Reklama

Léčitelka Suchánková

Jana (Po, 25. 10. 2010 - 15:10)

Paní Jano, nechci se s Vámi...Vím,že se rakovina může objevit z dlouhodobého stresu,u mě to tak i bylo-stres kolem rozvodu to mi nemusíte vysvětlovat.Při zjištění diagnozy jsem přečetla hodně článků,příběhy lidí....
To,že mi pan Vojáček pomohl zvládnout chemoterapii-ano v tom máte pravdu,nabil mě vždy ohromnou sílou,věřila jsem,že mi pomáhá,ale také mi řekl,abych POSLOUCHALA VE VŠEM DOKTORY a bude to dobré.
Takže má zkušenost je-věřit doktorům,v žádném případě neodmítat žádnou léčbu a chemoterapii už vůbec ne,pokud věříme tak jako já na bylinky-proč ne,dobrý léčitel-proč ne,zachovat si pozitivní mysl,víru v uzdravení,velkou podporu v rodině.
Já si stojím za tím,že jen alternativní léčba rakovinu nevyléčí.
A co se týká peněz jak se tu někdo zmínil. Pan Vojáček si o peníze NIKDY neřekl,přesto jsem mu pokaždé do kasičky hodila,vážila jsem si jeho léčby. Dojížděla jsem za ním každých 14 dnů 100 kilometrů tak něco peněz to stálo,ale nikdy jsem nelitovala. Je to na každém z nás jestli peníze dá nebo ne.

Ivana Nováková (Po, 25. 10. 2010 - 14:10)

Pane Objektivní,proč nemáte tolik slušnosti uvést své pravé jméno jako paní Suchánková?Ono z pozice anonymity se dá naplácat cokoliv a snadno.Je snad každého věc jestli půjde k lékaři nebo léčiteli.Schovat se za anonymní přezdívku taky něco o člověku vypovídá.

Objektivní pro (Po, 25. 10. 2010 - 13:10)

V Olomouci existuje "Univerzita alternativních studií" - je to seriozní a dle studijních materiálů tam je samozřejmostí výuka anatomie, histologie a dalších důležitých předmětů.
Myslím, že kdybychom měli odborně zdatné léčitele,kteří by nesli i za svou léčbu zodpovědnost, tak to je něco úplně jiného, ale ohánět se pouze darem a to že jsem něčí dcera nebo syn ???
Přeji Vám paní Suchánková jen to dobré, ale aby jste si uvědomila svou odpovědnost a váhu vzdělání, které je pro život důležité,...

Další "tic (Po, 25. 10. 2010 - 12:10)

Re: pocit na zvracení, slabost a celková únava petr, 27.3.2010 18:48
Dobrý den paní Renato.

Mám takový pocit, hodně podobně se to tváří jako meniérova choroba, ale jsou tam určité nesrovnalosti. Nicméně na neurologii by jste měla zajít i bez doporučení obvodního lékaře. Máte právo na vyšetření i bez doporučení obvoďáka. Už jsem tak řešil spousty věcí. Ono obvoďáci nemaj patent na rozum a často lidi podezřívají ze simulanství. Vy musíte vědět jak se cítite a i tak s nimi jednat.
Jinak jestli jste z Moravy znám výbornou léčitelku paní Suchánkovou, která by Vám jistě pomohla. www.biotronik-suchankova.cz

Objektivní (Po, 25. 10. 2010 - 12:10)

Dobrý den, pane... Paní Suchánková, nepište prosím tedy na své webové stránky lživé a zavádějící informace.
Nejdříve si doplňte zdravotní vzdělání a poté možná pochopíte, že vážné nemoci, jako je diabetes, Crohnova nemoc, Menierova nemoc, epilepsie,..... nejste schopna stabilizovat, to co děláte je placebo efekt, který je fain a víra v tento efekt může někomu pomoci, ale rozhodně VY NIC NESTABILIZUJETE,...
Pokud chcete být spravedlivá, tak na své stránky můžete umístit i negativní hodnocení,... protože pokud je někdo hodnocen za 100% pozitivně, tak to je dosti zvláštní ,...:-)) To je totiž běžná praxe všech léčitelů,..

Suchánková (Po, 25. 10. 2010 - 12:10)

Dobrý den, pane Objektivní.

Ujišťuji všechny své pacienty, že i po skončení MD budu i nadále léčit zdarma. Nebojte se, pane objektivní, nastoupím do práce a budu odvádět daně, i zdrav. a soc. pojištění. Také mám manžela a ten mně finančně podporuje.

Prosím Vás, pane objektivní, zdržte se komentářů k mé osobě. Neznáte mně.

Pane Petře, děkuji Vám za podporu, jen si myslím, že byste se neměl tolik dohadovat. Je to pouze handrkování s jedním neodbytným človíčkem. Vím, že to myslíte dobře...

petr (Po, 25. 10. 2010 - 12:10)

Mohu se Vás pane Petře...Vy jste u ní byl? Ona po Vás chtěla peníze?
To asi víte více než já.

Objektivní (Po, 25. 10. 2010 - 12:10)

Chci hlavně říct, že... Mohu se Vás pane Petře zeptat, proč jsem já přežil chemoterapii?? Žádné léčitele ani biotroniky jsem nenavštěvoval.
Pro mně tou podporou byla rodina a víra v uzdravení.
To byla pro mně energie a hnací motor.
Ale bez odborné léčby by to dopadlo špatně.
Paní Suchánková je placebo, které funguje stejně jako citlivost a důvěra rodiny, známého, přítele,...
ale nikdo si z toho nědělá byznys, proč píšu byznys ??
Zatím je pí Suchánková na MD, má příjem od státu a o nic jí nejde,.... ale za pár let tomu bude jinak,...
takže teď ze sebe udělá "léčitele" zadarmo, no bez IČO může těžko brát peníze,.. ale dary to joooooo, ty neodmítá,..
No a za pár let už bude chtít mít byznys se zdravím a pan Petr bude hlídat, aby měla klienty:-)))

petr (Po, 25. 10. 2010 - 12:10)

Paní Jana to napsala...Nemluvte za někoho, mluvte sám za sebe. Paní Jana se určitě vyjádří a rád s ní podiskutuji :-)

A k Vašim otázkám, jsem rád a děkuji za ně :-)
ad1) Rozhodl by jste se Vy sám pro smrt přirozenou cestou, bez pomoci lékařů ? Víte kolika lidem pan Vojáček pomohl a kolik své energie vydal ?

ad2) Jeho dcera léčila už před jeho smrtí :-)

ad3) Na vysoké škole obor Biotronika není :-) Ano léčí zdarma. A jestli jí někdo něco dá to nevím, ale jestli dá tak z vlastní vůle. Chtěl bych vidět někoho, kdo dneska z vlastní vůle, dává dar podvodníkům :-)

Objektivní (Po, 25. 10. 2010 - 11:10)

Paní Jano, nechci se s Vámi... Paní Jana to napsala jasně a nekompromisně,...
A vy pane Petře hluboce lžete, protože chemoterapie zachraňuje životy, i když má vedlejší účiny, to nikdo nepopírá,... Paní Jana prostě navštěvovala pana Vojáčka, což bylo jistě příjemné placebo, určitě jí to psychicky hodně pomohlo, ale hlavní zásluhu na vyléčení mají lékaři, to ví paní Jana, vím to já a další,...
Vy pane Petře jste bohužel fanaticky zaměřený člověk, který pro svoje klapky na očích zapomněl přemýšlet,..
Položte si pane Petře tři otázky :
Proč zemřel pan Vojáček v 60 ti letech, když dle Vás uměl vyléčit vše ??? Možná by mu lékaři pomohli :-)))
Proč jeho dcera začala "léčit" "darem" až po smrti svého otce ???
Proč paní Suchánková léčí zadarmo, nemá IČO,nemá kvalifikaci, ale bere ráda dary ???

indigo (Po, 25. 10. 2010 - 11:10)

Paní Jano, nechci se s Vámi...Petr? Pořád ten samý šílenec?
Petra viděti, bič do ruky vzíti... To mi dneska v noci sdělili andělé, a mně můžete věřit.

petr (Po, 25. 10. 2010 - 11:10)

Nedávno se tady řešila...Chci hlavně říct, že nejvíce Vám pomohla víra ve vlastní uzdravení a to je nejlepší podpora pro Vaše tělo. Každá nemoc souvisí s psychikou a rovnováhou energie ve Vašem těle u rakoviny dvojnásob. Stres, traumata, špatná životospráva, chemie apod. energii v těle narušuje. Pár let nerovnováhy stačí, aby naše imunita některé místa v těle opomenula a problém rozmnožených neposlušných buňek je na světě. Všichni od narození těchto buňek máme v těle miliony, ale se všemi si naše tělo poradí. Proč se najednou začnou nekontrolovaně množit a vzniká rakovinný útvar? Jsme zpátky u rovnováhy psychiky a energie.

petr (Po, 25. 10. 2010 - 11:10)

Nedávno se tady řešila...Paní Jano, nechci se s Vámi dohadovat. Ale chemoterapii jste přežila právě díky p.Vojáčkovi, který Vám dodával energii a znovu pomáhal obnovit Vaši imunitu. Rakovina se u mnoha pacientů neléčených chemoterapií zmenšuje sama díky vlastním schopnostem imunity (Naše vlastní imunita si umí poradit s rakovinnými buňkami nejlépe, navíc jsou to naše neposlušné buňky, nic cizího).
Důležité je nepodlehnout strachu ze smrti a nezvyšovat tak dále tělu stres. To samoléčbě nepomůže.

Jana (Po, 25. 10. 2010 - 09:10)

Nedávno se tady řešila chemoterapie. Já jsem onemocněla rakovinou před 3 lety v pouhých 34 letech. Ale abych odmítla chemo tak to fakt nééé. Kromě klasické léčby jsem dojížděla k panu Vojáčkovi každých 14 dnů. Věřím moc bylinkám,ale jen ty by mě určitě neuzdravily. Chemo na jednu stranu pomůže,na druhou uškodí,ale v léčbě rakoviny je důležité. Má zkušenost-v jedné nemocnici po zjištění diagnozy mě chtěli ihned operovat,v té co jsem se léčila mi napřed nasadili chemo a po zmenšené nádoru teprve operovali. Kdyby řezali hned-možná bych už tyto řádky nepsala.
Omlouvám se,že se nedržím tématu diskuze,ale slova jistého pána mě fakt vytočily.

petr (Po, 25. 10. 2010 - 01:10)

Petře, Tvá obhajoba je až...Fanatická asi Ano, ale jako odpověď na fanatismus vzdělávání se v anatomii OBJEKTIVNÍHO. On nemluví o praxi, ale kusu papíru, který dneska dokládá, že můžeš léčit lidi. A fanaticky tady zdůrazňuji, jaký je nesmysl chtít po lidovém léčiteli, který nepracuje s chemií ani skalpelem, aby se v tomto směru vzdělával.

Biotronika je o vyrovnávání a dodávání energie člověku. Biotronik se těla nedotýká, jen dlaněmi intuitivně vyrovnává místa s energetickou nerovnováhou a toto opakuje tak dlouho, dokud nedojde ke zlepšení stavu. Je jedno jestli se jedná o to či ono a kde se to přesně nachází z hlediska anatomie. Důležité je to umět najít a dobrý biotronik problémové místo v těle vždy najde, bez jakýchkoli znalostí a bez jakýchkoli znalostí energetický problém odstraňuje. Potřebuje cit, intuici, a trochu praxe s tokem energie v těle.

Toto dneska vyučuje pouze Reiki, ale tam se může stát, protože méně vnímavější nemusí ucítit problém, že energii v těle rozhodí.

Znalosti biologie člověka na úrovní střední školy stačí nad hlavu, ale chce to mít určitý dar pro vnímání těchto energií a dar energii dodávat, pokud je jí nedostatek.

Snažil jsem se Vám Kamčo problematiku trochu osvětlit, ale tento druh léčení není moc vědecky probádaný, takže opírat se o nějakou literaturu nemá smysl.

petr (Po, 25. 10. 2010 - 00:10)

Petře, Tvá obhajoba je až...Asi Tě dost dobře nechápu, trošku to rozveď, rád odpovím...

Kamča (Ne, 24. 10. 2010 - 22:10)

Chemické procesy enzymů,...Petře, Tvá obhajoba je až fanatická. Proč nechceš pochopit, jak jsou důležité nějaké znalosti a praxe?

petr (Ne, 24. 10. 2010 - 22:10)

No Pajo, chytré argumenty...Chemické procesy enzymů, orgánů či přesné pojmenování všech kostí v těle latinsky, či neurální řízení těla je bezpředmětné a vyučuje se podrobně na lékařských fakultách, protože se chystají do těla zasahovat jak chemicky, tak fyzicky. Biotronika nezasahuje do těla ani chemicky ani fyzicky, ale energeticky.

petr (Ne, 24. 10. 2010 - 22:10)

No Pajo, chytré argumenty...No Petře, je vidět, jaké máte znalosti, pokud si tedy myslíte, že biotronikovi stačí znalosti biologie ze základní školy tak asi bez komentáře,..

Tak tohle je Váš argument ???

Říkám ANO, pane objektivní.
A jak jsem řekl výše, musí také znát jiné věci, které se poznání člověka týkají -

Pane objektivní, četl jste Bibli, nebo psychologii nevědomí od Junga ??? Víte, jak funguje DNA ??? Znáte telepatii a telekinezi ???

Myslíte si, že k poznání člověka Vám stačí jen anatomie ???

Objektivní (Ne, 24. 10. 2010 - 21:10)

Petře, no já už myslím...No Pajo, chytré argumenty došly,....:-))), 5. třída základní školy,..
No Petře, je vidět, jaké máte znalosti, pokud si tedy myslíte, že biotronikovi stačí znalosti biologie ze základní školy tak asi bez komentáře,...no jak řekl pan profesor chemie z "Básníků" - Jak pozná někdo, že je hloupý ? Chytrý to nepozná a blbci je to jedno,...

Reklama

Přidat komentář