda, že operace nosu je nejnáročnější, a možnost, že to nedopadne nejlépe tam je. Takže pak musí člověk zvážit jestli je jeho komplex natolik veliký, že podstoupí i případné rizika. U mě to tak rozhodně bylo. K té mojí kůži. Když jsem byl na konzultaci tak doktor mě na případné rizika neupozornil z toho důvodu, že si to asi ani nějak nevšiml, že by má kůže byla nějak horší. Před konzultaci jsem si kůži důkladně vyčistil a pak nevypadá až tak zle. Horší je to samozřejmě po pár týdnu, když se zase zanese. Takže pak, když mi sádru sundaly,tak to byl docela děs.O té šanci na horší hojení se před tím taky čet, takže i kdyby mi to doktor řek, tak mě by to určitě neodradilo. Nějaký vplyv to snad může mít, i když ten proces hojení ovplyvňuje víc věcí. Těžko říct. Nedokážu to nějak posoudit. Možná u té špičku nosu se to nějak může prějavit, že nevypadá tak ostře. Aspoň se mi to teď nějak zdá, ale uvidím po pár měsících až to nějak přestane natékat a nos se usadí lépe. Když my sundali sádru, tak žádnu náplast jsem nenosil. Popravdě ani nevím, k jakému účelu slouží

ela (Út, 11. 10. 2005 - 16:10)

Mne vyberal znamienka a vyzera to super. Vrelo doporucujem.

Honza (Po, 10. 10. 2005 - 20:10)

Knight: To je super že tady napsal i nějaký kluk co tuto operaci podsoupil. Já už se na to chystám dost dlouho, ale zatím sem se k ničemu neodhodlal, bohužel. Rád bych věděl jaké si zaznamenal reakce u přátel, spolužáků, nebo kolegů, zdá se mi totiž že ne každý je schopný pochopit podstatu velkého nosu, tedy ten ošklivý mindrák. Mimochodem pokud sem dobře četl, tak máš "pórovitou" tedy tzv. hroší. Nevaroval Tě doktor že v případě takové povahy pokožky je šance že hojení nebude tak úspěšné? já sem to někde četl, ale asi to záleží i na jiných dispozicích. A ještě jedna otázka, když Ti sundali sádru, tak si musel nějaký čas nosit takovou tu náplast? jestli ano tak k čemu to slouží? dík a měj se.

Knight (So, 8. 10. 2005 - 18:10)

Platil jsem něco kolem 36000 s ubytováním /2 noci/, což je určitě docela dost v porovnáni s jinýma chirurgama. Tvrdá, nebo jenom měkká část vyjde asi kolem 25000, co jsem někde čet, ale ono se to člověk stejně doví až po konzultaci. Já jsem zprvu počítal tak max. do 25000, takže když jsem pak viděl cenu, tak to byla docela síla:), nevěděl jsem, že je pán docent nějak moc dražší. Byla to spíš náhoda, že jsem se k němu dostal. Ale v té chvíli je spíš člověk rád, že ho někdo může jeho komplexu zbavit, než částka, co za to dá. I když třeba za 20000 vám může někdo taky udělat hezký nos a naopak. Myslím, že dražší a slavnejší chirurg neznamená, že s výsledkem bude každý 100% spokojeny, /to asi ani nejde/, ale spíš procento štastnějších a spokojnejších lidí je určitě více

Jana (Pá, 7. 10. 2005 - 09:10)

A kolik jsi u pana doktora Měšťáka platil?

Knight (Po, 3. 10. 2005 - 18:10)

Tak teď je to přesně čtyři týdny co jsem po operaci nosu měkké a tvrdé části.Takže bych to nějak zhodnotil. Operoval mě pán docent Měšťák a můžu říct,že se mu to velice povedlo. Měl jsem 40-procentní zlepšení, takže spokojeny mohu být. Z profilu vypadá velice dobře, prostě se mi teď líbí, když porovnám jak vypadal před tým a teď. Pořád je ještě trochu oteklý. Když ho ráno lehce rozmasíruji tak je to lepší, ale pak k večeru to zase lehce nabobtná. Doufám, že později to bude ještě lepší, když už nebude otékat vůbec. Zepředu je taky jedna nosní dírka trochu níž, připisuji to otoku na jedné straně, ale není to zas až tak výrazní, aby to nějak kazilo celkový výsledek. Teď už funguji jakž-takž, ale po sundáni sádry, jsem ještě rozhodně nemohl. Nos byl zepředu pořádně nateklý, takže vypadal fakt děsně. Myslím hlavně špičku nosu. Ale po pár dnech, když jsem ho lehce rozmasíroval, tak to bylo lepší, a teďka po měsíci ještě stále trochu otéká po bocích, ale vypadá už velice dobře.Taky kůže nebylá volná, takže je fakt potřeba ještě několik týdnu počkat, nech se masáži trochu uvolní a zmizí hlavní otok. Já mám tu nevýhodu, že má kůže je dosti pórovitá, takže vypadala dost nehezky. Ještě teď se trochu obávám ho pořádně vyčistit, špička nosu je stále dost citlivá. Tak snad o pár týdnu to už bude ok. Taky bych jsem chtěl zmínit, že každý zásah do nosu vám prostě změní výraz, a vždy si na to člověk nezvykne hned. Změna nemusí být ani nějak výrazná, nos je však dominanta obličeje, takže i když nikdo si nemusí změny všimnout, tak vy tu změnu můžete vnímat dosti výrazně. Já si ještě stále zvykám, že i když to je celkově rozhodně lepší, z určitých uhlu se na mně dívá cizí člověk. A právě z určitých uhlu mi tak nějak ten starý výraz tak trochu chybí. Asi je to jenom otázka času, nech si zvyknu úplně.Ale rozhodně nelituji a jsem vděční pánu docentovi, že mi udělal z profilu hezký nos. Určitě je skvělých plastických chirurgu více, ale pán docent Měšťák mezi ně rozhodně patří a určitě je třída ve svém oboru.

Sandra (Čt, 22. 9. 2005 - 19:09)

Ahojte lidičky,prosim o pozitivní ohlasy na UEM-dr.Záruba, v listopadu jdu k němu na plastiku nosu a když jsem si přečetla, jen negativní zážitky, tak je mi z toho špatně. Já nemám možnost jít k jinému, jelikož jsem z malého města v západních čechách a je tu pouze on a ještě jeden doktor, který zákrok provádí pouze v lokálním umrtvení a to jsem nechtěla( u něj můžu i v celkové) Záruba sem dojíždí na svojí třetí kliniku( dvě má v Praze. Tak mě prosím někdo napiště, kdo jste podstoupily u něj operaci nosu a jestli to dopadlo OK, díky!!!!

Reklama

Přidat komentář