Reklama

prodlužování vlasů

Simona (Út, 4. 3. 2008 - 09:03)

To Lenka: Leni, mám Jam od Young, ale nevím, jestli tohle je v Čechách, pak od Kerastase Oil Nutritiv a když chci jen oživit vlny v mezičase a nevyplácávat si Kerastase, tak Glisskur vodičky (takový ty bezoplacháče), oživí a nezmastí. Občas dávám Redken Addictive, ale ten jen občas, hodně zmastí. Asi zkusím taky so.cap kosmetiku, už jsi tady několikátá, co na to pěje chválu, tak mě to dost zaujalo :-)
Jinak s tím alkoholem bacha, záleží na tom, čím ti ty vlasy bude lepit. Jak jsem tady četla a snad dobře pochopila, v česku to dělají jen "izolepkama". Ty jsou fajn, ale na ten alkohol by mohly být citlivé. On má totiž HairTalk i lepidla na vlasy a ty jsou extra odolné proti všemu. Já to mám lepidlem (ne, nemám po něm poškozené vlasy). Takže na to bacha :-)

Simona (Út, 4. 3. 2008 - 08:03)

To Dany: Danulko, vzpomněla jsem si, jak se jmenoval takový celkem zázrak pro vlasy, našla to na netu a zjistila, že se to prodává i v česku. Je to Mil Mil, dej to na ty prodloužený vlasy třeba na půl hoďky, už jen při tom nanášení budeš cítit, jak ti ty vlásky úplně "roztávají" Stojí to fakt pár korun a nanes toho pořádnou vrstvu. Jen to moc nedávej na vlastní, nebo alespoň ty co máš u pěšinky apod. Mě to tedy vlastní (rostlé) vlasy hodně zmastí a nevypadá to dobře, ale pro ty prodloužený je to fakt paráda. Slibuji, že tohle ti pomůže, možná to mají i v nějakých supermarketech, tady totiž ano, když tak odkaz je ( já mám ten zelený)
http://www.vlasy-kosmetika.cz/MIL-MIL/

Lenka (Po, 3. 3. 2008 - 22:03)

to Simona: já mám svoje vlnitý a jemný, takže vlnitost mi neva...
jsem zvyklá používat loreal profesionel - liss extreme (fialová rada) nebo schwartzkopf - repair rescue a ted nejvíc věci od euro so.cap. - ptala jsem se kvůli tomu, že prý na ně (hairtalk - asi spoje) nesmí nic s alkoholem, ale jak je vidět asi tohle jim neva.... máš na ně nejaké sérum - myslím jako olejíček nebo nějaké sérum??

Simona (Po, 3. 3. 2008 - 22:03)

To Lenka:
Ano, byla jsem s nimi u moře i v bazénu, měla jsem pak jen šíslou barvu. Tak jsem na to hodila barvu. Barvím je jen v takových případech a dobarvuji jen odrosty, nechci je zbytečně ničit. Ale barvené několikrát byly a snesly to velice dobře.
Mám je jemné, hodně podobné vlastním. Ale bez péče to samozřejmě nejde. Ale to snad ani u vlastních vlásků.

Simona (Po, 3. 3. 2008 - 22:03)

To Dany: Ano Dany, jsou vlnité, to je to jejich mínus. Já mám svoje vlasy krátké (rovné), moc mi nerostou a když přece jen povyrostou, tak jim něco provedu (z černé na blond za jeden večer doma apod.), tedy konečky stejně musím opět ostříhat. Takže mi vlnitost vlasů nevadí (i když jsem s tím nepočítala a ze začátku byla celkem zklamaná). Navíc tu nejhornější část na hlavě (doufám, že chápeš, jak to myslím...kolem pěšinky atd) si nechávám seřezávat na krátko cca 5 - 8 cm, není to vidět, jde jen o těch pár horních "chlupů", tahle délka spoj spolehlivě překryje, a nemáš půl hlavy rovné a půl vlnité. Nevím, jak dlouhé máš vlastní vlásky a jak máš rozmistěné Hair talk, ale myslím, že tenhle zásah nemá žádné estetické následky ani po sundání, prostě se to zratí. Jinak teď už většinou nosím vlnité, protože se mi s tím nechce nic dělat, tím, že jsou vlasy v řadách, se vlní do takové hezké formy (tedy můj názor), nechám to jen uschnout a jdu. Když se mi chce, tak je vyfoukám a pak dožehlím a vydrží mi to.
Co se týče té kosmetiky. Jejich značka není špatná ani extra dobrá, žádný oheň, neublíží, ani nepomůže. Já je tedy suché nemám, používám Redken, možná by stálo za to si koupit alespo%n kondicionér na takové to použití občas. Jinak na vině s tou suchostí může být taky to, že na nich máš moc stylingových věcí, některé tomu prostě nesednou a vlasy tak zdrsní a zapatlají (i když třeba na živých vlastních působí bůhví jak blahodárně). Zkus je umýt, dát jen oplach.kondicionér a nechat volně proschnout, uvidíš jaké budou a zjistíš kde je problém. Nebo taky prsotě to, čím je umýváš jim nesedne (viz, moje zkušenost s TIGI) V česku kadeřnictví nedává záruku na to, že budou vlasy hezké? Tady je záruka na půl roku.

Simona (Po, 3. 3. 2008 - 21:03)

To Hanka: Ano Hani, žiju v Holandsku a tady už je to dávno zaběhnutá metoda. Mám je asi rok.

Lenka (Po, 3. 3. 2008 - 21:03)

holky nevíte o někom kdo by ev. sundal ringy v Praze? dost na to spěchám.... nebo máte někdo zkušenost se sundáním sama-doma??

Lenka (Po, 3. 3. 2008 - 20:03)

to dany: jejda, jak dlouho je máš??

Lenka (Po, 3. 3. 2008 - 20:03)

to Simona: díky za info, no já jsem na to zvědavá, nosím evropy, ale ted půjdu do hair.taklu - hlavně kvůli spojům - zdají se mi dobrý a hlavně nejdou na omak cítit, ale taky si říkám co ty indie udělají.... Máš je jemné?? Byla si s tím u moře?co tam na to je nej - pokud víš....poraďíš?:)

Hanka (Po, 3. 3. 2008 - 17:03)

Já jsem měla kosmetiku so cap, přímo na jejich vlasy.. indické předělané na evropský typ.. vůbec to nebylo lepší..něco jiného bude třeba euro so cap, ale nevím, to jsem neměla. Každopádně jsem pak použivala i kosmetiku od Lorealu Absolu repair. Bylo to lepší, ale né o moc.. a hodně to olejíčkuj.. A zkus 1-2x týdně nějakou masku, do igelitu, zahřívat fénem a mít to aspoň 15 minut..

dany (Po, 3. 3. 2008 - 13:03)

Ahoj holky!! prosím Vás, vy co máte zkušenosti s hair talk, můžete mi poradit??
Ty vlasy jsou po namočení vlnité..šampon i balzám nemám spe. od Hair talka, ale mám jejich kůru a takový sprej na rozčesání a i po použití tohoto mám vlásky stále takové jakoby dost suché a krepaté !! A to je fenuji normálním vzduchem a pak žehlím a stejně :-(
Tak nevím jestli si mám koupit od nich i ten šampon s balzámem, ale moc nevěřím tomu, že by to mělo nějak výrazněji pomoci :-(
Nebo jsem uvažovala, že bych zkusila kosmetiku so.cap, dost ji tu chválíte!Kde ji seženu ?? A stačí šampon s kondicionerem??
Já fakt nevím..KRISTYNKO např..poradíte mi ?????????????????????????????????????????????????? Jsem zoufalá !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hanka (Po, 3. 3. 2008 - 13:03)

To Simona: Ty máš vlasy prodloužené metodou Hair talk??

Simona (Po, 3. 3. 2008 - 12:03)

P.S. I po té otřesné zkušenosti s TIGI, mám stále ty stejné vlasy (rok) a jsem s nimi velice spokojená.

Simona (Po, 3. 3. 2008 - 12:03)

To Lenka: Kosmetiku od Hair Talk jsem používala hned po aplikaci, ale protože jsem zvyklá na Redken a bezoplachovou kůru Kerastase, tak dál to umývám Redkenem a Ker.. Ale mám na nich vyzkoušený i Loreal (normálně z obchodu, ne ze salonu), Gliss Kur a Fructis a bylo to všechno v pohodě (chci tím říct, že není nutné na to používat pouze salonovou kosmetiku, já ji používám, protože jsem si zvykla se "rozmazlovat") Co ale byla hrůza, byla zkušenost s Tigi šamponem a kondicionérem. Jinak, myslím si, dobrý šampon, mě o ty prodloužené vlasy málem připravil. Jen po nanesení šamponu se mi vlasy zacuchaly jak koberec, kondicionér celou tu "parádu" ještě dodělal. V té době jsem je měla asi tři měsíce, takže jsem brečela, že jsou vlasy po smrti. Rozčesávala jsem to šílenou dobu, pak je vysušila, ale byly hrozně hrubé. Děs. Pak mi to spravilo pár masek na vlasy a bezoplachové kůry po umytí, ale ještě te%d je mi špatně, když si na to vzpomenu. Nikdy jsem nevěřila, že se dají vlasy zprasit jen šamponem. Takže bacha na to. Jinak je také dobré si zjistit, jestli dávají nějakou záruku,popř. záruku když používáte jen jejich doporučenou kosmetiku.

Hanka; (So, 1. 3. 2008 - 15:03)

to Natal, jojo..taky se připojuji, abys tady pak dala nějaké info:-)

Ivka (So, 1. 3. 2008 - 11:03)

Natal, prosím, napiš i sem nějaké info, co vyzjistíš ohledně Hair Talk-životnost, mytí, úprava vlasů, nevýhody, výhody...a dělaj to někde i v Moravskoslezském kraji? Uvažuji, že bych si to dala jen na svatbu:) dík moc, I.

Bara (So, 1. 3. 2008 - 11:03)

Ahoj, holky chtěla bych se zeptat jakou používáte kosmetiku na prodloužené vlasy mam vlasy indické a když se namočí tak jsou hrozně tvrdé a nedají se vůbec rozčesat děkuji za radu

Natal (So, 1. 3. 2008 - 06:03)

Ahoj Hani ceník jsem taky nenašla což si myslím,že by tam mít měly.Jinak si to taky neumím představit.Příští týden se objednám na konzultaci a potom ti napíšu jak to vypadá.

Hanka (So, 1. 3. 2008 - 00:03)

Mě by taky zajímal ceník.. na jejich stránkách jsem to nenašla.. a nevíte o někom, kdo to dělá v Praze? A taky by mě zajímalo, jak se s tím myjí vlasy.. musí to být divní, když je tam takový pásek, ne?

kaja (Pá, 29. 2. 2008 - 22:02)

lolo, moznas to mela nejak vyreklamovat, nebo ja nevim...ale je to fakt hrozne -pristup nekterych kadernic a salonu..

Reklama

Přidat komentář