Reklama

Galvanická žehlička na vrásky

SÁRA (Ne, 8. 2. 2009 - 09:02)

A jsme u toho. Třeba otázka. Líbilo by se Vám být mladá? Asi osel by odpověděl NE. Jsou to sběrači ano a mezi tím se sami přesvědčujeme, jak souhlasíte.
A zkuste otázku: ANO LÍBILO, ALE VYČÍSLETE MI DO POSLEDNÍ KORUNY, KOLIK MĚ TO MĚSÍČNĚ BUDE STÁT. Uznáte-li, že třeba 200,- je pro mě přijatelné, můžete do toho jít. Ale nechte si to vyčíslit černé na bílém, abyste se případně mohli bránit.

Monča (Ne, 8. 2. 2009 - 09:02)

To je fakt, Existuje mnoho litaratury JAK RYCHLE a dobře prodat, stát se bohatým, jak vyvolat u kupujícího hřejivý pocit z nákupů, který stejně jednou opadne. POKUD JE NĚKDE NÁVOD JAK SE BRÁNIT, PROSÍM ZVEŘEJNĚTE.

JARKA (Ne, 8. 2. 2009 - 09:02)

Obrana..to jsem někde četla, zásady jak se bránit útokům. Škoda, je to dýl. Jedno používám. Připravte si pár otázek, na otázky odpovídejte otázkou a zdoláte protivníky. Prodejci prodávají výhody, ale nemluví o nevýhodách a většinou je ani neznají. Jejich úkolem je přesvědčit Vás, že právě vy danou věc potřebujete. VYVOLÁVAJÍ U VÁS POCIT ZTRÁTY z toho, že si danou věc nekoupíte, tlačí Vás teď výhodně a brání se tomu, abyste měli třeba půl roku na to, zjistit si potřebné informace.

Hana Pardubice (Ne, 8. 2. 2009 - 00:02)

Slova se stále opakují jak to tak sleduji.
Předpojatost, každý ji bude mít doma, nutnost. Jako by ta slova pocházela z jednoho zdroje.... Útočí na nas tak, jak ani ty mobily neutočily, spíš se předbíhali operátoři a lidé po pár letech poznali, že ho potřebují. Tady to zní jako rychle kupujte, protože za pár let už po žehličce ani pes neštěkne.

Hana Pardubice (Ne, 8. 2. 2009 - 00:02)

Nevím, snad jo, ale je to opravdu pro bohaté, když jsem si nechala vyčíslit kolik mě vyjde jedno ošetření, řekla jsem si, že i stáří má své kouzlo.

JARKA (So, 7. 2. 2009 - 23:02)

Řekněte lidem pravdu!
Moje nejlepší kamarádka se do toho dala!
Lituji ji. Místo aby byla příkladem mládnutí, je utrápená. Nalili jí do hlavy, jak jí ženský ruce urhnou. A???

Hanka (Pá, 6. 2. 2009 - 21:02)

Velmi levně (sleva většinou 50%) prodám kosmetiku od firmy Nu Skin a doplňky stravy od firmy Pharmanex. Ceník pošlu meilem (skutrik"seznam.cz). Na prodej mám i jednu galvanickou žehličku(také levně).

Jirina (Pá, 6. 2. 2009 - 20:02)

Ahoj Pajo,nahlizim sem kvuli Gal. zehlicce, ale niceho jsem se nedobrala. Odpoved od obycejneho klienta zadna, Jen dealeri. Ted k bio lampe. Mam ji pul roku. Po porodu mi zustalo brocho na hadry. Svitim dvakrat denne 10 - 20 minut. Ja osobne jsem cekala vi, ale muj manzel rika, ze je to lepsi. Na vrasky bych ji tedy moc nedoporucovala(je mi 30 a jeste jich moc nemam), ale na akne mi zabira perfektne.Je na siroke vyuziti, ale cena je tedy vysoka. Ja ji dostla k Vanocum i narozeninam, jinak bych ji doma neporsadila.

Iva (Čt, 5. 2. 2009 - 15:02)

Zajímavé je, že každý kdo žehličku prodává nebo je kosmetička a pracuje s ní je nadmíru spokojen a doporučuje ji. No proč asi? No jo kšeft je kšeft!

vanda (Čt, 5. 2. 2009 - 12:02)

ješte dodám, mohu poskytnout více informací na vanda1301"hotmail.com, budu v Praze od 3.března, možná demonstrace (kterou každému vřele doporučuji). Momentálně mě zaučuje paní z Nového Zelandu v Anglii, proto budu k dispozici až od března. Krásný den

vanda (Čt, 5. 2. 2009 - 12:02)

Gal. žehličku mám doma, používám ji, už jsem ji prodala v mém okolí a mam samé pozitivní ohlasy. Já ji používám hlavně na celulitidu. Vrásek naštěstí moc na obličeji nemám, ale žehlila jsem na mém příteli a tam je výsledek viditelný :-)

Karla (Čt, 5. 2. 2009 - 00:02)

Nepřipojí, tady se řeší... jiné problémy a pochybuji,že někdo z žen by dal echo svému muži na tyto stránky, aby je pomloouval.
Myslíš, že má dloužek, myslíš že jí kolo prospívalo, myslíš, že se připojí....víš něco určitě? Tak memysli, ale přemýšlej! DÍK ZA TO

RADEK (Čt, 5. 2. 2009 - 00:02)

Jsem ryba ale spíš jsem myslel, že se připojí nějaký chlap. Určitě nejsem sám

KARLA (St, 4. 2. 2009 - 23:02)

Květo, můžete naznačit ze kterého jste města?

KARLA (St, 4. 2. 2009 - 23:02)

Omlouvám se. To sem nepatří. Radku jsi RYBA?

KARLA (St, 4. 2. 2009 - 23:02)

Radku, Radku... NEFŇUKEJ A UKAŽ, ŽE JSI CHLAP ( holky si to tu zatím vyřídí s tou žehličkou)
Máš rád a to tě naplňuje, to je skvělé a právě proto, že máš rád nemusí ani Tvoje láska dělat co chceš ty. Zeptal jsi se, zda ji to naplňuje víc, než jízda na kole? Promluvte si o tom a pokud je to kolo, pak ji pomoz se z toho dostat. A pokud je to její součastná práce..pak jí nepomůžeš fňukáním. Dloužek???? Víš co lidi dluží? A jestli lítá, snaží se a já vždy věřím v to, že vynaložená energie se musí vrátit!!!!
A KRÁSA JE V OČÍCH POZOROVATELE. Víš, že je starší a bude vypadat tak, jak jí budeš chtít ty vidět. A zase dvě možnosti: pomoci-ANO - nepomoci - NE(a raději jít po svém)

Mirka (St, 4. 2. 2009 - 16:02)

Vážená paní Tenglerová, za žehličku a potřebné ještě dražší přípravky jsem utratila spousty peněz. Já, ani nikdo z mého okolí jsme však nezpozorovali žádnou změnu. (podle očekávání mého manžela). Prostě jsem taky nalétla. Beru vás ale za slovo a souhlasím s tím, že žehličku ode mne odkoupíte. Dokonce nabízím poloviční cenu 4500Kč. Na mailovou adresu (MirkaJirmarova"seznam.cz)zašlete prosím Vaši adresu pro doručení žehličky na dobírku. Ráda budu informvat ostatní v této diskusi, zdali jste dodržela slovo.

Květa (St, 4. 2. 2009 - 14:02)

Souhlasím s vámi.K vánocům jsem dostala poukázku na kosmetiku. Tam jsem byla seznámena se "zázračnou žehličkou". Vypadalo to, že po ošetření byla nejvíc nadšena paní kosmetička. Já jsem na sebe marně zírala,co se mi stalo tak zázračného.
Ještě mám poukaz na jeden zázrak a končím.

Emilka (St, 4. 2. 2009 - 00:02)

Nemusíš se omlouvat, Radku, každej jsme někdy vytočenej, i z hloupostí. A že je o čtyři roky starší než ty? No a co?
Možná se bojí, že Tě ztratí, nebo jí někdo něco nabulíkoval. Řekni jí prostě, že jí máš rád a hotovo.

Tenglerová (St, 4. 2. 2009 - 00:02)

Vážená paní Mirko, nemůžu uvěřit, že nemáte tak dobré zkušenosti jako většina lidí, včetně mně. V průměru denně žehlím tři ženy. A sama sebe dvakrát týdně. Výslédky mám a mé klientky také. Většina už jí má doma. Něco asi nebude v pořádku! Rádá bych Vás viděla nebo s Vámi mluvila! A tu žehličku si klidně od Vás odkoupím pro kamaráda nebo tetičku! Pracují jako kosmetička už dvacet let!
S pozdravem
Ing.Tenglerová
tel.: 603 984 995

Reklama

Přidat komentář