Reklama

červenání

M (Pá, 9. 1. 2009 - 15:01)

Ahoj,komunikuji tady o cervenani jenom holky, tak zacinam mit jeste vetsi komplex :), ale taky s tim mam problem. Zkusil jsem dokonce chodit k psychologovi, to mi hodne pomohlo, myslim, ze jsme spolecne vypatrali pricinu a ted uz je to jenom na mne. Nekdy taky absolutne nechapu, proc se zacervenam, ale nastesti to uz neni co to byvalo. Jestli nekdo napise, ze se mu to zda mile nebo nevim co jeste, tak pochybuju, jestli si nekdy zazil ten velice neprijemny pocit zcervenani s "vtipnymi" komentari prihlizejicich svedku. Podle meho nazoru je to vsechno o sebevedomi, ale lehce se to rekne, ze ode dneska budu sebevedomy. Takze drzim palce a rad si s nekym stejne "postizenym" pokecam. Zdarec

D.a.N.a (Čt, 8. 1. 2009 - 18:01)

To je hrozný jak se červenám nikdy se mi to nestávalo ale když ho vidim tak vždycky se musim červenat nevíte proč se mi to stává?

andyy (St, 7. 1. 2009 - 19:01)

Jo je to strasny kdyz pak na tebe koukaj lidi ze tridy a vubec jiny lidi...ja bych se nejraci zahrabala do zeme..ale snazim se to zakryvat make-upem rekla bych ze to docela pomaha.Aspon si dodam trochu sebevedomi tim ze vim ze to nebude tolik videt ale stejne bych se toho chtela zbavit..a ta psycholozka se jmenuje pani Cozlova a jsem z Nachoda ale ona sem jen dojizdi ale jinak bydi v Trutnove.ADééLKO moc ti preju abys nasla tu pravou psycholozku treba narazis na tu mou je moc hodna :)a vsem preju aby jsme se z toho vyhrabali!!papa

marťa (St, 7. 1. 2009 - 13:01)

ahoj prosimtě andyy a odkud si? a jak se jmenuje ta psycholožka jestli ti to teda nák nevadí. to já mam naštěstí v tomhle ohledu dobrý spolužáky nikdo mi nikdy nic s červenáním neřek ale stejně když vidim ty jejich pohledy a co si asi myslej no nic díky pa

Adéélka (Út, 6. 1. 2009 - 19:01)

Ahoj andyy:)..
Nenašla sem si asi tu nejnadanější psycholožku, ale pořád se trápím.Bylo pro mě strašbné jít zase do školy po vánočních prázdninách..nenavidím naše spolužáky jak třeba zčervenám a oni si hned šuškaj a smějou se a já vím že mě....nebo se mi rovnou smějuou a rozkřikujou to na lesy....Zabila bych..

andyy (Út, 6. 1. 2009 - 12:01)

Pardon to bylo k tomu anonymovi

andyy (Út, 6. 1. 2009 - 12:01)

jezis co sez za idiota???kdyz chces psat takovy kravoviny tak sem nelez!!kolik mas ty??12 let?asi jo co

andyy (Út, 6. 1. 2009 - 11:01)

Ahojkyy taky mam problemy jako vy ale chodim k psycholozce a nemuzu rict ze je spatna naopak bych rekla ze je supr.Treba ty ADééLKO jak pises o ty svy psycholozce,tak to se divim me ta moje dala papir psanej pocitacove a na nem bylo aby me ucitele nezkouseli pred tabuli ale disketne,a ja tem ktery zkousej tak jsem jim to nakopcila a dala,no a ja mam aspon min starosti s timto problemem (ale bohuzel ten papir neni vsemohouci a taky me vsech problemu nezbavi).Ale co metaky hodne trapi je to ze mam strasne citlivou plet nikdy jsem ji tak citlivou nemela staci kdyz se jen oplachnu cistou vodou tak mi zcervena nebo kdyz pouzivam bezne kremy na plet "pry pro citlivou plet" tak me pali a zrudne.A i vuec kdyz jsem nekde a nenuti me to se cervenat tak mam ji porat takou narudlou.Ale objevila sem supr kremy krery me nepalej (a to ji mam fakt extra citlivou ze i kremy od VICHY!) adokonce i pomahaj zlepsovat tu barvu pleti stoji sice asi kolem 500kc ale ja to zato dam,je to od znacky Eucerin a je to Rada pro citlivou plet obliceje se sklonem k zarudnuti.Psycholozka mi poradila ze to ale mam zkouset porak dokola a PREKONAT SVUJ STRACH uz na tom dobrou dobu delam ale neco uz se mi podarilo a nastesti povedlo prekonat.ale ja myslim ze je super mit nekoho komu se muzes vypovidat a postezovat si:)a on ti pak treba dodava kosek toho pocitu stesti...to ja kdyz jdu od te me psycholozky tak se vzdycky cejtim docela dobre a zkousim to dal a dal...tak hodne stesti vsem ktery na tom delaj atem zbylejm taky:) p.s. proc mam tak dobrou nadadu???protoze sem prave prisla od sve psycholozky... :))

Mark (Ne, 4. 1. 2009 - 18:01)

ahojky Zuzko,jestli chceš tak mi napiš na e-mail kod2009"seznam.cz, já bydlím kousek od Slovenských hranic :)

Zuzka (So, 3. 1. 2009 - 21:01)

Tým problémom je červenanie (len pre istotu :)...)

Zuzka (So, 3. 1. 2009 - 21:01)

Ak by mal niekto záujem, ja by som sa chcela stretávať s človekom, čo má rovnaký problém ako ja. Samozrejme najlepšie zo Slovenska.

Adéélka (So, 3. 1. 2009 - 18:01)

Ahoj lidi....
Anno stejně jako vy s tím mám problém, uplně mě to ničí, protože už nemužu vystát když mi někdo řekne "nečervenej se" nebo "o koukejte se na ni je červená jak jahoda".....Pořád se červenám a proto raději sedím doma...a věřte mi psycholog nepomůže....Byla jsem u ní a ona mi akorát poradila že vdycky když mám jít k tabuli nebo tak tak si mám "přát" abych se červenala a že to pomůže a já se červenat nebudu..jenže jak si v tom stresu mám vzpomenout a přát si abych se červenala??.... je to podle mě blbost...Fakt už nevím jak se toho zbavit:(

Zuzka (Pá, 2. 1. 2009 - 22:01)

Teda 200 000 Sk by som za to nevyhodila :(.

Mark (Pá, 2. 1. 2009 - 14:01)

http://www.bbc.co.uk/czech/bezdestniku/225.shtml

J (St, 12. 12. 2012 - 09:12)

ahoj vsichni! i já s tímhle...Je mnoho těchto zelených,krycích krémů,tento od eucerinu,má hrozně hustou
konzistenci,je to takové blátíčko,já ho používala,a každý na mě co to mam na obličeji...zkrátka,vstřebatelnost špatná.
Nedovedu si představit,že bych na to ještě měla nanést makeup,navíc když se člověk trochu spotí,nebo zmokne,tak to musí vypadat...samozřejmě pokud ti to vyhovuje,je to v pořádku.

URČITĚ SI PŘEČT (Po, 10. 12. 2012 - 19:12)

ahoj vsichni! i já s tímhle měla/mám problém, dobrá zpráva ale je, že mám pro vás řešení! i když bohužel jen pro slečny:/ sama jsem byla u psycholozky, je to dobre, pomuze vam to leccos objasnit, ale cervenani to nezabrani ani nahodou, sama muzu povrdit, nejvice neprijemne mi to vzdycky bylo ve skole a hlavne me i mrzelo, ze se nemuzu zapojovat tak, jak bych sama chtela, protoze mam strach, ze se ztrapnim a zrudnu...takze k tomu reseni tohohle problemu:) objevila jsem v lekarne krem od eucerilu...je to ZELENY denni krem, zelena barva obecne reguluje cervenou, takze rano si dejte tenhle krem na mista, ktera vam cervenaji (u me jsou to nejvice tvare a asi trochu i nos), neroztirejte ten krem uplne, at je proste videt ta zelena vrstva, ale zase tam nedavejte zbytecne velky nanosy a pak pres to hodte klasicky make up a nakonec pudr, muzu vam rict, ze jsem tomu neverila, ten krem stoji 500, takze jsem si rikala, ze jestli to budou vyhozene penize, budu akorat nastvana, ale opravdu pod tim neni nic videt! a kdyz mam na sobe tyhle vrstvy, asi si prijdu tak nejak "pod ochranou" a ani na sobe necitim, ze bych pred lidmi cervenala:) urcite vsem doporucuju tohle zkusit a prosim pokud navstevujete i jine skupiny s timto tematem, rozsirte to dal, diky moc a hlavu vzhuru!:)

K (Ne, 2. 12. 2012 - 23:12)

Čaute všechny :) Též jsem dřív byla hodně stydlivá a červenala jsem se opravdu pořád. Jednoho dne, jsem se ale rozhodla, že už nechci sedět v koutku a rozhodla jsem se vyhledat odbornou pomoc. Při hledání mi velice pomohl server http://www.znamylekar.cz/hodnoceni-lekaru/psycholog . Vyzkoušejte to též. Opravdu to stojí za to! :) Vaše Káťa

Boltvan (Ne, 2. 12. 2012 - 11:12)

Zdravim. Cca od 15 roků mam problem se začervenanim tváří, když například prijdu z venku, kde je 8 stupnu C do domu, kde se topí anebo při sportu a po požití trochu alkoholu ( např po 3 pivech). Ted je mi 22 a nevim si s tim rady. Nekdy se taky stane ze kdyz nekdo zacne narážet na mé červené tváře, tao zcervenam jeste více. Díky moc za všechny rady.

meo (Čt, 29. 11. 2012 - 17:11)

Je mi 35 jsem cisnik .....na...Od dětství jsem měla tento problém, stačilo mne vyvolat k tabuli, natož s někým mluvit .. na nějaké přednášce o osobnostním rozvoji jsem se dozvěděla, že se nemám brát tak vážně, nikdo není úplně perfektní a hlavně si věřit. Dobře se to říká, ale pochopit význam těchto slov mi trvalo dost dlouho. Nejvíc jsem trpěla ve chvílích, když jsem se cítila trapně. To jsem byla rudá až po kořínky vlasů. Cítila jsem se trapně vzhledem k nějakému jinému člověku (co on řekne na můj názor, jak na něj působím, co si o mně myslí atd.). Ten jiný člověk má ale zase svůj život, své priority, své zvyky, takže mu může být jedno, jak se projevuji já, on můj život nežije a neví, co mne k mým názorům a mému projevu vede. Stejně jako já respektuji druhé, očekávám to samé od druhých. To bych řekla, že je základ. Mně samotné zase musí být jedno, jestli např. můj spoluřečník dává najevo nadřazenost nebo pohrdání .. jde o to uvědomit si, že to je jeho problém, ne můj. Už se nečervenám

R (Čt, 29. 11. 2012 - 14:11)

Ahojik, mám také ten...Veškeré krémi a mastičky,jsou na nic,pouze
dobrý byznys pro farmaceutické společnosti...a věř,že jsem jich vyzkoušel opravdu spoustu,a byli to i krémi za 2-3tis.kč.Prachy vyhozený komínem,efekt rounajícíse placebo.A co se týče kožní lékařky,tak mi řekla,že s tím nic dělat nejde,a bylo hotovo.Také jsem byl několikrát na laseru,ale efekt žádný,to červenání způsobují drobné cévky(kapiláry)
které ač velmi moderní laser,prostě nezachití,pouze když někdo má trvalé zarudnutí,tak to jde,ale červenání vlivem-stresu,fyz.námahy,teplých či kořeněných jídel atd. prostě nejde-BOHUŽEL NEJDE!!!

Reklama

Přidat komentář