Reklama

červenání

Denča (St, 26. 3. 2008 - 18:03)

pardon emaiel je Dencca15"seznam.cz

Denča (St, 26. 3. 2008 - 18:03)

Ahoj mám uplně stejný problém,a strašne mi to vadí, červenám se před tabulí, když neco řeknu blbě, citim se trapně a citim uplne jak horim musim byt nesnesitelně rudá......strašně mě to štve a je mi kvuli tomu hur a hur.....jak jsem byla mladsi tak se mi ve třídě smali,ale už si zvykly......jenomže ja si nezvyknu a v zari jdu na středníí a nechci se červenat...prosim poradte mi nevim co s tim mam fakt delat děkuji moc... kdyztak muj emaiel je..Dencca"seznam.cz MOC PROSIM...

Jíťa (Út, 25. 3. 2008 - 15:03)

ví tady někdo něco víc o té operaci v Anglii???

anička (Út, 25. 3. 2008 - 10:03)

taky se červenám a myslím že to je nedostatkem sebevědomí

KRABAT (Po, 24. 3. 2008 - 22:03)

ahoj ahoj znam resitelne,ono to vlastne je prijatelne

hanz (Po, 24. 3. 2008 - 19:03)

hodne sportuju a pokazde mi zcervenaji tvare a mam to potom na cely den co s tim??prosim o radu

lucka (Ne, 23. 3. 2008 - 19:03)

ahoj majo jak si se z toho dostala esxistuje pro to neco?

redface"seznam. (St, 19. 3. 2008 - 17:03)

Chtěl bych poznat červenající se holku, také se červenám.

redface"seznam. (St, 19. 3. 2008 - 17:03)

Chtěl bych poznat červenající se holku, také se červenám.

redface"seznam. (St, 19. 3. 2008 - 17:03)

Chtěl bych poznat červenající se holku, také se červenám.

Vlasta (Út, 18. 3. 2008 - 10:03)

Červenáčku, já jsem mazala synovi obličej Acnecolorem, třeba, když šel do tanečních a nikdo nic nepoznal. Musíš trefit barvu odstínu.

Lenča (Út, 18. 3. 2008 - 09:03)

Já si pamatuju, že jsem se k němu dostala přes kámošku, které to předepisoval kožní lékař na akné. Začalo nás to tehdy používat hodně, protože jsme byly spokojený ;o). Takže když je to od dr., tak je možný, že je to určený i pro kluky. Za tu cenu (zrovna si budu po 1/2 roce kupovat, tak to snad moc nezdražili ;o)to myslím stojí i za vyzkoušení, ale těžko říct, jak to půjde poznat. Když se menší množství dobře rozetře do ztracena , tak by to mohlo být vpohodě. Asi taky záleží jakou máš pleť.Roztírá se to hodně dobře a mě to vydrží celý den. Každopádně bych si to být tebou raději nedávala jen na tváře, to si neumím moc dobře představit - no uvidíš..., lehoučce si do ztracena spíš natónuj i zbytek obličeje , ale fakt stačí jen trošička, obzvlášť pokud nechceš, aby to bylo nějak poznat - odhaduju tak ťupičku na čelo (bacha, ať si nenecháš netknutou oblast kolem očí ;o) a na tváře(z těch bych to do ztracena rozetřela až na nos a bradu (bacha na obrysy obličeje, tam si to rukama projeď až na krk, aby sis nevytvořil "masku"). Tak snad to bude k něčemu ;o).

Červenáček (Po, 17. 3. 2008 - 22:03)

Lenko, a mohl by AKNECOLOR používat i kluk? Jde hodně poznat, že máš něco na obličeji, když se tím namažeš? Tak jako tak si to koupím, stovka to je dobrá cena. V tomhle to mají holky daleko lepší. Já si koupil makeup od dermacolu...překrylo to červenání docela slušně, ale pořád mi všichni koukali na tváře, co to tam mám...a určitě si řikali jestli nejsem gay nebo tak něco...ACH JO.

Lenča (Po, 17. 3. 2008 - 12:03)

Já používám už několik let místo make-upu Aknecolor. V lékárně koupíte tmavší (ten používám já) nebo světlejší pro blondýnky... Ikdyž kosmetičky tvrdí, že není dobrý ho používat dlouhodobě, protože obsahuje trochu alkoholu, který pleť spíš vysušuje, tak mě konkrétně dělá celý ty roky na pleť strašně dobře a když jsem zkusila nějaký make-up, tak jsem se strašně ráda vždycky vrátila k němu.. Občas, ale opravdu jen občas 1-2 pupínečky, jinak mám podle mě pěknou pleť. Stačí ho dávat málo, pěkně rozetřít a zakryjou se všechny barevné nerovnosti pleti(taky mi nejsou tolik vidět pihy ;o) a červenání se skrylo vždycky taky dobře. A kdo ví, třeba jsem se toho nezbavila jen věkem, ale pomohl i Aknecolor ;o). Stojí něco přes 100,- Kč a vydrží tak 1/2 roku.

Návštěvník (Po, 17. 3. 2008 - 10:03)

Kdyby to opravdu krylo bylo by to super!! KOlik asi tak stojí?

Návštěvník (Ne, 16. 3. 2008 - 18:03)

Ja mam dobre zkusenosti s make-upem Dermablend od Vichy, skvele kryje...pouzivam nejsvetlejsi odstin.

anonym (Ne, 16. 3. 2008 - 12:03)

Článek o operacích jsem četla tuším v MF DNES z tohoto čtvrtka (13.3. 2008), ale nevím jestli v novinách nebo příloze.

Pavel (Ne, 16. 3. 2008 - 10:03)

Ahoj, všem fakt jsem rád, že s tímto nepříjemným problémem neválčím jenom já..
U mě to začalo někdy koncem základky a musím říct, že to trvá až do teď a to je mi 21 let. Ty návaly horka, kdy je člověk rudý až za ušima jsou nepříjemný a otravují život. Navíc jak už tu někdo psal, když vás na to ještě někdo upozorní, tak je to asi dvakrát tak horší a hlavně trapný. U mě to nemá s žádnou situací nějakou spojitost, protože se mi to stává absolutně při běžných situacích, při kterých jsem sice vnitřně v pohodě a nemám žádný důvod ale najedou se mi tváře rozhoří tak, až mám z toho zpocené čelo. Je to jako, když člověk luskne prsty, Nával horka, člověku tváře přímo sálají a to fakt příjemný není. Někdy to trvá déle, někdy míň, ale je fakt, že to je několikrát za den.

Chytré rady, tak si toho nevšímej, zasměj se tomu nebo jsou i horší věci, jsou fakt absolutně zcestný. Tohle člověka prostě obtěžuje, je to nepříjemný a leckdy až deprimující. Já z osobní zkušenosti, jsem ve většině případů, jsem před ničím kvůli tomuhle nikdy neuhnul, ať už se to týkalo školy, holek, práce, čehokoliv. Je to až neuvěřitelný, ale je to tak. Stále ale je to boj sám se sebou, který musím říct, že nevdzávám.

Červenáček (So, 15. 3. 2008 - 16:03)

Tak jak to tady jde? Jak pokročila debata? Hmmm...teda nic moc. Moc nepíšete. Už jste někdo přišel na to, jak zamaskovat červenej obličej...nebo jak docílit toho, aby nečervenal? Něco přeci musí existovat v dnešní době. Slyšel jsem, že má nějaká kosmetická firma začít vyrábět nějaký makeup nebo něco takovýho přímo proti červenání...a bude to i pro chlapy. Nevíte o tom někdo něco? Přeju vám hezký víkend.

jana (Čt, 13. 3. 2008 - 19:03)

no to ja se taky cervenala ale pak jsem se toho na nejakou dobu zbavila asi tak vice nez rok ale ted kdyz jsem stratila vsechno krasny a bezva tak me to zase zacalo votravovat zivot.......

Reklama

Přidat komentář