Reklama

prodlužování vlasů

Tes (Čt, 6. 3. 2008 - 10:03)

To:Lenka
To: Kristina
:-))tak to máte kliku,že vám vyhovuje.Já si vlasy nežehlím a krepaté je nemám.Věřím,že euro.so.cap je super-na poničené,žehlící se a nebo prostě hrubší silnější vlasy,ať už prodloužené,na které byl vyvinut,či vlastní.Bohužel mám vyzkoušeno,že jemné vlasy se po těchto přípravcích jakoby,,připlácnou,,u hlavy a konce vlasů po nich lítají :-(
Nicméně-abychom tady nemluvily každá o něčem jiném-máte na mysli přípravky od Euro.So.Cap. a nebo So.Cap(konkrétně přípravky 4YOU) ??? ...mimochodem,So.Cap. se dá koupit na :vlasy-kosmetika.cz

tess (Čt, 6. 3. 2008 - 10:03)

holky za par dni si nechavam prodlouzit vlasy keratinem mam hnede vlasy mam dve deti pri obou tehotenstvi mi vlasy proridly a musela jsem se ostrihat je mi 20 a vypadam na 13 chtela bych prodlouzit vlasy je to muj sen ale mam strach jake mate zkusenosti s keratinem?

Lenka (St, 5. 3. 2008 - 22:03)

to Tes: jojo, můžu potvrdit že jsem euro.so.cap nadšená, moje krepatiny jsou HLADKÉ a to je po vyžehlení už ani nemusím nicím patlat - předtím jsem pak na ně po žehlení cpala docela dost liss extremu od lorealu - ten je fajn, ale i dost mastí, tohle stačí málo, takže svý nestačím zmastit:) Doufám, že hair-talk ho snese taky ok:))

Návštěvník (St, 5. 3. 2008 - 22:03)

ahoj Tes.kosmetika na prodloužené vlasy je pravě extra pečující a tve vlasy se hodně ozdraví!!!Je velice vhodna,ja ji používam i v období,kdy nemam prodloužene vlasy a hodně lidí co mě zna mi vlasy chvalí,zeptej se tady Lenky,prodala jsem jí sadu...jestli je spokojena!Leni doufám,že se nebudete zlobit!.... vlasy mam už u sebe ,jdu vam napsat mailík,mějte se!Kristina

Lenka (St, 5. 3. 2008 - 21:03)

to Tereza: a můžu se ještě zeptat jestli jsi je těma kleštěma uplně zmáčkla zpět do kroužku nebo jen povolila??přítel mi 2 zkusil sundat a jo, šlo to, ale docela ztuha otevřít a kroužek už to úplně teda není - je to placatý kroužek:) bojím se o svý vlasy, proto se ptám...samo se bojím abych ty svý tím nezničila...brali jsme to kombinačkama:)) ale vůbec to netahalo...teda ty 2 prameny...

bára (St, 5. 3. 2008 - 20:03)

ahoj no koukám že tu docela dost řešíte kosmetiku na vlasy, já mam už asi 3 roky prodloužené vlasy metodou ring, na internetu sem si objednala 100 pramínků hnědých sice indických vlasů ale jen za 2200 a na hlavu mi je dala kamarádka, která mi i většinou po 3-4 měsících provede sundání pořádně to pročešeme a zpět mi je tam nandá, moje vlasy zatím vůbec nic neutrpěly a to už to mam 3 roky, a kosmetiku? normálně na to používám sunsilk takovej ten zelenej na poddajné vlasy protože po jiných šamponech z drogérie jsem ty prodloužené vlasy měla hrozně tvrdé po tomlhe jsou krásně jemnoučké a krásně se rozčesávají ikdyž jsou trošku vlnité vyfoukají se krásně do rovna takže když chci můžu si je nechat volně uschnout a mam je vlnité:) takže myslim že tu kosmetiku zas tak hrotit nemusíte opravdu jen záleží na tom co vlasům padne a co ne!!

Natal (St, 5. 3. 2008 - 20:03)

Terezko do kina dobré na každodenní nošení nevhodné.

Tereza (St, 5. 3. 2008 - 14:03)

Holky má někdo zkušenosti s metodou nevim nazev,ale ty vlasy tam jen připevnite sponkama a překryjete s vými vlasy pak to můžete na noc sundat.Je to pry super a nezatezuje to tak vlastni vlasy no nevim nemam vlastni zkusenost chtelo by to nazory Vas tak sem s nimi:)

Tes (St, 5. 3. 2008 - 10:03)

to:Simona
cože?4-5 měsíců???no to je teda síla,já vydržím 2-2,5 měsíce maximálně.Hlavu si myju ob den,fakt si neumím úředstavit,že by to na ,,izolepkách,, nezanechalo následky.Jsou keratinové-co jsem slyšela-takže teda nelze mýt vlasy určitě tím,na co jsem zvyklá.Je pravda,že každá metoda prodlužování doporučuje svojí vlastní kosmetiku,která je na prodl.vlasy vhodná-jenže průšvih je v tom,že ta vyhovuje vlasům prodlouženým,ale na tvé vlastní být vhodná nemusí,musí se zkoušet,co bude vyhovovat...ale jak to ty ,,izolepky,, přežijou??Ty máš ,,lepidlo,, nevím na jaké bázi-protože říkáš že používáš Redken-ten v některých produktech má i alkohol.

Tereza (St, 5. 3. 2008 - 07:03)

to Lenka: Já jsem ringy také měla a sundala jsem si je sama obyč. kleštěma. Šlo to krásně, jen je třeba po otevření kroužku pramínek sundavat opatrně, aby nedošlo zbytečně k přetrhání vlastních vlasů, ale to jde snadno, měla jsem je dole snad za půl hodinky.

Lenka (Út, 4. 3. 2008 - 21:03)

to dany: proč na to nemáš tu kosmetiku od HT?? ta je k tomu .... tedy měla by být a pak už je to na tom ji kupovat... i když taky nevím jaké má ceny.... ale prý jí k tomu dostanu taky...Sestříhávala ti kadeřnice konce po přodloužení?

Návštěvník (Út, 4. 3. 2008 - 19:03)

http://cz.iq-test.eu/?d=9024 Mezinárodní IQ test...Podpořte ČR

Simona (Út, 4. 3. 2008 - 18:03)

to Tes: Tak jsem to rozhodně nemyslela, určitě ty pásečky "izolepky" jsou šetrnější. Mě lepidlo problém nedělá, ale to neznamená, že je lepší. Hodně holek tady má izolepky. Já je měla zezačátku, jejich výhodou je snažší sundání, kdežto s lepidlem si musí kadeřnice pohrát. Mě rostou vlasy pomalu, na posunutí jdu tak za 4 - 5 měsíců. Pro toho kdo jde za 2 - 3 měsíce by bylo lepidlo zbytečnou zátěží.

dany (Út, 4. 3. 2008 - 13:03)

simčo díky moc!!
Zkusím to, ta cena je pakatel !!
Volala jsem kadeřnici a říkala, že je to tím, že nemám šampon HT a balzám HT a jště nějaký kondicionér, který se nastříká každé ráno před žehlením a česáním a neoplachuje..
Tak si to koupím tady no a uvidím! Díky moc za rady!!!!!!!!!

Tes (Út, 4. 3. 2008 - 12:03)

to :Simona
toho jsme se právě bála,že se to tady začne zase ,,zjednodušovat,,

Rita (Út, 4. 3. 2008 - 11:03)

A co Saša a Hairtalk? Ta si je taky dala a básnila o nich, teď už tady dlouho nebyla. Uvažovala jsem o tom taky, ale teď se bojím, že dopadnu jak kdysi se so.cap. který jsou taky různé kvality a záleží to na štěstí, co na tebe vyjde. Proto je má třeba Simona dobrý a Dany dopadla jak hubkař.

Simona (Út, 4. 3. 2008 - 11:03)

To Dany: Vážně zkus ten Mil Mil.
To Tes: buď se k vlasům přichytí tén pásek pomocí takové oboustrané pásky, nebo se místo té pásky dá lepidlo (speciální na vlasy samozřejmě).

Tes (Út, 4. 3. 2008 - 10:03)

to:Simona
jak jsi prosím myslela :v česku to dělají jen ""izolepkama"".
Jak to máš udělané ty?...

dany (Út, 4. 3. 2008 - 10:03)

Mám je Lení ani ne měsíc a už po 1. umytí nebyly tak hezké..nové byly naprosto dokonale !! Ale ted..Jako jsou fajn, spoje taky, ale konečky mám takové seschlé, nijaké :-(

Návštěvník (Út, 4. 3. 2008 - 09:03)

to Lenka: Kámoška mi ringy před týdnem sundala normálně doma obyč.kleštěma, trvalo to necelou hoďku..

Reklama

Přidat komentář