Reklama

Léčba rakoviny bez chemoterapie a pomocí šetrných přírodních metod

Granvin (Pá, 6. 2. 2009 - 11:02)

6. 2. 2009 10:10:38,
Drahoušku, jsi tak zabedněná anebo jen mlžíš? Nikde jsem netvrdil, že za 2 měsíce dostatečně ovlivním dispozice a stav vajíček etc, etc. I když změnu k lepšímu, která by stála za zmínku bych mohl. Tvrdil jsem jen, že 2 měsíce jsou minimální doba potřebná pro to, abych do organismu ženy zabudoval dostatek minerálů a vitamínů, které jsou potřeba pro správný vývin dítěte, a to je velký rozdíl. Na kompletní zlepšení zdraví a připravení ženy k těhotenství by bylo potřeba alespoň půl roku intenzivní léčby.

Návštěvník (Pá, 6. 2. 2009 - 10:02)

Milý Pavle, Formol opravdu nejsem.
Něco málo vím o různých směrech. Dokonce mám povědomí i o astmatu, bronchitidě a souvisejících potížích - alergie, u nás v rodině je to skutečně dědičná nemoc vyskytující se minimálně ve 4 generaci u několika příbuzných. Vypadá to, že já budu mít to štěstí a vyhnu se jí. Kdysi jsem někde četla, že podle starých mouder našich předků "astma sedí v hlavě" - že souvisí s psychikou. Možná na tom něco je, ale spíš to platilo v dobách, kdy byl čistý vzduch, nepoužívala se chemie, která je dnes ve všem atd.
Přeju vám, že se vám podařilo se z astmatu dostat, je to opravdu obtížné onemocnění a následky dlouhodobého léčení klasickou medicínou nejsou příjemné.

Dědičné sklony mohou být opravdu silné a já nevěřím, že je možno je úplně zvrátit stravou. Když někomu spočítají 85 nebo 95% pravděpodobnost rakoviny, pochybuju, že i při sebevětší snaze a dietní ukázněnosti, uspěje. A vyléčit tělo, které se k rakovině dopracuje jen pomocí přírodní metody, je podle mě nesmysl.

To ví každý blbec, že stava má velký vliv na zdraví. A nejen ona, také životní styl - dost pohybu, čistý vzduch (možná je důležitější, co dýcháme než jíme), dost spánku, nekouřit, minimálně alkoholu, atd. atd. Že má strava vliv na zdraví snad nezpochybňuje nikdo, ale že by za 2 měsíce strava výrazně změnila zdravotní stav včetně dispozic?? A že by mohlo mít vliv u 40ileté ženy dvouměsíční stavování na stav jejích vajíček, když chce ještě otěhotnět, tomu skutečně věříte?? To odporuje logice, že 40 let stará vajíčka mohou díky nějakému Granvinovi za 2 měsíce vypadat jako 20tiletá! A odporuje to i klasické medicíně. A to je jen jeden z příkladů jeho nesmyslů.

Další třeba: 14.11.2008 08:50:00,Granvin :
Řada nemocí, především do 6roku života dítěte, se přenáší z matky na dítě. V tuto dobu jsou spolu matka a dítě silně spjati a dítě, kvůli své větší citlivosti a zranitelnosti na sebe může její problémy přenést (nejen její, ale i třeba problémy rodiny jako celku aj.)
Pokud se jedná třeba o vrozené vady, tak je pravděpodobnější, že duše dítěte si díky tomu má vyřešit něco karmicky.
Přesně ale říct, co je co, je potřeba individuálně na základě diagnostiky. - tak kvůli takovýmhle hlodům zatracuju. Pokud by mé maličké dítě mělo cukrovku, tak bych po tomto sdělení, nepátrala ani minutu, jak takové karmické léčení vypadá.

Naprosto nechápu, proč by člověk neměl najednou nebo postupně zkoušet různé druhy léčení. Spousta alopatických lékařů jiné metody nezatracuje. Hodně z nich není proti akupuktuře, akupresuře, tradiční čínské medicíně, homeopatii a dalšímu. Lze vyzkoušet všechno možné, kdo má zájem, třeba i tu virguli. Když to neublíží, maximálně nepomůže. Je to každého věc. Za sebe se vyhýbám velmi podezřelým doporučením. Když mi např. alternativec bude radit, že operace slepáku, při chronických bolestech a před plánovaným otěhotněním je zbytečná, tak rychle uteču a už se nevrátím. Když vidím, že má někdo tak slabé znalosti, že o lecčem toho vím já jako naprostý laik víc, tak se otočím už ve dveřích. To je moje logika a nemluvím jen o medicíně související se zdravotním pojištěním.

Jistěže lékaři na vše lék (chemickou sloučeninu) nemají a často neléčí příčinu, ale důsledek, to snad taky chápe každý. Ale kdyby na všechny neduhy stačily byliny a úprava stravy, tak bychom dnes alopatickou medicínu neměli, nevznikla by. Vystačili bychom s babkami kořenářkami.

Další otázkou je, zda naše zdraví není ovlivněno víc psychikou než stravou a ostatním, a zda by nebylo účinnější navštěvovat ve velkém psychology jako to dělají Američané. Že se stres podílí na našem zdraví z velké části, nezpochybňuje také nikdo. Naše současná společnost je možná konzumní víc než kdy dříve, a tím jsme vystaveni stresu někteří často a někteří stále.

B. (Pá, 6. 2. 2009 - 09:02)

A také máš určitě tisíce děkovných dopisů, zejména vlastních.

A. (Pá, 6. 2. 2009 - 08:02)

Pavel to napsal dobře.Já bych přidal své zkušenosti maséra.Poznám na klientech podle znamének,pupínků,prasklin kůže,ochlupení vzhledu kloubů,obličeje, ruky, nohou , nehtů jaké orgány nejsou v pořádku.To jsou jasné signály, co je třeba napravit.Klasická medicína má však tendenci tyto příznaky odstranit bez toho, že by byl léčen orgán, který je postižen.Podle mých zkušeností by opravdu bylo dobré ,aby tyto poznatky byly součástí studia ofic. mediciny.Na závěr dodám, že mými klienty, kteří nejvíce dají na mé rady jsou právě doktoři a zdravotnice.

Pavel (Pá, 6. 2. 2009 - 00:02)

Formole z 5. 2. 2009 22:41:45, jste to Vy nebo Vam nekdo krade termin alternativec? Jenom co se tyka dedicnosti, na kterou doktori zrejme obcas svadeji to, co nemuzou nebo nechteji vylecit, v mem pripade to bylo astma. Pred par lety jsem mel nejake problemy a dr mi rekla, ze to je astma a ze to mam v genech (nezavisle na tom, ze jsem ji rekl, ze nikdo z pribuznych astma nema) a ze do konce zivota budu dychat Symbicort nebo neco podobneho protoze je to nevylecitelne. Zkusil jsem, co na to rika alternativni medicina a vylecily me 2 hladovky a lehka uprava stravy.

Nevim, na ktery odkaz co se tyka Granvina narazite, ale rozhodne bych ho pausalne nepomlouval. Mozna ma nekdo tu smulu, ze je ortel doktoru pravdivy, ale az mi neco priste bude, urcite budu hledat i mimo oficialni medicinu. Vetsinou v knihach doktoru, kteri na rozdil od oficialni mediciny rikaji napriklad ze velky vliv na zdravi ma strava.

To, ze alternativni medicina mnohdy odporuje logice jako celek je mozne, protoze to je velmi siroky pojem. Ja povazuji za alternativni medicinu kazdy smer, ktery se zabyva lecenim cloveka a neni akceptovan oficialni medicinou. Pokud to chapete jinak, tak je samozrejme dobre si nejdrive ujasnit pojmy. Ja se v alternativni medicine obracim predevsim na knihy, ktere casto napsali doktori mediciny nebo vedci, predevsim tykajici se lecby stravou a cistenim organizmu. To by Vam snad jeste mohlo pripadat logicke. Co muze nekomu pripadat nelogicke jsou mozna nekteri lecitele. Ja mam osobni zkusenost jen s jednim, ale perfektni. Ve vsech pripadech tykajich se mych znamych pomohl. Kuprikladu mou dceru po zlomenine stale silne bolela noha, asi 3 mesice. Ten lecitel ji pul hodiny za nohu drzel a bolest jiz v prubehu te pul hodiny zmizela a uz se nevratila, stalo to 250 Kc. Chapu, ze Vam takova lecba nemusi pripadat logicka. Ja se to taky nepokousim vysvetlit, ale vim, ze to funguje.

A jsou samozrejme pripady, kdy nektera alternativni lecba nepomohla nebo ublizla. Urcite je treba si vybirat a predavat zkusenosti a k tomu by mely slouzit tyto diskuze. A ne jenom pausalne tvrdit, ze jsou vsechny metody, ktere nepouziva oficialni medicina, neucinne.

Granvin (Pá, 6. 2. 2009 - 00:02)

5. 2. 2009 22:41:45
Tady zas někdo papal chytrou kaši. Najdi mi prosím, kde jsem tvrdil něco z toho, co tvrdíš, cokoliv.

Návštěvník (Čt, 5. 2. 2009 - 23:02)

Jak dostává to tělo do dobré formy? Potravinovejma přípravkama? A umí snížit riziko DS nebo o tom taky nikdy neslyšel?

Formol (Čt, 5. 2. 2009 - 23:02)

takzvaná alternativní medicína mnohdy odporuje logice jako celek;-)

Návštěvník (Čt, 5. 2. 2009 - 22:02)

A. - tvůj kámoš Granvin usazeniny v těle matky neuznavá. Doporučuje ženám mít děti klidně ve čtyřiceti. Podle něj to není žádný problém. Nepočítá s tím, jak je za léta tělo zanešeno a vajíčka stará. Dokonce tvrdí, že zhuntované tělo dostane do dobré formy pomocí svých diet a lektvarů za 2 měsíce. Dědičnost taky neuznává.
Když alternativec zpochybňuje to, s čím klasická medicína počítá a co odporuje logice a obecným znalostem, tak důvěru nevzbuzuje.

x (Čt, 5. 2. 2009 - 19:02)

Darwinovu ...

A. (Čt, 5. 2. 2009 - 18:02)

Kdybyste masírovali 20let , tak byste také věděli o čem mluvím,když mluvím o usazeninách.Vaše diskuse je teorie , moje práce je praxe.

Návštěvník (Čt, 5. 2. 2009 - 17:02)

Formol je jak rakovina... nakonec vše kolem sebe umrtví

Návštěvník (Čt, 5. 2. 2009 - 17:02)

Mimo téma je tu především Formaldehyd

To 16.53 formol (Čt, 5. 2. 2009 - 17:02)

Představuju si toho mudrce,jak říká,jo paní to jste si totiž dítě zanesla v těhotenství a proto má to a to..(Downa,cholesterol atd....) jinak opravdu diskuze je mimo rakovinu,ale zase se dobře ukázalo,co jsou G. a jemu podobní zač...

Formol (Čt, 5. 2. 2009 - 16:02)

to 5.2. 2009 13:03:57 - kdyby nešlo o děti, je to na Darvinovu cenu...

Návštěvník (Čt, 5. 2. 2009 - 16:02)

Jak by Formol řešil svou malignitu?
Vyřežeme ho, s dostatečně velkým okolím, a kvůli možným "metastázám" budeme ještě ozařovat, nebo, nalijeme na www.doktorka.cz ty litry chemoterapie, které tady každému doporučuje. Doufejme, že to všechny Formoly a jeho klony z doktorky dostatečně vyléčí...

:-( (Čt, 5. 2. 2009 - 16:02)

Formol se nepotřebuje řešit, Formola potřebují řešit jen někteří jedinci, kteří nemohou strávit, že na něho nemají. Kdyby neměli Formola, najdou si někoho jiného.

Návštěvník (Čt, 5. 2. 2009 - 16:02)

... nikoli... tady se řeší Formol...ten je taky maligní

Návštěvník (Čt, 5. 2. 2009 - 13:02)

Koukám, že zanešení jste tu všeci. Mozek zanesený kravinami.
Chci jen připomenout téma:

Léčba rakoviny bez chemoterapie a pomocí šetrných přírodních metod

Návštěvník (Čt, 5. 2. 2009 - 13:02)

Bože můj? Laik žasne a odborník se diví....zanášení dětí...
Jakože jsou zanášeny vysokým cholesterolem? A co ten DM1 třeba v roce? Tam jsou zanášeny čím? Ufffffffffff
Genetika přátelům alternativcům nějak nic neříká, to je asi to zanášení...
co třeba Down?

Reklama

Přidat komentář