Reklama

prodlužování vlasů

linda (Út, 25. 3. 2008 - 21:03)

ale tam si to mohou kupovat jen kadeřnice ne? zkoušla jsem to a chtěli po mě registraci kde jsem musela zadat jmeno kadeřnictví a ičo atd:(

Evka (Út, 25. 3. 2008 - 18:03)

pro lindu, nakupuji vlasovou kosmetiku na www.pro-vlasy.cz Koupíš tam tu samou kosmetiku jak v profi salonech,jen o poznání levnější.Stejně tak i žehličky na vlasy a všechno,co se vlasů týče.

linda (Út, 25. 3. 2008 - 16:03)

holky SOS prosííím kde si můžu koupit kosmetiku na prodloužené vlasy?? krom kadeřnictv třeba někde na netu nebo tak? prosíím děkuji za odpověd co nejdřív!

Sisi (Po, 24. 3. 2008 - 20:03)

Monika: a jaké máte ceny na prodloužení metodou HAIR TALK? a jaká je záruka na pásky a vlasy?? děkuji za informace!

Monika (Po, 24. 3. 2008 - 20:03)

Zdravím,
pokud Vás zaujala metoda prodlužování vlasů HAIR TALK,ráda Vám sdělím veškeré informace o a v případě Vašeho zájmu i vlásky touto metodou udělám a myslím,že mohu nabídnout i zajímavé ceny.
Pište na email:prodluzovanimk"seznam.cz
Budu se těšit.

Katka (Po, 24. 3. 2008 - 19:03)

Ahoj holky, chci se zeptat na HAIRTALK, hlavne by me zajimalo, jakym zpusobem se ty vlasy potom sundavaji??A jakym zpusobem se umyvaji, kdyz jsou v pascich, tak to prece nemuzete poradne umýt a u kořínků odmastit ne?a kdyz upadne celý pasek, tak to vyškubne i celé vaše vlasy??Momentalne mám vlasy prodlouzene GL, jsem spokojená, nicméně kdyby HAIRTALK bylo lepsi tak bych o tom uvazovala...

Lucka (Ne, 23. 3. 2008 - 19:03)

a kolik máš celkem těch izolepek nandaných? a jak dlouhé? Nemůže se třeba stát, že ti ty pásky sjedou? Jak třeba sjíždí keratin u Great Lenghts? Já jsem právě GL měla a pramínky mi právě sjížděly. A GL používá taky indické vlasy, tak jako Hair Talk. Takže se bojím toho, že když si dám Hair talk, aby mi to nesjíždělo...

Lenka (Ne, 23. 3. 2008 - 18:03)

Máte někdo zkušenosti s ozdravnou vlasovou kůrou LiteRAM (keratinování vlasů)?? docela zajímavě to vypadá, ale zajímalo by mě jestli jste to někdo zkusil a jaký byl výsledek?? Díky:)

DITA (Ne, 23. 3. 2008 - 10:03)

HOLKY POZOR AŤ NENALETÍTE JAKO JÁ!!!! Koupila jsem si od slečny Veroniky Šebestové, mail sebestova"mplast.cz údajně evropské vlasy na ručně vázaných tresách. To, co mi potom na dobírku přišlo...."děkuji" pěkně...obyčejná asie (navíc dost nekvalitní, protenčená) či co, tresy vázané mašinou, nikoliv ručně. Být slečnou Veronikou, lezu kanálama za takový podvod!!!!! TAKŽE POZOR NA NI!!!!!

Lenka (So, 22. 3. 2008 - 19:03)

Lucka:spoje jsou fajn,a nepramínkuje to jako třeba ring.... používat se musí jejich kosmetika - min šampon a balzam, vlnité jsou docela dost, já ale žehlím svoje i tyhle, takže otázka je co je méně náročné, to asi jak pro koho, ale pokud je vyžehlím, tak jim to drží skoro týden a nevlní se mi ani ze zapleteného copu.... to moje se zvlní i přes noc....náročnost je podle mě věc, jak to kdo chce nosit a jestli dělá zábaly, masky atd...

Lucka (Pá, 21. 3. 2008 - 23:03)

Lenka: AHOJKY, chci se te jen zeptat, jsi spokojena s hair talk i kdyz to mas jen kratkou dobu? a jake mas vlasy, kdyz si je umyjes? jsou vlnite? takze na upravu mene narocne??? diky L.

Lenka (Pá, 21. 3. 2008 - 18:03)

k tomu lepidlu na
hair-Talk - nevím tím pádem jak moc je to novinka, tady možná jo, ale na německých www je to už dlouho a v Holandsku taky, fakt tedy nevím co si o tom myslet....
Je mi jasné, ze v CZ některé věci skřípou, ale tohle snad srovnají na stejnou úroveň...
Jinak je HT fajn, jen prostě se bojím o spoje.... docela mi vadí, že jsem si to musela začít zjištovat a pak se na to spolu s kadeřnicí ptát a pídit po netu a kde se dalo, že jí zastoupení HT v CZ neřeklo nic samo od sebe a doted prý informace od nich váznou.... To ovšem nic nemění na tom, že mi to dělala mooooc šikovná kadeřnice a drží to i tak zatím dobře, ale mám to teprve necelé 3 týdny....uvidím jak se budou chovat spoje dál a jak budou vlasy po čase vypadat.....

To Hedvika: prosím tě byla jsi s tím u moře?? pokud jo, co vlasy a spoje - ok??

Lenka (Pá, 21. 3. 2008 - 18:03)

to Hedvika: nevíme stopro jestli je to lepidlo lepší, ale holčina co to má tím dělané z Holandska říká, že je to super a může to mýt i jinými než jejich šampony atd.... není to pak asi tak citlivé ty spoje, ale nevím to stopro, taky to mám těmi izolepkami...jak vypadají tvoje vlasy po tom roce s HT??jsou ok?? Používáš jen tu jejich kosmetiku nebo i jinou?? díky za info:)

Káťa (Pá, 21. 3. 2008 - 16:03)

Taky si chci nechat prodloužit vlasy metodou HAIR TALK . A tak se o to trošku zajímám a o Stixonu už i píší na www.hairtalk.cz,tak se mrkněte,vypadá to zajímavě!

Hanka (Pá, 21. 3. 2008 - 14:03)

to Hedvika: Ahoj, máš to už rok? A kolik posunutí už máš za sebou? A můžeš s jistotou říct, že své vlasy nemáš ani trochu zničené ani jich nemáš míň? Díky

Hedvika (Pá, 21. 3. 2008 - 11:03)

Ahoj dlouhovlásky ! přidám se na kus řeči. Mám uděláné Hair Talk už rok, ale z Německa.
Zaujalo mě, jak mluvíte o tom lepidle, já to mám dělané těmi izolepkami. je to lepidlo tedy lepší? jako mě ty pásky rží, ale bojim se to pes o barvit,atk by mi možná sedělo to lepidlo víc§ mě to sundavají taovou vodičkou v roprašovači. Jak se sundavá to lepidlo? špatně? můžete mi ho některá kdo ho máte podrobněji popsat? do Nemec se chystám tak až za 2 měsíce, zatím nevím jestli to tam ta dělají !

Šárka (Čt, 20. 3. 2008 - 10:03)

Zlín ? Tak tam je paní Štejglová tel.602745222 a paní Miklová 737 571 271 cauky.

Simča (Čt, 20. 3. 2008 - 10:03)

Taky bych chtěla hairtalk, neznáte někoho ze Zlínského kraje, kdo tuto metodu provádí? Děkuji

Joplin (Čt, 20. 3. 2008 - 07:03)

Jooo, tím nechi ale rozhodně říct, že s ringama nejde melír!!!! Spousta holek ho má a hezk. Ale já mám debilně sestříhaný zničen vlasy a ten postup je tam hrozně vidět, a navíc ta flekatost v mých vlasech. Sorry za ty šílen překlepy, zlobí mě klávesnice.

Joplin (Čt, 20. 3. 2008 - 07:03)

Ali, právě proto, že ty vlásky se mžou fát i hodně do vrchu a já si díky tomu mžu konečně dovolit melír. Takže už jsem objednaná na melírované hairtalk (nevím, jestli je to namelírované v páscích, nebo je to střídání několika rznch barev, ale viděla jsem to na fotce jedné zákaznice a od té doby po tom hrozně toužím!!!!)Kadeřnice řekla, že to půjde, že nebude problém, takže hurá do toho!!!! S ringama jsem si to nikdy dovolit nemohla, to jsem byla hrozně flekatá, ale tím, že hairtalk mi vytvoří strukturu už od vrchu, moje vlasy se v tom krásně ztratí (dá se pod ně světlý pásek a hned je melír na světě, pak se to dokombinuje. U ringů jsem musela melírovat jak svoje tak prodloužené a ještě večer jela do hypernovy pro barvu)

Reklama

Přidat komentář